Gréta és Tibi és a Ceremóniamester

Visszajelzések

#Ceremóniamester ajánlja

#Ceremóniamester

#Vélemények a Ceremóniamesterről

#Ceremóniamester referencia

#Esküvő

Szia Ákos, Ceremóniamester -ünk!  smiley reméljük jól vagy! 

Hatalmas köszönetet szeretnénk mondani Neked az elmúlt évben nyújtott segítségedért és a lagzin hozott fergeteges munkádért!

Mivel a színfalak mögül mindent Te koordináltálnekünk és a násznépnek csak élvezni kellett az estét. Mindenki imádta a jó kis játékokat, amik adtak egy szusszanásnyi időt és még jobb kedvet a buli alatt a nésznépnek.

Mégegyszer sok sok köszönet Neked! Reméljük még találkozunk!

Gréta és Tibi

 

 

You can read more english language: MC's feedbacks   ill még vagy több száz visszajelzést olvashatsz magyarul: ceremóniamester visszajelzések

Sőt a Ceremóniamester -ed facebook1 és CM2 oldalain a párok meg vannak jelölve a hitelesség kedvéért (hisz annyi kamu referenciát olvashattál már máshol), sőt így még írhatsz is Nekik ;)

Kövess a hivatalos oldalamon: https://www.facebook.com/szablyaakoscm/

 

Szablya Ákos esküvői ceremóniamester | Gréta és Tibi és a  Ceremóniamester


Még ez is érdekelhet - a Ceremóniamester ajánlja

Válogatás visszajelzéseinkből, írásainkból és az esküvői kisokosból

Martina & Ádám + a Ceremóniamester

Kedves Ákos, ceremóniamesterünk! Már az első találkozásunk után tudtuk, hogy Te vagy az a ceremóniamester, akire szükségünk van. Megnyerő volt a hozzáállásod, a profizmusod  és a rendkívül közvetlen személyiséged. Nagyon izgultunk az esküvő előkészületei során, de aztán a nagy napon szinte elszállt az egész és hihetetlenül élveztük az egész napot. Minden olyan gondtalan volt... a ceremónia után végig nevettük az egész estét, hihetetlen élmény volt. Bármikor újra élnénk az egészet és akkor is Téged választanánk. A családunk és a barátaink visszajelzései alapján is tökéletes esküvő és buli volt, melyet Neked is köszönhetünk!! Szívesen ajánlunk házasulandó barátainknak és reméljük találkozunk még! Köszönünk mindent, Martina & Ádám   You can read more english language: MC's feedbacks   ill még vagy több száz visszajelzést olvashatsz magyarul: ceremóniamester visszajelzések Sőt a Ceremóniamester -ed facebook1 és CM2 oldalain a párok meg vannak jelölve a hitelesség kedvéért (hisz annyi kamu referenciát olvashattál már máshol), sőt így még írhatsz is Nekik ;)    

Illemóra - Így kell helyesen használni az evőeszközöket - ceremóniamester ajánlja

A ceremóniamester sajnálatosan tapasztalja a világban, hogy sok fontos dolog feledésbe merül az élet megannyi területén. Vannak amik fontosak és természetesen kevésbé fontosak is akadnak. Az étkezésekhez szervesen kapcsolódik a következő cikk, bár mindezek tudása nélkül le lehet élni az életet, de a műveltség körébe beletartozik legalább a két legfontosabb evőeszköz jelzés (befejeztem és a várok egy keveset) tudása. ;) 

Esküvői etikett avagy legyél képben az illemszabályok tekintetében - a ceremóniamester a figyelmedbe ajánlja!

a Ceremóniamester  kiemelten a figyelmedbe ajánlja az esküvői illemszabályok tanulmányozását....   tovább olvasom ➡️      
Vissza a Ceremóniamester visszajelzésekhez

Kapcsolat

Kérdésed van, ajánlatot kérnél, kérlek írd meg, és keresni foglak!

Érdekességek

Legextrémebb hírek Legmenőbb esküvői ruhák Leghasznosabb tippek