Fradis Focista Esküvő : Kriszti & Hidvégi Sándor (FTC) meg a ceremóniamester

Visszajelzések

#Ceremóniamester

#Ceremóniamester film

#Ceremóniamester referencia

#Esküvő

#Esküvői Cinematográfia

#Vélemények a Ceremóniamesterről

#esküvő híres sportolókkal

Drága Ceremóniamester ,Ákos!

Már akkor tudtuk, hogy Téged szeretnénk a Nagy Napunk irányítására felkérni, mikor interneten láttuk a képeidet és a honlapodat! Hihetetlen szimpatikus volt a munkásságod már akkor is! Aztán az első személyes találkozó alkalmával ez már teljesen egyértelművé vált számunkra! Javaslataid, tapasztalataid nagyban megkönnyítették a szervezést, akár egy szolgáltató kiválasztásáról, akár a templomi bevonulás átbeszéléséről volt szó! Mindenről volt véleményed, ami tényleg óriási segítség volt a "kritikus" szervezési időszakokban! :) 

 

Az esküvőnk csodálatosan sikerült, és nagyon hálásak vagyunk Neked azért, hogy ehhez hozzájárultál! A ceremóniától kezdve a nap végéig iszonyat jól tartottad a frontot, mikor váratlan helyzetek, csúszások voltak rajtunk kívülálló okok miatt, akkor is profin hoztad helyre az estét! A játékok szuperek voltak, mindet imádtuk, és a vendégseregtől azóta is csupa pozitív visszajelzést kapunk arról, hogy az esküvőnk milyen jól sikerült! Nagyon köszönjük! A tökéletes esküvőnkhöz tökéletes Ceremóniamestert kerestünk, és utólag is nagyon örülünk, hogy Rád találtunk! Köszönjük, hogy ennyire kedves voltál a családtagjainkkal és a barátainkkal, mindenki el volt ájulva tőled és a közvetlenségedtől !:))
Millió puszi, és persze egy vacsorát mielőbb ejtsünk meg! ;)

Kriszti & Sanya 

Szablya Ákos esküvői ceremóniamester | Fradis Focista Esküvő : Kriszti & Hidvégi Sándor (FTC) meg a ceremóniamester


Még ez is érdekelhet - a Ceremóniamester ajánlja

Válogatás visszajelzéseinkből, írásainkból és az esküvői kisokosból

A Ceremóniamester + Lili és Andris

Szia Ákos, Ceremóniamester! Ákosnak köszönhetően önfeledten éreztük magunkat esküvőnkön, szuper összetartója és műsorvezetője volt életünk nagy napjának.  Mindig megfelelően reagált a szituációkra, maximálisan figyelembe vette a kívánságainkat.  Személyisége fiatalos, humoros, picit olyan érzésünk volt, mintha ő is a násznép tagja lenne...:) Mindenkinek bizalommal ajánljuk, nem véletlen, hogy ő a szakma egyik legkiemelkedőbb neve! Puszi, Lili és Andris     You can read more english language: MC's feedbacks   ill még vagy több száz visszajelzést olvashatsz magyarul: ceremóniamester visszajelzések Sőt a Ceremóniamester -ed facebook1 és CM2 oldalain a párok meg vannak jelölve a hitelesség kedvéért (hisz annyi kamu referenciát olvashattál már máshol), sőt így még írhatsz is Nekik ;) Kövess a hivatalos oldalamon: https://www.facebook.com/szablyaakoscm/  

Új Apple Macbook Pro 16 - Ceremóniamester ajánlja

A Ceremóniamestered már nagyon várta a megjelenését! Sajna a karácsonyfa csík még belekerült..., de nézzük a részleteket:

SZABLYA AKOS A HUNGARIAN WEDDING AWARDS CEREMÓNIAMESTER KATEGÓRIA GYŐZTESE

Hungarian Wedding Awards győztes Ceremóniamestere. Munkám elismerése a szakma részéről, de valójában Ti, kedves párjaim vagytok az igazi elismerésem : ceremóniamester visszajelzések     
Vissza a Ceremóniamester visszajelzésekhez

Kapcsolat

Kérdésed van, ajánlatot kérnél, kérlek írd meg, és keresni foglak!

Érdekességek

Legextrémebb hírek Legmenőbb esküvői ruhák Leghasznosabb tippek