Melcsi & Gaben és a Ceremóniamester

Visszajelzések

#Ceremóniamester

#Ceremóniamester referencia

#Vélemények a Ceremóniamesterről

Szia Ákos, CEREMÓNIAMESTER!!!

 

Egy kicsit megkésve bár, de annál nagyobb melegséggel gondolunk vissza a közreműködésedre a Nagy napunkon.
Az esküvő előtt sajnos csak egyszer volt alkalmunk találkozni, de egyből megtaláltuk a közös hangot.
Azonnal tudtad és láttad milyenek vagyunk és mire vágyunk!!!
Hatalmas feladat volt külföldről összehozni az álomesküvőnket, de "Ákos egy óriási segítség volt" mindezek megvalósulásában.
Egy óriási terhet vettél le a vállunkról.
Köszönjük, hogy elláttál minket tanácsaiddal, ötleteiddel, nyugtattál és figyeltél ránk!
Ha valaki a jövőben esküvőre készülődne nem kérdés hogy téged kell választania!!!!!!!!!!!

Még egyszer nagyon-nagyon hálásak vagyunk neked!!!


Millió puszi

Mr & Mrs Lőrincz
avagy
Melcsi & Gaben 

 

 Még ez is érdekelhet - a Ceremóniamester ajánlja

Válogatás visszajelzéseinkből, írásainkból és az esküvői kisokosból

Timi - István plusz a Ceremóniamester

Kedves Ákos, a mi Ceremóniamester -ünk! Te voltál (a hely után) a második másfél évvel az esküvőnk előtt, akit tudtuk, hogy "kell Nekünk". Olyasvalakit kerestünk, aki kézbe veszi helyettünk azt a napot és a ceremóniamesterek közül A Legjobb. Már az első konzultációkor nem volt kérdés, hogy jól választottunk. Éreztük, hogy Nálad jó helyen lesz az irányítás. Jobb hangulatfelelőst álmunkban sem találhattunk volna. Mindent úgy vezényeltél le, ahogy azt elképzeltük, pontos, precíz ütemben, ugyanakkor végtelen rugalmassággal, közvetlenséggel és toleránsan. Hálásak vagyunk Neked, hogy életünk legszebb napján közreműködtél és általad mi csak Egymásra és a szeretteinkre koncentrálhattunk. Köszönünk mindent!  Ui.: még a nászutunk egyéni megszervezésében is órákat töltöttél velünk telefonálva, amiért szintén mindig imába foglaljuk a Neved! :) Timi & István   You can read more english language: MC's feedbacks   ill még vagy több száz visszajelzést olvashatsz magyarul: ceremóniamester visszajelzések Sőt a Ceremóniamester -ed facebook1 és CM2 oldalain a párok meg vannak jelölve a hitelesség kedvéért (hisz annyi kamu referenciát olvashattál már máshol), sőt így még írhatsz is Nekik ;)    

Illemóra - Így kell helyesen használni az evőeszközöket - ceremóniamester ajánlja

A ceremóniamester sajnálatosan tapasztalja a világban, hogy sok fontos dolog feledésbe merül az élet megannyi területén. Vannak amik fontosak és természetesen kevésbé fontosak is akadnak. Az étkezésekhez szervesen kapcsolódik a következő cikk, bár mindezek tudása nélkül le lehet élni az életet, de a műveltség körébe beletartozik legalább a két legfontosabb evőeszköz jelzés (befejeztem és a várok egy keveset) tudása. ;) 

Írásom Dr. Schiffer Miklós: Köszönöm, kérem – Jómodor akkor is létezik, ha sokan nem hallottak róla 'c' könyvében

Igazi megtiszteltetés, hogy ceremóniamesterként írhattam Dr. Schiffer Miklós: Köszönöm, kérem – Jómodor akkor is létezik, ha sokan nem hallottak róla. című  nagyszerű, olvasmányos alapművében... tovább olvasom ➡️  
Vissza a Ceremóniamester visszajelzésekhez

Kapcsolat

Kérdésed van, ceremóniamester ajánlatot kérnél, kérlek írd meg, és keresni foglak!