Évi és Bálint és a Ceremóniamester

Visszajelzések

#Vélemények a Ceremóniamesterről

#Ceremóniamester

#Ceremóniamester referencia

#Hungarian Wedding Awards Winner

Kedves Ákos, Ceremóniamester -ünk! 

Még egyszer örök hálánk és alább küldöm a véleményt.

A mi Nagy Napunk számunkra tökéletesen sikerült, és ez nem a véletlen műve volt. Utólag végiggondolva az esküvőnkre való felkészülést úgy érezzük, a siker kulcsa egy hozzáértő csapat kiválasztása, akivel emberileg és szakmailag is tökéletesen egy hullámhosszra tudunk kerülni. Egy csapat azonban állhat akármilyen jó játékosokból kiváló egyéni képességekkel, mit sem ér igazi vezéregyéniség, egy csapatkapitány nélkül, akire mindenki hallgat, akit mindenki szívesen követ. Nálunk ez Ákos volt, aki rögtön megtalálta a közös hangot a gyűrűhordó kisfiún át a zenekari tagokon, fotográfusokon át a nagymamákig.

Igazi karmestere volt az esküvőnknek, mindig ott volt ha kellett mellettünk, ha kellett a háttérben, hogy kisegítsen, összefogja a násznépet, vagy ha éppen kell, bárkit megnevettessen az ötletes beszédeivel és a vicces játékokkal.

A rokonainktól, barátainktól kapott visszajelzés alapján kivétel nélkül mindannyian élvezték a nap minden percét, köszönhetően a gördülékeny lebonyolításnak és a szuper hangulatnak. Ákos maga a stílus és az elegancia, nem csak megjelenésében, hanem fellépésben is, igazán mesteri szinten végzi a munkáját, ráadásul olyan könnyedén, hogy az ember nem is veszi észre, hogy milyen keményen dolgozik a sikerért a háttérben, az eredmény pedig egyszeri és megismételhetetlen.

Jó szívvel ajánljuk őt mindenkinek, aki a legjobb ceremóniamestert keresi az esküvőjéhez, vagy bármilyen rendezvényhez!

 

Évi és Bálint

 

 

You can read more english language: MC's feedbacks   vagy  magyarul: ceremóniamester visszajelzések

Sőt a Ceremóniamester -ed facebook1 és CM2 oldalain a párok meg vannak jelölve a hitelesség kedvéért (hisz annyi kamu referenciát olvashattál már máshol), sőt így még írhatsz is Nekik ;)

 

 

Szablya Ákos esküvői ceremóniamester | Évi és Bálint és a  Ceremóniamester Szablya Ákos esküvői ceremóniamester | Évi és Bálint és a  Ceremóniamester


Még ez is érdekelhet - a Ceremóniamester ajánlja

Válogatás visszajelzéseinkből, írásainkból és az esküvői kisokosból

Marta-Peter és egy csodás Lett-Magyar esküvő + Ceremóniamester

Kedves Ákos! Ceremóniamester!   Ezúton is szeretnénk megköszönni Neked, hogy az esküvőnket felejthetetlenné tetted. Egyszerre két nyelven kellett helytállnod, de remekül tetted a dolgod! Érezhető a többéves tapasztalat ami mögötted van, mert minden pillanatban tudtad, hogy mit mondj, hogyan koordinálj, vagy miben segíts. Minden amit megbeszéltünk a helyén volt, de ha kicsit változtatni akartunk a pillanat hevében, az sem okozott problémát. A játékok nagyon szórakoztatóak voltak, a kétnyelvű konferálás flottul ment, a többi személyzettel remekül megtaláltad a közös hangot. Mindenkivel udvarias voltál, a megjelenésed pedig első osztályú.  Az egész vendégsereg egybehangzó véleménye, hogy rendkívül profi vagy!   Köszönjük Ákos, csak így tovább!”   Dear Ákos! Master of Ceremonies! We would like to thank you for making our wedding unforgettable. You had to used two languages at once, but you did a great job! We felt multi-year experience behind you because you knew every moment what and how to say how to coordinate or help. Everything we discussed was in place, but if we wanted to change a little bit, it did not cause any problems. The games were very entertaining, the bilingual conference was flowess,  you found easily the common voice with the other staff . You were so polite, and your appearance was first class. All of our guest is convinced that you are extremely professional! Thank you, Ákos, keep it up!! " You can read more english language: MC's feedbacks   vagy  magyarul: ceremóniamester visszajelzések Sőt a Ceremóniamester -ed facebook1 és CM2 oldalain a párok meg vannak jelölve a hitelesség kedvéért (hisz annyi kamu referenciát olvashattál már máshol), s így akár még írhatsz is Nekik ;)      

A Ceremóniamester feladatköre - Ceremóniamester ajánlja

Szerencsésnek érzem magam Szablya Ákos ceremóniamester, a Te ceremóniamester  -ed, hiszen sokadjára kértek fel, hogy írjak cikket újságokba. Most épp újra a Ceremónia esküvői magazinban. A ceremóniamester feladatkörérőll a felkészítési időszakban ill az esküvőkön címmel jelent meg egy kis írásom a többi jó kis cikk mellett. 

Harisnyakötő viselése, eldobása - a ceremóniamester szerint jó poén :)

A Ceremóniamester szereti ezt a vidám pillanatot!  tovább olvasom ➡️        
Vissza a Ceremóniamester visszajelzésekhez

Kapcsolat

Kérdésed van, ajánlatot kérnél, kérlek írd meg, és keresni foglak!

Érdekességek

Legextrémebb hírek Legmenőbb esküvői ruhák Leghasznosabb tippek