Kinga & Ádám és a Ceremóniamester

Visszajelzések

#Ceremóniamester

#Ceremóniamester referencia

#Vélemények a Ceremóniamesterről

Szia Ákos, Ceremóniamester-ünk!

 

Először is engedd meg, hogy nagy gratulációnkat küldjük a Hungarian Wedding Awards 2017 Ceremóniamester kategória győzelmedhez.!!A Veled való tapasztalataink alapján egy percig sem lepődtünk meg a sikereden! :) Nagy vagy!!

Íme mi kis történetünk: 

2 éve történt. Egy barátunk esküvőjén láttunk, hallottunk, és döntöttünk, hogy nekünk Te kellesz. :)

Ezért is kezdtük Veled az esküvőnk megszervezését 1 évvel ezelőtt. A helyszíneket még el sem kezdtük nézni, az időpontról még csak sejtésünk volt, de Téged már le akartunk foglalni minél előbb, hogy akár az időpontot is hozzád tudjuk igazítani. :) 

 

Azt kell mondjuk, hogy maximálisan megérte. 

 

Már az esküvő szervezése közben is rendkívül hasznos tanácsokkal láttál el minket és az esküvő szervezőt is. Továbbá rugalmasan kezelted a családunk extra kéréseit is, és készségesen álltál rendelkezésükre!

 

Az esküvő levezénylésénél mutattad meg igazán, hogy miért is ragaszkodtunk hozzád. Nem csak minket, hanem a vendégsereget is sikerült lenyűgöznöd profizmusoddal és karizmáddal. Első osztályú szolgáltatást kaptunk tőled, és minden percét élveztük. Az külön megnyugtató volt, hogy a nagy napon csakis egy dolgunk volt: élvezni minden percét, mert Te mindent kézben tartottál. 

Újra találkozva a barátokkal, mindenki külön kiemelte, hogy milyen remek hangulatú eseménnyé varázsoltad a napot és pontosan tudtad, hogy mikor mi illik a legjobban és a násznép energiájához alkalmazkodva alakítottad a programot.

 

Nagyon köszönjük, hogy a legszebb napunkhoz hozzájárultál!!

Puszilunk,

Kinga & Ádám (Svájcból)

You can read more english language: MC's feedbacks   vagy  magyarul: ceremóniamester visszajelzések

Sőt a Ceremóniamester -ed facebook1 és CM2 oldalain a párok meg vannak jelölve a hitelesség kedvéért (hisz annyi kamu referenciát olvashattál már máshol), s így akár még írhatsz is Nekik ;)



Még ez is érdekelhet - a Ceremóniamester ajánlja

Válogatás visszajelzéseinkből, írásainkból és az esküvői kisokosból

A Ceremóniamester és Ászia és Szabi

Kedves Ákos ceremóniamester! Évek óta követem Ákos munkásságát! Éppen ezért rettegve kértem ajánlatot, féltem hogy megfizethetetlen és hogy évekre előre nincs nála szabad időpont. Ez utóbbinál sokat segített a szezonon kívüli dátum. Előbbi pedig visszaigazolódott. Ákos felbecsülhetetlen érték. Profizmusa egyértelmű, mind emellett pedig hihetetlen energiával rendelkezik és olyan pozitív kisugárzása van, ami tölti az embert. Tapasztalata elvitathatatlan, nyitottan állt az elképzeléseinkhez és rengetek ötlettel segítette, hogy tökéletes legyen a menyegzőnk. Teljes bizalmat szavaztunk neki, és egyáltalán nem csalódtunk. A nagy napon nem csak minden a terv szerint alakult és mindenki fantasztikusan érezte magát, hanem nekünk is mint jegyespár sikerült nem feladatként túl élni a napot, hanem a legteljesebb módon jelen lenni, megélni minden pillanatát. Boldogabban nem is telhetett volna. Jó szívvel ajánljuk!  You can read more english language: MC's feedbacks   ill még vagy több, mint háromszáz visszajelzést olvashatsz magyarul: ceremóniamester visszajelzések Sőt a Ceremóniamester -ed facebook1 és CM2 oldalain a párok meg vannak jelölve a hitelesség kedvéért (hisz annyi kamu referenciát olvashattál már máshol), sőt így még írhatsz is Nekik ;) Kövess a hivatalos oldalamon: https://www.facebook.com/szablyaakoscm/  

NASA letölthető képei a világűrről - Ceremóniamester ajánlja

A Ceremóniamester -ed imádja a sci-fi-t, legyen az akár könyvben, filmben vagy a csillagközi űrt nézegetve. A NASA létrehozott egy 140 000 nagyfelbontású fényképalbumot,

A templomi szertartás - a ceremóniamester szerint meghittebb, mint a polgári...

Én, mint  ceremóniamester a templomi szertartást jobban kedveli, mint a polgárit.... tovább olvasom ➡️      
Vissza a Ceremóniamester visszajelzésekhez

Kapcsolat

Kérdésed van, ajánlatot kérnél, kérlek írd meg, és keresni foglak!

Érdekességek

Legextrémebb hírek Legmenőbb esküvői ruhák Leghasznosabb tippek