Kitti & Renátó és a Ceremóniamester

Visszajelzések

#Hungarian Wedding Awards Winner

#Vélemények a Ceremóniamesterről

#Ceremóniamester

#Ceremóniamester referencia


Kedves Ákos, a Ceremóniamester!


Te voltál az első biztos pontunk az esküvőnk szervezésében.


Amikor nekikezdtünk a tervezésnek, még  rengeteg kérdés volt a fejünkben (igazából csak az volt :))....de az első találkozásunk után világossá vált, hogy Veled nincs mitől félnünk, szuper kezekben leszünk. Lebeszéltél minket a felesleges dolgokról, felhívtad a figyelmet a fontos dolgokra és összehoztál bennünket más szuper szolgáltatókkal, amit nagyon köszönünk.
Minden elfogultság nélkül kijelenthetjük, hogy az esküvőnk álomszerűre sikeredett, minden várakozásunkat felülmúlta :) Ott fel sem tűnt, mennyi munkád volt emögött, olyan gördülékenyen ment minden. Azután kezdtük felfogni mennyi mindent összefogtál a háttérben, miután megkaptuk a fényképeket és újra felidéztük a napot. Rájöttünk, hogy nekünk szó szerint semmi dolgunk nem volt egész nap, azon kívül hogy jól érezzük magunkat :).


NAGYON KÖSZÖNJÜK!!!!


Kitti&Renátó

You can read more english language: MC's feedbacks   vagy  magyarul: ceremóniamester visszajelzések

Sőt a Ceremóniamester -ed facebook1 és CM2 oldalain a párok meg vannak jelölve a hitelesség kedvéért (hisz annyi kamu referenciát olvashattál már máshol), sőt így még írhatsz is Nekik ;)

 

 

 Még ez is érdekelhet - a Ceremóniamester ajánlja

Válogatás visszajelzéseinkből, írásainkból és az esküvői kisokosból

A Ceremóniamester és Gabi & Geri

Kedves ceremóniamester, Ákos! Köszönjük Ákos a sok segítséget, tippet és azt, hogy összetartottad a napunkat. Az esküvőn, ha lehet gazdasági szempontokat nézni, akkor Te voltál a legjobb befektetésünk. Ölelés: Gabi & Geri"       You can read more english language: MC's feedbacks   ill még vagy több száz visszajelzést olvashatsz magyarul: ceremóniamester visszajelzések Sőt a Ceremóniamester -ed facebook1 és CM2 oldalain a párok meg vannak jelölve a hitelesség kedvéért (hisz annyi kamu referenciát olvashattál már máshol), sőt így még írhatsz is Nekik ;) Kövess a hivatalos oldalamon: https://www.facebook.com/szablyaakoscm/  

Vacak filmek jönnek nyáron a mozikba - Ceremóniamester ajánlja

Régebben a ceremóniamester imádott mozizni. Volt amikor többet is megnéztem egymás után, gyerekkorom csoda emlékei az átdidergett késő esti balatoni kertmozis élményei. A korhatárosokat a vetitőterem fölött hasalva izgultuk végig. :) Sajna azonban az utóbbi évek/évtized termése igen gyatra... de nézzük mik is érkeznek 2018 nyárára.

Koszorúslányok a ceremóniamester kedveli, mint látványosságot

A menyasszonyt kísérő koszorúslányoknak koszorúslány csokor kerüljön a kezébe, ez lehetőleg egyforma és kevésbé legyen dekoratív, mint az esküvői csokor. Ha kislányok a koszorúslányok akkor  rózsaszirommal töltött kis kosárkát is adhatunk a kezükbe. Az egyforma ruha látványos pillanata lehet a bevonulásnak, s később is felismerjük kik voltak a kitüntetettek. A Ceremóniamestered szereti ha koszorúslányos  bevonulás van megtervezve. Az indításnál a ceremóniamester segédkezik akár kislányok, akár barátnők vannak.
Vissza a Ceremóniamester visszajelzésekhez

Kapcsolat

Kérdésed van, ajánlatot kérnél, kérlek írd meg, és keresni foglak!

Érdekességek

Legextrémebb hírek Legmenőbb esküvői ruhák Leghasznosabb tippek