Laura és Tomi és a Ceremóniamester

Visszajelzések

#Esküvő

#Ceremóniamester

#Ceremóniamester referencia

#Vélemények a Ceremóniamesterről

#Hungarian Wedding Awards Winner

Kedves Ákos, Ceremóniamester !

Bár kicsit megkésve, de ezúton szeretnénk megköszönni az esküvőnkön nyújtott rengeteg segítséget, amit Tőled kaptunk. Amellett, hogy elegáns megjelenéseddel, jó humoroddal, vicces és izgalmas feladataiddal növelted az este fényét, az aznapi szervezéssel járó "gondokat" is levetted a vállunkról, így egész este arra tudtunk koncentrálni, hogy minden pillanatot megéljünk, kiélvezzünk.

A vendégektől rengeteg dicséretet kaptunk személyeddel kapcsolatban, így - bár előre is tudtuk, de utólag is kijelenthetjük, hogy mi a Legjobbat választottuk! :) Nagyon köszönjük még egyszer, bátran ajánlunk Téged a jövőben minden kedves házasodó ifjú párnak! 

 

Laura és Tomi

You can read more english language: MC's feedbacks   vagy  magyarul: ceremóniamester visszajelzések

Sőt a Ceremóniamester -ed facebook1 és CM2 oldalain a párok meg vannak jelölve a hitelesség kedvéért (hisz annyi kamu referenciát olvashattál már máshol), s így akár még írhatsz is Nekik ;)

 

 Még ez is érdekelhet - a Ceremóniamester ajánlja

Válogatás visszajelzéseinkből, írásainkból és az esküvői kisokosból

A Ceremóniamester + Lili és Andris

Szia Ákos, Ceremóniamester! Ákosnak köszönhetően önfeledten éreztük magunkat esküvőnkön, szuper összetartója és műsorvezetője volt életünk nagy napjának.  Mindig megfelelően reagált a szituációkra, maximálisan figyelembe vette a kívánságainkat.  Személyisége fiatalos, humoros, picit olyan érzésünk volt, mintha ő is a násznép tagja lenne...:) Mindenkinek bizalommal ajánljuk, nem véletlen, hogy ő a szakma egyik legkiemelkedőbb neve! Puszi, Lili és Andris     Master of Ceremonies's feedbacks  ceremóniamester visszajelzések  https://www.facebook.com/szablyaakoscm/

ceremóniamester ár - ceremóniamester árak - ceremoniamester tiszteletdíj

A ceremóniamester árak, tiszteletdíjak, a ceremóniamester szolgáltatási árak az időpont függvényében változnak. Mindemellett Ceremóniamester -ként ajánlom KEDVEZŐBB DÍJAZÁSÚ, ÁRÚ CEREMÓNIAMESTER TANÍTVÁNYAIMAT (akik magyar-angol-német-olasz-román nyelven is vállalnak CEREMÓNIAMESTER -ként esküvőket). ....  tovább olvasom ➡️

Esküvői video vs. Cinematográfia - a ceremóniamester szemével

Az esküvői mozgóképes trend mára már abszolút a cinematográfia az esküvői videóval szemben. Mit is jelent ez egy laikusnak!? Mindebben segít eligazodni a Ceremóniamester (-ed).   
Vissza a Ceremóniamester visszajelzésekhez

Kapcsolat

Kérdésed van, ceremóniamester ajánlatot kérnél, kérlek írd meg, és keresni foglak!