Évi és Nesh újra egy indiai-magyar esküvő plusz Ceremóniamester

Visszajelzések

#Ceremóniamester ajánlja

#Vélemények a Ceremóniamesterről

#Hungarian Wedding Awards Winner

#Ceremóniamester

#Ceremóniamester referencia

#esküvő híres sportolókkal

Szia Ákos, Ceremóniamesterünk,

Micsoda csodálatos esküvőn volt 2018 nyarán! Tökéletes volt minden tekintetben és nagy szerepet játszottál abban, hogy mindezt sikerült elérni.

Hihetetlenül segítőkész voltál minden találkozón, sőt a Skype hívásunkon is, ami által kényelmesen beszélgethettünk, hiszen mi 1200 mérföld távolságban Angliában élünk.

A játékok, kis időtöltések amiket tökéletesen választottál a Nagy Napunkra, lehetővé tették, hogy a több kultúrából származó (magyar-indiai-angol) vendégeinket, a családainkat és barátainkat  összefogják ezáltal lehetővé tette számunkra, hogy megtörjük a jeget és stílusosan ünnepeljük.

Annyira örülünk, hogy elfogadtad, hogy a mi  a Ceremóniamesterünk legyél és büszkék vagyunk arra, hogy téged választottuk! Teljesen szivünkből ajánlanánk téged minden olyan párnak, aki a jövőben tervezi az esküvőjét, anélkül, hogy egy pici kétségünk is lenne.

Üdvözlettel

Nesh és Evi

 

Good Evening Akos, our Master of Ceremonies,

What a wonderful wedding we had in the summer of 2018, it was perfect in every way and you played a big part in helping us achieve this.

You were extremely helpful on every meeting and on our skype call which was so convenient as we were in England over 1200 miles away!

The games you brought to the day were perfectly chosen to bring the families and friends from both sides together, it allowed us to break the ice and celebrate in style.

We are so glad you accepted to be our Ceremony Master and we are proud to have chosen you! I would fully recommend you to any couple who wish to get married in the future without a second of doubt in our minds.

Please find attached some photos of you on the day to enjoy!

Best Regards

Nesh and Evi

You can read more english language: MC's feedbacks   vagy  magyarul: ceremóniamester visszajelzések

Sőt a Ceremóniamester -ed facebook1 és CM2 oldalain a párok meg vannak jelölve a hitelesség kedvéért (hisz annyi kamu referenciát olvashattál már máshol), sőt így még írhatsz is Nekik ;)

 

 

Szablya Ákos esküvői ceremóniamester | Évi és Nesh újra egy indiai-magyar esküvő plusz  Ceremóniamester Szablya Ákos esküvői ceremóniamester | Évi és Nesh újra egy indiai-magyar esküvő plusz  Ceremóniamester Szablya Ákos esküvői ceremóniamester | Évi és Nesh újra egy indiai-magyar esküvő plusz  Ceremóniamester


Még ez is érdekelhet - a Ceremóniamester ajánlja

Válogatás visszajelzéseinkből, írásainkból és az esküvői kisokosból

Ceremóniamester + Zizi és Tamás

Kedves Ceremóniamester , Ákos! Az első megbeszéléstől kezdve rugalmasan zajlott a közös munka és a szervezés. Még az utolsó pillanatban bekövetkezett változást is rögtön meg tudtuk Ákossal osztani, pedig esti órákban érkezett a hír. Úgy éreztük, minden jó kezekben van, hiszen minden úgy történt, ahogy megegyeztünk. Nagyon örültünk, hogy tudtuk tartani az időt, ami megkönnyítette az este gördülékenységét. Mi is, és a vendégeink is nagyon élveztük a játékokat, amik feldobták a hangulatot. Köszönjük, hogy velünk voltál! :) Zizi és Tamás       You can read more english language: MC's feedbacks   ill még vagy több száz visszajelzést olvashatsz magyarul: ceremóniamester visszajelzések Sőt a Ceremóniamester -ed facebook1 és CM2 oldalain a párok meg vannak jelölve a hitelesség kedvéért (hisz annyi kamu referenciát olvashattál már máshol), sőt így még írhatsz is Nekik ;) Kövess a hivatalos oldalamon: https://www.facebook.com/szablyaakoscm/  

Legújabb álom esküvői ruhák, trendek 302 - Ceremóniamester ajánlja

Ha álmaid esküvői ruháját keresed, akkor jó helyen jársz, mert a Szablya Ákos ceremóniamester, a Te ceremóniamester -ed hetente újabb és újabb neves tervezőtől mutat Neked szépséges esküvői álomrucikat.

....nem árt , ha tudod, hogy kell használni az evőeszközöket....

Ceremóniamester Szablya Ákos segít egy kicsit az étkezési etikett szabályaival , hogy hogyan használd....   tovább olvasom ➡️      
Vissza a Ceremóniamester visszajelzésekhez

Kapcsolat

Kérdésed van, ajánlatot kérnél, kérlek írd meg, és keresni foglak!

Érdekességek

Legextrémebb hírek Legmenőbb esküvői ruhák Leghasznosabb tippek