Eszti & Viktor és a Ceremóniamester

Visszajelzések

#Vélemények a Ceremóniamesterről

#Ceremóniamester

#Esküvő

#Ceremóniamester referencia

Kedves Ákos,  Ceremóniamester -ünk!

Életünk egyik legfontosabb napján, amire talán a legtöbbet készültünk és amit szeretnénk, hogy nagyon jól sikerüljön elengedhetetlen, hogy a társunk mellet találjunk egy barátot, aki a nagy nap előtt felkészít és ezen a napon mellettünk van. Ákos az egyik legnagyszerűbb ember akit választhattunk erre a napra. Hogy miért? Mert képes arra az alázatra ami sok éves eredményes ténykedése után még mindig átszövi a munkáját, aki megoldja azokat az apróságnak tűnő dolgokat, amik tönkretehetik a napot pl.: egy eső a szertartás közepén, amikor pillanatok alatt kezében az esernyőkkel biztosította a zavartalan folytatást, vagy amikor elmegy az áram a viharban, a puszta hangjával áttöri zajt és megakadályozza, hogy az események szétcsússzanak.

Ha valakiben bármi kétség lenne az esküvő sikerességét tekintve, beszéljen Ákossal és kérje fel Őt Ceremóniamesternek és meg fogja tapasztalni azt, aminek a neve nyugalom, hogy jó kezekben van. Még hónapok után is jó azt hallani, hogy elképesztő jól sikerült és, hogy nagyon jó volt A Ceremóniamester!


Köszönjük még egyszer, hogy hozzájárultál a tökéletes naphoz :) 

Eszti & Viktor 

You can read more english language: MC's feedbacks   vagy  magyarul: ceremóniamester visszajelzések

Sőt a Ceremóniamester -ed facebook1 és CM2 oldalain a párok meg vannak jelölve a hitelesség kedvéért (hisz annyi kamu referenciát olvashattál már máshol), s így akár még írhatsz is Nekik ;)

 

 

 Még ez is érdekelhet - a Ceremóniamester ajánlja

Válogatás visszajelzéseinkből, írásainkból és az esküvői kisokosból

A Ceremóniamester és Detti & Norbi

Kedves Ceremóniamester, Ákos, Nem tudunk elég hálásak lenni, amiért ilyen profizmussal vezényelted le az esküvőnket. Amikor először találkoztunk, egyből tudtuk, hogy Veled szeretnénk együtt dolgozni, nem is volt kérdés számunkra. Egy olyan embert kerestünk, aki határozott, de mégis kellő nyugalmat áraszt a személyisége. Nem egy tucat ceremóniamester vagy, hanem A ceremóniamester, aki számára fontos az, hogy megismerje a párt és ahhoz illően alakítsa ki a játékokat vagy koordinálja a Nagy napjukat. Minden leendő házaspárt arra bíztatunk, hogy Ákos a legmegfelelőbb választás, ha ceremóniamestert keresnek. Detti & Norbi           You can read more english language: MC's feedbacks   ill még vagy több száz visszajelzést olvashatsz magyarul: ceremóniamester visszajelzések Sőt a Ceremóniamester -ed facebook1 és CM2 oldalain a párok meg vannak jelölve a hitelesség kedvéért (hisz annyi kamu referenciát olvashattál már máshol), sőt így még írhatsz is Nekik ;) Kövess a hivatalos oldalamon: https://www.facebook.com/szablyaakoscm/  

Legújabb álom esküvői ruhák, trendek 266 - Ceremóniamester ajánlja

Ha álmaid esküvői ruháját keresed, akkor jó helyen jársz, mert a Szablya Ákos ceremóniamester, a Te ceremóniamester -ed hetente újabb és újabb neves tervezőtől mutat Neked szépséges esküvői ruhakölteményeket. Most épp, Berta új esküvői ruháit nézheted végig. 

Milyen ismérvek alapján válasszunk fotóst az esküvőnkre!? - a ceremóniamester szempontjai

Természetesen a saját preferenciáitok alapján. Én, a Ceremóniamester (-ed) csak pár, esetleg fel nem merült, új támpontot szeretnék adni mindehhez.   tovább olvasom ➡️        
Vissza a Ceremóniamester visszajelzésekhez

Kapcsolat

Kérdésed van, ajánlatot kérnél, kérlek írd meg, és keresni foglak!

Érdekességek

Legextrémebb hírek Legmenőbb esküvői ruhák Leghasznosabb tippek