Évi és Tamás plusz a Ceremóniamester

Visszajelzések

#Ceremóniamester ajánlja

#Hungarian Wedding Awards Winner

#Vélemények a Ceremóniamesterről

#Ceremóniamester

#Ceremóniamester referencia

Kedves Ákos!, Ceremóniamester

Mikor nekikezdtünk 2018.06.01-én tartott esküvőnk szervezésének, még kérdésként merült fel bennünk, hogy szeretnénk-e ceremóniamestert, mivel a családban, illetve baráti körben is volt olyan „bőbeszédű”, „nagyhangú” személy, aki vállalta volna a vendégsereg irányítását, felkonferálásokat.... Akkor még nem tudtuk, hogy CM-nek lenni milyen komoly feladat. „Szerencsénkre” úgy döntöttünk, hogy ezt feladatot egy profira bízzuk, de ezen belül is a legjobb döntés Te voltál!

Telefonon történt egyeztetésünkkor is már átjött a profizmusod, precizitásod, határozottságod, így nem volt kérdés számunkra a személyes egyeztetés, ahol mindezekben csak megerősítettél minket. Így már az első találkozásunkkor rögtön eldöntöttük, hogy Téged szeretnénk a „CM-ünknek” felkérni. Azt éreztük, hogy igazán rád tudjuk bízni az eskünk napjának irányítását, amit, így már átélve a „Nagy napot”, a legkomolyabb szolgáltatói feladatnak gondolunk.

Évi már a polgári szertartás előtt – óra és telefon hiánya miatt :) – elvesztette az időérzékét, én pedig főleg nem az előre megbeszélt forgatókönyvet olvasgattam :) . Viszont az egész esküvő alatt fel sem merült bennünk, hogy valami nem tökéletesen alakulna, mivel Te mindent irányítottál és kézben tartottál. És még a megbeszélt forgatókönyv mellett is tudtál olyan meglepetéseket csempészni az estébe, amik egyben voltak meghatóak és szórakoztatóak.

Lehengerlő stílusoddal és orgánumoddal, és a „pont tökéletes mértékű” közvetlenségeddel azonnal a vendégek szívébe loptad magad, nagyon kedveltek Téged!

Hálával és köszönettel tartozunk Neked, hogy a saját esküvőnket, annak minden pillanatát gondtalanul, minimális feszültség vagy probléma nélkül élhettük meg, és ez volt életünk legnagyobb eseménye és bulija! Csak egymásra és a vendégekre tudtunk koncentrálni, élveztük és imádtuk az esküvő minden egyes percét. A Te profizmusod, tapasztalatod, jófejséged, figyelmességed emelte az esküvőnket egy olyan szintre, amiről csak álmodtunk. Egyszóval nagyon köszönünk mindent! Egy igazi Mester vagy! :)

Reméljük, hogy még sok-sok párnak segítesz abban, hogy olyan boldog esküvője legyen, mint a miénk, mi mindenkinek tiszta szívből ajánlunk Téged!!!

Évi és Tamás

You can read more english language: MC's feedbacks   vagy  magyarul: ceremóniamester visszajelzések

Sőt a Ceremóniamester -ed facebook1 és CM2 oldalain a párok meg vannak jelölve a hitelesség kedvéért (hisz annyi kamu referenciát olvashattál már máshol), s így akár még írhatsz is Nekik ;)

 

 Még ez is érdekelhet - a Ceremóniamester ajánlja

Válogatás visszajelzéseinkből, írásainkból és az esküvői kisokosból

A Ceremóniamester és Ászia és Szabi

Kedves Ákos ceremóniamester! Évek óta követem Ákos munkásságát! Éppen ezért rettegve kértem ajánlatot, féltem hogy megfizethetetlen és hogy évekre előre nincs nála szabad időpont. Ez utóbbinál sokat segített a szezonon kívüli dátum. Előbbi pedig visszaigazolódott. Ákos felbecsülhetetlen érték. Profizmusa egyértelmű, mind emellett pedig hihetetlen energiával rendelkezik és olyan pozitív kisugárzása van, ami tölti az embert. Tapasztalata elvitathatatlan, nyitottan állt az elképzeléseinkhez és rengetek ötlettel segítette, hogy tökéletes legyen a menyegzőnk. Teljes bizalmat szavaztunk neki, és egyáltalán nem csalódtunk. A nagy napon nem csak minden a terv szerint alakult és mindenki fantasztikusan érezte magát, hanem nekünk is mint jegyespár sikerült nem feladatként túl élni a napot, hanem a legteljesebb módon jelen lenni, megélni minden pillanatát. Boldogabban nem is telhetett volna. Jó szívvel ajánljuk!  You can read more english language: MC's feedbacks   ill még vagy több, mint háromszáz visszajelzést olvashatsz magyarul: ceremóniamester visszajelzések Sőt a Ceremóniamester -ed facebook1 és CM2 oldalain a párok meg vannak jelölve a hitelesség kedvéért (hisz annyi kamu referenciát olvashattál már máshol), sőt így még írhatsz is Nekik ;) Kövess a hivatalos oldalamon: https://www.facebook.com/szablyaakoscm/  

Nick Warren 2019. december 06. - Ceremóniamester ajánlja

Szablya Ákos  ceremóniamester is s az electronikus zenéket szereti és mindig nagy örömét lel benne, ha egy sztár érkezik Budapestre.

Welcome drink és harapnivaló és a ceremóniamester

  Érkezéskor az étterem bejáratánál a vendégeket italokkal kínálják a felszolgálók.Esetleg falatkákkal és apró süteménnyel. Hiszen hosszú a program és ne legyen senki sem szomjas, vagy éhes. Figyelmes a vendégsereget egy pohár itallal fogadni, sőt igazán elegáns, ha epres, akár hibiszkuszos pezsgővel várjuk őket. Ez plusz költséget jelent ugyan, de rendkívül exkluzívvá tudja tenni a fogadást. Figyelem : sok helyen a welcome drinkért külön kell fizetni, azaz nem tartalmazza az italcsomag! A Ceremóniamestered nem ajánlja a tömény italokat a vendégváráshoz, mert a nyári meleg és a tömény ital egyvelege kiszámíthatatlan hatást gyakorolhat a vendégseregre!      
Vissza a Ceremóniamester visszajelzésekhez

Kapcsolat

Kérdésed van, ajánlatot kérnél, kérlek írd meg, és keresni foglak!

Érdekességek

Legextrémebb hírek Legmenőbb esküvői ruhák Leghasznosabb tippek