Lilla + Laci - és a Ceremóniamester

Visszajelzések

Kedves ceremóniamester ! 

„Egy laza, fesztelen esküvőt szerettünk volna, ahol sem mi, az ifjú pár, sem a ceremóniamester nem szerepeli túl magát, a fő hangsúly azon van, hogy mind mi, mind a nekünk fontos emberek (rokonok és barátok) összejöjjenek és érezzék jól magukat kötelező és erőltetett programok nélkül.

Persze egy esküvő sosem épülhet a spontaneitásra, hiszen előre meg kell komponálni az egyes eseményeket, különösen igaz ez  a szertartásokra, azonban a lakodalomban már csak egyszerűen egy jó bulit szerettünk volna, ahol nem a különböző „vicces" játékoké a fő szerep.   Ehhez a prekoncepciónkhoz igyekeztünk jól megválasztani a helyszínt, az ételeket, az italokat, a zenekart és persze a ceremóniamestert.

Olyasvalakit kerestünk, aki segít levezényelni a nagy napot, anélkül azonban, hogy fölöslegesen az előtérbe nyomná magát, és kellően intelligens ahhoz, hogy lássa, mikor és mennyit kell közbeavatkoznia ahhoz, hogy valóban úgy sikerüljön az esküvőnk, ahogy szerettük volna.

Ehhez a feladathoz tökéletes választás volt Ákos. A háttérből határozottan kezében tartotta az eseményeket, csak akkor vette magához a szót, amikor kellett, és csak annyit és úgy szólt, amire valóban szükség volt.

A spontán kialakult helyzeteket is az eredeti elképzeléseinkhez igazítva, megfelelő mederben tudta tartani. Pl.: Mi nem szerettünk volna cipőrablást és kiváltást, de a násznép igen - ami persze ott derült ki és mit sem tudtunk az egészről. A megfelelő pillanatra időzítve - amikor feltételezem úgy tűnhettünk, hogy már készen állunk akár egy ilyen játékra is -, azon kaptunk magunkat, hogy teljesen fesztelenül benne vagyunk a helyzetben. A násznép akarata is érvényesült, de a mi kikötéseink is figyelembe voltak véve, minthogy nem kellett cipőből pezsgőt inni. Két visszafogottabb és nagyon rövid játékkal a vőlegény kiválthatta a két cipőt. 

Ákos valóban mestere a ceremóniának."

 

Puszi:

Lilla + Laci

 

You can read more english language: MC's feedbacks   ill még vagy több száz visszajelzést olvashatsz magyarul: ceremóniamester visszajelzések

Sőt a Ceremóniamester -ed facebook1 és CM2 oldalain a párok meg vannak jelölve a hitelesség kedvéért (hisz annyi kamu referenciát olvashattál már máshol), sőt így még írhatsz is Nekik ;)

Kövess a hivatalos oldalamon: https://www.facebook.com/szablyaakoscm/

 

Vissza a Ceremóniamester visszajelzésekhez

Kapcsolat

Kérdésed van, ajánlatot kérnél, kérlek írd meg, és keresni foglak!

Érdekességek

Legextrémebb hírek Legmenőbb esküvői ruhák Leghasznosabb tippek