Laura és Tomi és a Ceremóniamester

Visszajelzések

#Esküvő

#Ceremóniamester

#Ceremóniamester referencia

#Vélemények a Ceremóniamesterről

#Hungarian Wedding Awards Winner

Kedves Ákos, Ceremóniamester !

Bár kicsit megkésve, de ezúton szeretnénk megköszönni az esküvőnkön nyújtott rengeteg segítséget, amit Tőled kaptunk. Amellett, hogy elegáns megjelenéseddel, jó humoroddal, vicces és izgalmas feladataiddal növelted az este fényét, az aznapi szervezéssel járó "gondokat" is levetted a vállunkról, így egész este arra tudtunk koncentrálni, hogy minden pillanatot megéljünk, kiélvezzünk.

A vendégektől rengeteg dicséretet kaptunk személyeddel kapcsolatban, így - bár előre is tudtuk, de utólag is kijelenthetjük, hogy mi a Legjobbat választottuk! :) Nagyon köszönjük még egyszer, bátran ajánlunk Téged a jövőben minden kedves házasodó ifjú párnak! 

 

Laura és Tomi

You can read more english language: MC's feedbacks   vagy  magyarul: ceremóniamester visszajelzések

Sőt a Ceremóniamester -ed facebook1 és CM2 oldalain a párok meg vannak jelölve a hitelesség kedvéért (hisz annyi kamu referenciát olvashattál már máshol), s így akár még írhatsz is Nekik ;)

 

 Még ez is érdekelhet - a Ceremóniamester ajánlja

Válogatás visszajelzéseinkből, írásainkból és az esküvői kisokosból

A Ceremóniamesterés Petra és Bence

Kedves Ákos, ceremóniamester ! El sem tudjuk mondani mennyire hálásak vagyunk, hogy velünk voltál a nagy napon és végig kísértél minket az esküvő szervezés bonyodalmas útvesztőjében!  Köszönjük még egyszer a sok türelmet, ami két gyakran döntésképtelen mérleghez extrán sok kellett  Amiben az elejétől kezdve igazán biztosak voltunk, az az, hogy szükségünk lesz az erős kézre, s választásunk beigazolódott , hiszen határozott útmutatásaidnak és segítségednek köszönhetően rengeteg teher esett le a vállunkról! A forgatókönyv személyre szabásától kezdve, a hozzánk illő DJ ajánlásában, a kiegészítő játékokon át - amik se nem voltak kevesek, se nem túl sokak -, külön féle praktikákon át, a krízis helyzetek megoldásában, a helyszínnel való kommunikációban mindenben számíthattunk rád, amelynek köszönhetően, az óriási hőség ellenére (nyár közepe 37 fok ) az egész násznép és velük egyetemben Mi is, olyan fergetegesen jól éreztük magunkat, hogy sosem fogjuk feledni, de biztosak vagyunk benne, hogy azok akik velünk ünnepeltek is még sokáig emlegetni fogják!   Tiszta szívből kívánjuk a további sikeres munkát és hogy a közeljövőben találkozunk még akár valamelyik barátunk esküvőjén is!  Petra & Bence  You can read more english language: MC's feedbacks   ill még vagy több, mint háromszáz visszajelzést olvashatsz magyarul: ceremóniamester visszajelzések Sőt a Ceremóniamester -ed facebook1 és CM2 oldalain a párok meg vannak jelölve a hitelesség kedvéért (hisz annyi kamu referenciát olvashattál már máshol), sőt így még írhatsz is Nekik ;) Kövess a hivatalos oldalamon: https://www.facebook.com/szablyaakoscm/

World Press Photo 2018 - Ceremóniamester ajánlja

Idén is van World Press Photo kiállítás. Szerencsére a  ceremóniamester (-ed) ízlésének  megfelelő egy-két "atyaúristen!!!!!" kép is szokott lenni közöttük! Te láttad már!??

SZABLYA AKOS A HUNGARIAN WEDDING AWARDS CEREMÓNIAMESTER KATEGÓRIA GYŐZTESE

Hungarian Wedding Awards győztes Ceremóniamestere. Munkám elismerése a szakma részéről, de valójában Ti, kedves párjaim vagytok az igazi elismerésem : ceremóniamester visszajelzések     
Vissza a Ceremóniamester visszajelzésekhez

Kapcsolat

Kérdésed van, ajánlatot kérnél, kérlek írd meg, és keresni foglak!

Érdekességek

Legextrémebb hírek Legmenőbb esküvői ruhák Leghasznosabb tippek