Eszti és Tamas + a Ceremóniamester

Visszajelzések

#Hungarian Wedding Awards Winner

#Vélemények a Ceremóniamesterről

#Ceremóniamester

#Ceremóniamester referencia

Szia Ákos,

Köszönjük Szablya Ákos ceremóniamesternek a színvonalas közreműködést. Nélküle nem lett volna gördülékeny a szertartás és az est menete, amit  vendégeink is megerősítettek. Ötletes játékokat is kitalált nekünk, amelyekkel mindenki számára élményessé tettük az estet.

Nyugodt szívvel ajánljuk.

Eszti és Tamás

You can read more english language: MC's feedbacks   vagy  magyarul: ceremóniamester visszajelzések

Sőt a Ceremóniamester -ed facebook1 és CM2 oldalain a párok meg vannak jelölve a hitelesség kedvéért (hisz annyi kamu referenciát olvashattál már máshol), s így akár még írhatsz is Nekik ;)

 

 Még ez is érdekelhet - a Ceremóniamester ajánlja

Válogatás visszajelzéseinkből, írásainkból és az esküvői kisokosból

A Ceremóniamester és Timi & Feri

Kedves ceremóniamester Ákosunk! Nagyon örülünk, hogy Rád esett a választásunk, és Te voltál a ceremóniamesterünk a mi nagy napunkon! Mérhetetlenül profin vezényelted le az eseményt, nekünk semmivel sem kellett foglalkoznunk, csak sodródni az eseményekkel és jól érezni magunkat. Nem is gondoltuk, hogy ekkor különbség lehet ceremóniamester és ceremóniamester között, de szerencsére Te - vendégként tapasztalt negatív élményünkkel ellentétben -  megmutattad milyen és mennyire szükség van egy jó ceremóniamesterre az esküvőn.  Mindenkinek csak meleg szívvel ajánlani tudjuk, hogy Téged kérjen fel az esküvőjére ceremóniamesternek. Timi és Feri     Master of Ceremonies's feedbacks  ceremóniamester visszajelzések  Ceremóniamester facebook Ceremóniamester TikTok  

Ceremoniamester képzés a Hungarian Wedding Awards győztes Ceremóniamesterével

Exkluzív Ceremóniamester Képzés / Workshop - alkalmasság és létszám szerint limitált. Workshop a 2017-es év Hungarian Wedding Awards győztes Ceremóniamesterével kezdőknek, haladóknak egyaránt. Több mint 450 esküvő tapasztalatát kaphatod meg egy vagy kétnapos (a létszám függvényében modosul) kislétszámú csoportos képzés keretében. Referencia : https://ceremoniamestered.hu/hun/ceremoniamester/visszajelzesek        https://ceremoniamestered.hu/hun/ceremoniamester/visszajelzesek/szablya-akos-a-hungarian-wedding-awards-2017-ceremoniamester-kategoria-gyoztese   Kettő napon keresztül a Ceremóniamester teljes feladatkörét járjuk körbe:   - az alapok: - minden amit az esküvőkről tudni kell - megfelelő megjelenés,  - öltözködés, - viselkedés, - esküvői etikett - a párokkal való első találkozás,   speciális : - apró trükkök, - játékok az esküvőn - konkrét gyakorlatok - probléma megoldások - helyzetgyakorlatok - hatékony együttműködés más szolgáltatókkal - a honlapok, social network adta marketing lehetőségek - szerződések - üzleti megállapodások - foglalózás - számlázás   Létszám függvényáben opcionálisan vendégelőadókkal : Esküvőszervező, Cinematográfus, Fotós, Dj .   A legjobbaknak munkalehetőség. Részvételi díj 95 000 Ft. Időpont : 2019 április 20 - 21 vagy 27 - 28. jelentkezők függvényében. Egyéb információ és jelentkezés: a mailto:szablyaakoscm@gmail.com  e-mail címen, kérlek írj pár mondatot magadról, fényképpel, mert nem minden jelentkezést tudok elfogadni. A jelentkezéseket az átutalt részvételi díj beérkezésének sorrendjében fogadjuk el, korlátozott számú résztvevővel, alkalmasság szerint limitált!    

Dobócsokor és a ceremóniamester

A Ceremóniamestered a dobócsokrot preferálja, mert... tovább olvasom ➡️
Vissza a Ceremóniamester visszajelzésekhez

Kapcsolat

Kérdésed van, ceremóniamester ajánlatot kérnél, kérlek írd meg, és keresni foglak!