Marta-Peter és egy csodás Lett-Magyar esküvő + Ceremóniamester

Visszajelzések

#Hungarian Wedding Awards Winner

#Vélemények a Ceremóniamesterről

#Ceremóniamester

#Ceremóniamester referencia

Kedves Ákos! Ceremóniamester!

 

Ezúton is szeretnénk megköszönni Neked, hogy az esküvőnket felejthetetlenné tetted. Egyszerre két nyelven kellett helytállnod, de remekül tetted a dolgod! Érezhető a többéves tapasztalat ami mögötted van, mert minden pillanatban tudtad, hogy mit mondj, hogyan koordinálj, vagy miben segíts. Minden amit megbeszéltünk a helyén volt, de ha kicsit változtatni akartunk a pillanat hevében, az sem okozott problémát. A játékok nagyon szórakoztatóak voltak, a kétnyelvű konferálás flottul ment, a többi személyzettel remekül megtaláltad a közös hangot. Mindenkivel udvarias voltál, a megjelenésed pedig első osztályú. 

Az egész vendégsereg egybehangzó véleménye, hogy rendkívül profi vagy!

 

Köszönjük Ákos, csak így tovább!”

 

Dear Ákos! Master of Ceremonies!

We would like to thank you for making our wedding unforgettable. You had to used two languages at once, but you did a great job! We felt multi-year experience behind you because you knew every moment what and how to say how to coordinate or help. Everything we discussed was in place, but if we wanted to change a little bit, it did not cause any problems. The games were very entertaining, the bilingual conference was flowess,  you found easily the common voice with the other staff . You were so polite, and your appearance was first class.


All of our guest is convinced that you are extremely professional!

Thank you, Ákos, keep it up!! "

You can read more english language: MC's feedbacks   vagy  magyarul: ceremóniamester visszajelzések

Sőt a Ceremóniamester -ed facebook1 és CM2 oldalain a párok meg vannak jelölve a hitelesség kedvéért (hisz annyi kamu referenciát olvashattál már máshol), s így akár még írhatsz is Nekik ;)

 

 

 Még ez is érdekelhet - a Ceremóniamester ajánlja

Válogatás visszajelzéseinkből, írásainkból és az esküvői kisokosból

Sára és Ramón és a Ceremóniamester

Drága Ákos! Ceremóniamester ! Hát mit is mondhatnánk, mint hogy köszönöm és hála! Köszönjük Neked, hogy levezényelted a nagy napunkat, hogy minden - amire ráhatással tudtál lenni - olyan volt, mint amilyennek szerettünk volna! :) Köszönjük Neked a jókedvet és a megható pillanatokat! Köszönünk mindent, amit értünk tettél! Köszönjük, hogy megismerhettünk Téged, egy igazán fantasztikus ember vagy! :) Remélem még találkozunk! :) Puszi Sára és Ramón   és Anikó, az örömanya: Szia. Hát most jött el a pillanat félig feldolgozva a történteket hogy szépségeket látva köszönetet mondjak Neked hogy a legjobbat hoztad ki a buliból amit csak lehetett. Egy kivételes ember vagy és köszönöm az égieknek hogy ha csak egy kis időre is de keresztezték útjainkat. Köszönünk mindent. Jó egészséget kívánunk     You can read more english language: MC's feedbacks   ill még vagy több száz visszajelzést olvashatsz magyarul: ceremóniamester visszajelzések Sőt a Ceremóniamester -ed facebook1 és CM2 oldalain a párok meg vannak jelölve a hitelesség kedvéért (hisz annyi kamu referenciát olvashattál már máshol), sőt így még írhatsz is Nekik ;)    

Legendás férfimodellek I. - Ceremóniamester ajánlja

Legendás férfimodellek - Valódi Nők Csatorna riportfilmecskéje. Genetika, mentalitás, sport és helyes étkezés. A férfi sztármodellek szerint, ennyi fiatalságuk titka! Bemutatók, haknik és kulisszatitkok az őszi BNV-től, a Skála turnén át, egészen a Magyar Divat Intézetig! Aki az "Ez a Divat" évkönyvben szerepelt, netán a címlapon mosolygott, na Ő volt a menő modell! - ezt Moczó Dénes mondja, aki a 80-as évek egyik legsikeresebb férfi manökenje volt. Gajdos Tamás atlétából lett felkapott modell, majd sikeres tévés, míg Szablya Ákos sportoló egyetemistaként a húspénz kiegészítésének fogta fel az egészet.       A csatornát megtaláljátok a Fb-on : Valódi Nők Csatorna 

....nem árt , ha tudod, hogy kell használni az evőeszközöket....

Ceremóniamester Szablya Ákos segít egy kicsit az étkezési etikett szabályaival , hogy hogyan használd....   tovább olvasom ➡️      
Vissza a Ceremóniamester visszajelzésekhez

Kapcsolat

Kérdésed van, ajánlatot kérnél, kérlek írd meg, és keresni foglak!

Érdekességek

Legextrémebb hírek Legmenőbb esküvői ruhák Leghasznosabb tippek