Melka és Lackó és a Ceremóniamester

Visszajelzések

#Ceremóniamester

#Ceremóniamester referencia

#Vélemények a Ceremóniamesterről

Kedves Ákos, Ceremóniamester -ünk!


Mi már régóta ismerjük egymást, egy egészen más, sportosabb  :) világból mint az esküvők, rendezvények, de amikor megláttam, hogy Ceremóniamesterként megtaláltad azt amit igazán szeretsz, tudtam, hogy a mi esküvőnkön is te leszel a hangulatfelelős!


Természetesen, miután a Lackóval személyesen találkoztatok, ezzel az elképzelésemmel Ő is 100%ig egyetértett!!
Azt kell, hogy mondjuk, hogy jobban nem is választhattunk volna!!!


Köszönjük, hogy nem csak az esküvőnk napján voltál ott, hanem már az szervezés alatt, ha felmerült bármilyen kérés, kérdés, azonnal segítséget nyújtottál, megoldást ajánlottál!


Ami a NAGY NAPUNKAT illeti, egyszerűen fantasztikus volt és ez a szuper ötleteidnek, játékoknak, a felkészültségednek és a gyors probléma megoldó képességednek volt köszönhető!
Mégegyszer KÖSZÖNJÜK!!!


Természetesen az a minimum, hogy az összes jövőben házasulandó ismerősünknek ajánlani fogunk, ugyhogy még remélhetőleg sok esküvőn fogunk találkozni! :)

Puszi

Melka és Lackó

 

 Még ez is érdekelhet - a Ceremóniamester ajánlja

Válogatás visszajelzéseinkből, írásainkból és az esküvői kisokosból

Ceremóniamester és Niki és Dani

Szia Ceremóniamester , Ákos! Szeretnénk megköszönni azt a profi munkát, ahogyan levezényelted az esküvőnket és hogy levetted a terhet a vállunkról. Mert tényleg nekünk csak annyi feladatunk volt, hogy élvezzük az esküvőnket.  Már az elejétől fogva éreztük, hogy egy fergeteges hangulatú és fantasztikus esküvőt fogsz nekünk varázsolni. Ez így is lett, a vendégek imádták minden percét. Még a mai napig emlegetik, hogy mennyire jó buli volt!   Még egyszer nagyon köszönjük, hogy felejthetetlenné tetted a nagy napunkat! : Niki és Dani        You can read more english language: MC's feedbacks   ill még vagy több száz visszajelzést olvashatsz magyarul: ceremóniamester visszajelzések Sőt a Ceremóniamester -ed facebook1 és CM2 oldalain a párok meg vannak jelölve a hitelesség kedvéért (hisz annyi kamu referenciát olvashattál már máshol), sőt így még írhatsz is Nekik ;) Kövess a hivatalos oldalamon: https://www.facebook.com/szablyaakoscm/  

Legújabb filmek amiket nézz ill ne nézz meg XII. - Ceremóniamester ajánlja

Egy szubjektív ajánlólista a ceremóniamester jóvoltából. Természetesen mindenki más és más preferenciák alapján dönt. Nekem a legfontosabb a történet, -valószínüleg mert, mint tini "ceremóniamester" sokszor voltam szobafogságban és agyon olvastam magam :) :) :D ... egy könyv meg történet nélkül...- ha az gyenge akkor nekem az vacak film .....

Welcome drink és harapnivaló és a ceremóniamester

  Érkezéskor az étterem bejáratánál a vendégeket italokkal kínálják a felszolgálók.Esetleg falatkákkal és apró süteménnyel. Hiszen hosszú a program és ne legyen senki sem szomjas, vagy éhes. Figyelmes a vendégsereget egy pohár itallal fogadni, sőt igazán elegáns, ha epres, akár hibiszkuszos pezsgővel várjuk őket. Ez plusz költséget jelent ugyan, de rendkívül exkluzívvá tudja tenni a fogadást. Figyelem : sok helyen a welcome drinkért külön kell fizetni, azaz nem tartalmazza az italcsomag! A Ceremóniamestered nem ajánlja a tömény italokat a vendégváráshoz, mert a nyári meleg és a tömény ital egyvelege kiszámíthatatlan hatást gyakorolhat a vendégseregre!      
Vissza a Ceremóniamester visszajelzésekhez

Kapcsolat

Kérdésed van, ajánlatot kérnél, kérlek írd meg, és keresni foglak!

Érdekességek

Legextrémebb hírek Legmenőbb esküvői ruhák Leghasznosabb tippek