Ildikó-Tim és a Ceremóniamester

Visszajelzések

#Ceremóniamester

#Ceremóniamester referencia

#Vélemények a Ceremóniamesterről

Kedves Ákos , Ceremóniamester

 

Amikor az esküvőnkre kerestünk valakit Ceremóniamesternek, számunkra a  legfontosabb az volt, hogy a választott ceremóniamester szellemes és vicces is tudjon lenni miközben képes legyen irányítani az eseményt is egyszerre.

Ákos kiválasztása előtt két másik jelöltel is találkoztunk, hogy felkérjük őket a szerepkörre, de akik szerencsétlenségükre nem feleltek meg igényeinknek.
Jogos azt mondani, hogy nagyon nehéz esetek voltunk, ebból a szempontból, hogy megtaláljuk a megfelelő személyt.

Szerencsére Ákos remek munkát végzett. Nem csak szórakoztató és karizmatikus volt, hanem többször is  képes volt improvizálni, amikor előre nem látott helyzetek alakultak ki a nap folyamán. Például volt egy pillanat, amikor a gitároztam az esküvőn és a sógorom túl hosszú ideig hangolta a gitáromat (kb. 8 perc), és Ákos közben képes volt szórakoztatni a közönséget, sőt még rá is tudtai őket venni, hogy részt is vegyenek a spontán kialakult szituációban.

Ákos természetesen gondoskodott róla, hogy az esküvőn szórakoztató játékok is legyenek, sok-sok vicces pillanattal.

Ákost ajánlom a pároknak!

 

Dear Akos, Master of Ceremonies,

When we looked for somebody to be the ceremony master at our wedding, the most important thing were looking for was somebody that was fun whilst being able to keep control of a room. 

Prior to choosing Akos, we interviewed two other candidates for our role who unfortuneley did not fit our requirements. 

It is fair to say we were very particular when it came to finding the right person. 

Fortunately Akos did a great job for us. Not only was he fun and charismatic, but was also several times in the day able to improvise  when there where unforeseen circumstances that happened on the day. For example, there was a moment when I played the guitar at the wedding, and my brother in law was taking a long time to tune the guitar (around 8 minutes) and Akos was able to keep entertaining the audience, and was able to encourage the guests to do the same. 

 

Also, Akos made sure there where fun games at our wedding, including many funny moments. 

 

I would recommend Akos, 

You can read more english language: MC's feedbacks   vagy  magyarul: ceremóniamester visszajelzések

Sőt a Ceremóniamester -ed facebook1 és CM2 oldalain a párok meg vannak jelölve a hitelesség kedvéért (hisz annyi kamu referenciát olvashattál már máshol), s így akár még írhatsz is Nekik ;)

 

 Még ez is érdekelhet - a Ceremóniamester ajánlja

Válogatás visszajelzéseinkből, írásainkból és az esküvői kisokosból

Ceremóniamester + Zizi és Tamás

Kedves Ceremóniamester , Ákos! Az első megbeszéléstől kezdve rugalmasan zajlott a közös munka és a szervezés. Még az utolsó pillanatban bekövetkezett változást is rögtön meg tudtuk Ákossal osztani, pedig esti órákban érkezett a hír. Úgy éreztük, minden jó kezekben van, hiszen minden úgy történt, ahogy megegyeztünk. Nagyon örültünk, hogy tudtuk tartani az időt, ami megkönnyítette az este gördülékenységét. Mi is, és a vendégeink is nagyon élveztük a játékokat, amik feldobták a hangulatot. Köszönjük, hogy velünk voltál! :) Zizi és Tamás       You can read more english language: MC's feedbacks   ill még vagy több száz visszajelzést olvashatsz magyarul: ceremóniamester visszajelzések Sőt a Ceremóniamester -ed facebook1 és CM2 oldalain a párok meg vannak jelölve a hitelesség kedvéért (hisz annyi kamu referenciát olvashattál már máshol), sőt így még írhatsz is Nekik ;) Kövess a hivatalos oldalamon: https://www.facebook.com/szablyaakoscm/  

Már a Pronovias is a merészebb vágyakat is kiszolgálja esküvői ruhák terén II rész - Ceremóniamester ajánlja

Ha álmaid esküvői ruháját keresed, akkor jó helyen jársz, mert a ceremóniamester -ed hetente újabb és újabb neves tervezőtől mutat Neked szépséges esküvői ruhakölteményeket. Most épp, a Pronovias legújabb esküvői ruha sorozatának I. részét nézheted végig!  

Esküvői gyűrűpárna és a ceremóniamester

Az esküvői kiegészítő a gyűrűpárna (és ennek a modern csodás variációi). A gyűrűpárnán érkeznek az oltárhoz a gyűrűk. Mutatós és igényességet jelent. A ceremóniamester figyel, rá hogy megfelelően rögzítve legyenek a gyűrűk.
Vissza a Ceremóniamester visszajelzésekhez

Kapcsolat

Kérdésed van, ajánlatot kérnél, kérlek írd meg, és keresni foglak!

Érdekességek

Legextrémebb hírek Legmenőbb esküvői ruhák Leghasznosabb tippek