Klau és Dani plusz a Ceremóniamester

Visszajelzések

#Vélemények a Ceremóniamesterről

#Hungarian Wedding Awards Winner

#Ceremóniamester

#Ceremóniamester referencia

#Esküvő

Kedves Ákos,  Ceremóniamester -ünk!!

 
Ezúton szeretnénk megköszönni azt a csodálatos programtervet és konferálást, amivel felejthetetlenné tetted közös életünk legfontosabb napját. 
 
Hálásak vagyunk azért, hogy időt szántál arra, hogy megismerj minket, melynek köszönhetően a személyiségünkhöz és stílusunkhoz leginkább passzoló játékokkal és feladatokkal szórakoztattad a jelenlévőket. Közreműködésednek hála az egész násznép remekül érezte magát, és mi is felszabadultan mulathattuk végig az éjszakát.
 
Köszönjük, hogy a nagy napot megelőző hetekben is levetted vállunkról az éppen adódó terheket, valamint hogy pozitív megerősítő gondolataiddal és kreatív ötleteiddel mindvégig támogattál minket.
 
Végtelen hálával és szeretettel:
Dani és Klau

You can read more english language: MC's feedbacks   vagy  magyarul: ceremóniamester visszajelzések

Sőt a Ceremóniamester -ed facebook1 és CM2 oldalain a párok meg vannak jelölve a hitelesség kedvéért (hisz annyi kamu referenciát olvashattál már máshol), s így akár még írhatsz is Nekik ;)

 
 


Még ez is érdekelhet - a Ceremóniamester ajánlja

Válogatás visszajelzéseinkből, írásainkból és az esküvői kisokosból

Ceremóniamester és Niki és Dani

Szia Ceremóniamester , Ákos! Szeretnénk megköszönni azt a profi munkát, ahogyan levezényelted az esküvőnket és hogy levetted a terhet a vállunkról. Mert tényleg nekünk csak annyi feladatunk volt, hogy élvezzük az esküvőnket.  Már az elejétől fogva éreztük, hogy egy fergeteges hangulatú és fantasztikus esküvőt fogsz nekünk varázsolni. Ez így is lett, a vendégek imádták minden percét. Még a mai napig emlegetik, hogy mennyire jó buli volt!   Még egyszer nagyon köszönjük, hogy felejthetetlenné tetted a nagy napunkat! : Niki és Dani        You can read more english language: MC's feedbacks   ill még vagy több száz visszajelzést olvashatsz magyarul: ceremóniamester visszajelzések Sőt a Ceremóniamester -ed facebook1 és CM2 oldalain a párok meg vannak jelölve a hitelesség kedvéért (hisz annyi kamu referenciát olvashattál már máshol), sőt így még írhatsz is Nekik ;) Kövess a hivatalos oldalamon: https://www.facebook.com/szablyaakoscm/  

James Bond - a 25. a sorban -Ceremóniamester ajánlja

James Bond a legtöbbek kedvence. Sorban már a 25. film következik. Erről láthatsz egy ütős teasert. ;)       

Menyasszonyi fátyol és a ceremóniamester

A babona szerint, a fátyol megvédte a mennyasszonyt a rontástól (szemmel veréstől). A ceremóniamestered szerint csodás pillanat amikor a menyasszony apukája felemeli a fátylat és két puszival búcsúzik a lányától.
Vissza a Ceremóniamester visszajelzésekhez

Kapcsolat

Kérdésed van, ajánlatot kérnél, kérlek írd meg, és keresni foglak!

Érdekességek

Legextrémebb hírek Legmenőbb esküvői ruhák Leghasznosabb tippek