Lilla & Máté és a Ceremóniamester

Visszajelzések

#Ceremóniamester referencia

#Vélemények a Ceremóniamesterről

#Ceremóniamester

Àkom-bákom a Ceremóniamester !

 

Egy felejthetetlen nap volt. Egy csoda. Egy érzelmi hullámvasút, ami olyan intenzív volt, hogy magára az érzelemre tudunk csak emlékezni. Ès ez így jó. És főképp Neked köszönhető.

 

Őszintén fogalmunk sincs, hogy hogy csinálják azok a párok, akiknek nincs olyan ceremóniamestere, mint Te. Mindent kézben tartottál, imádtak az emberek - és főképp mi! Egy bensőséges viszony alakult ki közöttünk nagyon hamar, ami képeken is visszatükröződik - ezúton is köszönjük az ajánlást, Herczeg Zoli és Vanduska szuperek voltak!

 

Mindig szeretettel fogunk erre a napra és Rád visszaemlékezni!

 

A 10. évfordulónkon újra bulizunk a násznéppel és a kedvenc ceremónia mesterünkkel.

 

Puszi:

Lilla & Máté

You can read more english language: MC's feedbacks   vagy  magyarul: ceremóniamester visszajelzések

Sőt a Ceremóniamester -ed facebook1 és CM2 oldalain a párok meg vannak jelölve a hitelesség kedvéért (hisz annyi kamu referenciát olvashattál már máshol), s így akár még írhatsz is Nekik ;)

 

 

 Még ez is érdekelhet - a Ceremóniamester ajánlja

Válogatás visszajelzéseinkből, írásainkból és az esküvői kisokosból

Judit - Marci + a Ceremóniamester

Kedves Ákos,  Ceremóniamester! Nagy hálával gondolunk Rád és örülünk, hogy Téged választottunk a nagy napunkra.  Én tényleg nyugodt lehettem, mert tudtam, hogy jó kezekben vagyunk és még akkor sem hagytad, hogy elszomorodjak, amikor a megálmodott napsütés helyett eleredt az eső. Mindent kézben tartottál és végül két esőfelhő között megtartottuk a szabadtéri szertartást. A bulin is megalapoztad a jó a hangulatot a jópofa játékokkal, amiket mindenki nagyon élvezett.  Köszönjük, hogy bármikor fordulhattunk Hozzád a szervezés alatt is.  Köszönünk Mindent!  Judit és Marci    You can read more english language: MC's feedbacks   ill még vagy több száz visszajelzést olvashatsz magyarul: ceremóniamester visszajelzések Sőt a Ceremóniamester -ed facebook1 és CM2 oldalain a párok meg vannak jelölve a hitelesség kedvéért (hisz annyi kamu referenciát olvashattál már máshol), sőt így még írhatsz is Nekik ;)    

Ulysse Nardin Hourstriker Phantom óra - Ceremóniamester ajánlja

Szablya Ákos ceremóniamester, a Te ceremóniamester -ed most épp álom luxusórákat mutat Nektek ámuldozni, álmodozni. Bár egy jól eltalált óra igencsak jó befektetés, egyébként meg jól jönne egy esküvőre vagy esküvői fotózáshoz is. ;)   

Esküvői gyűrűpárna és a ceremóniamester

Az esküvői kiegészítő a gyűrűpárna (és ennek a modern csodás variációi). A gyűrűpárnán érkeznek az oltárhoz a gyűrűk. Mutatós és igényességet jelent. A ceremóniamester figyel, rá hogy megfelelően rögzítve legyenek a gyűrűk.
Vissza a Ceremóniamester visszajelzésekhez

Kapcsolat

Kérdésed van, ajánlatot kérnél, kérlek írd meg, és keresni foglak!

Érdekességek

Legextrémebb hírek Legmenőbb esküvői ruhák Leghasznosabb tippek