Melka és Lackó és a Ceremóniamester

Visszajelzések

#Ceremóniamester

#Ceremóniamester referencia

#Vélemények a Ceremóniamesterről

Kedves Ákos, Ceremóniamester -ünk!


Mi már régóta ismerjük egymást, egy egészen más, sportosabb  :) világból mint az esküvők, rendezvények, de amikor megláttam, hogy Ceremóniamesterként megtaláltad azt amit igazán szeretsz, tudtam, hogy a mi esküvőnkön is te leszel a hangulatfelelős!


Természetesen, miután a Lackóval személyesen találkoztatok, ezzel az elképzelésemmel Ő is 100%ig egyetértett!!
Azt kell, hogy mondjuk, hogy jobban nem is választhattunk volna!!!


Köszönjük, hogy nem csak az esküvőnk napján voltál ott, hanem már az szervezés alatt, ha felmerült bármilyen kérés, kérdés, azonnal segítséget nyújtottál, megoldást ajánlottál!


Ami a NAGY NAPUNKAT illeti, egyszerűen fantasztikus volt és ez a szuper ötleteidnek, játékoknak, a felkészültségednek és a gyors probléma megoldó képességednek volt köszönhető!
Mégegyszer KÖSZÖNJÜK!!!


Természetesen az a minimum, hogy az összes jövőben házasulandó ismerősünknek ajánlani fogunk, ugyhogy még remélhetőleg sok esküvőn fogunk találkozni! :)

Puszi

Melka és Lackó

 

 Még ez is érdekelhet - a Ceremóniamester ajánlja

Válogatás visszajelzéseinkből, írásainkból és az esküvői kisokosból

A Ceremóniamester + Ildi és Gergő

Kedves ceremóniamester Ákos! Nagyon sokat kerestük a tökéletes ceremóniamestert, akit végül megtaláltunk Ákos személyében. Ha egy szóval kellene jellemezni: Profizmus. Minden elképzelésünket meg tudtuk vele beszélni és szuperül összefogta az egészet. Hálásan köszönünk neki mindent. Ildi és Gergő        Master of Ceremonies's feedbacks  ceremóniamester visszajelzések  Ceremóniamester facebook Ceremóniamester TikTok  

SCHIFFER MIKLÓS INTERJÚJA VELEM, Szablya Ákos CEREMÓNIAMESTER -REL

Igazi megtiszteletetés a hazai férfidivat "nagyágyúja" SCHIFFER MIKLÓS barátom interjúja velem az esküvőkről, esküvői divatról és még sok érdekességről. Klikkelj a cikk-re a szövegért!         
Vissza a Ceremóniamester visszajelzésekhez

Kapcsolat

Kérdésed van, ceremóniamester ajánlatot kérnél, kérlek írd meg, és keresni foglak!