Lilla & Imi és a ceremóniamester

Visszajelzések

#Ceremóniamester

#Ceremóniamester referencia

#Vélemények a Ceremóniamesterről

Kedves Ákos ceremóniamester !

Az esküvő előtt több, mint fél évvel talàlkoztunk először, de màr ekkor éreztük hogy a lehető legjobban döntöttünk.
Köszönjük, hogy részese voltàl annak, hogy a Nagy Napunk úgy sikerült, ahogy mindig is megàlmodtuk.
Minden jàték, meglepetés időzítése szuper volt. A jàték amellyel még jó sokàig minden nap emlékezni fogunk az esküvőnkre nagyszerű ötlet volt köszönjük!
Jól esett, ahogy a vendégekkel közvetlenül, szinte csalàdtagként beszélgettél. Nem lepődtünk meg azon sem, hogy voltak szàmodra màr ismerős arcok koràbbi esküvőkről, akik nagyon örültek, hogy ismét Te szórakoztattad őket.
Nagyon köszönjük, hogy a nap soràn rengeteg terhet levettél a vàllunkról és nekünk csak az önfeledt szórakozàs maradt.
Csak ajànlani tudunk mindenkinek! :)

Még egyszer köszönjük!

Lilla & ImiMég ez is érdekelhet - a Ceremóniamester ajánlja

Válogatás visszajelzéseinkből, írásainkból és az esküvői kisokosból

Timi - István plusz a Ceremóniamester

Kedves Ákos, a mi Ceremóniamester -ünk! Te voltál (a hely után) a második másfél évvel az esküvőnk előtt, akit tudtuk, hogy "kell Nekünk". Olyasvalakit kerestünk, aki kézbe veszi helyettünk azt a napot és a ceremóniamesterek közül A Legjobb. Már az első konzultációkor nem volt kérdés, hogy jól választottunk. Éreztük, hogy Nálad jó helyen lesz az irányítás. Jobb hangulatfelelőst álmunkban sem találhattunk volna. Mindent úgy vezényeltél le, ahogy azt elképzeltük, pontos, precíz ütemben, ugyanakkor végtelen rugalmassággal, közvetlenséggel és toleránsan. Hálásak vagyunk Neked, hogy életünk legszebb napján közreműködtél és általad mi csak Egymásra és a szeretteinkre koncentrálhattunk. Köszönünk mindent!  Ui.: még a nászutunk egyéni megszervezésében is órákat töltöttél velünk telefonálva, amiért szintén mindig imába foglaljuk a Neved! :) Timi & István   You can read more english language: MC's feedbacks   ill még vagy több száz visszajelzést olvashatsz magyarul: ceremóniamester visszajelzések Sőt a Ceremóniamester -ed facebook1 és CM2 oldalain a párok meg vannak jelölve a hitelesség kedvéért (hisz annyi kamu referenciát olvashattál már máshol), sőt így még írhatsz is Nekik ;)    

Új Apple ios, os, cuccok avagy a WWDC hírei - Ceremóniamester ajánlja

A WWDC-n valóban sok újdonsággal és "parasztvakító" hírrel találkozhatunk. A Ceremóniamester számára a gagyi tendenciák szánalmasak az Apple -től, hiszen ma már csak a legszélesebb rétegeket akarja ámulatba ejteni és nem a PRO felhasználókat (na jó a Mac Pro brutál lett). Lássuk a részleteket:

Esküvő hétköznap - a ceremóniamester szereti a pénteket is!

Mint ceremóniamester  -nek gyakran teszik fel a kérdést : Lehet kedden, szerdán ....   tovább olvasom ➡️      
Vissza a Ceremóniamester visszajelzésekhez

Kapcsolat

Kérdésed van, ajánlatot kérnél, kérlek írd meg, és keresni foglak!

Érdekességek

Legextrémebb hírek Legmenőbb esküvői ruhák Leghasznosabb tippek