Misha & Brigi és a Ceremóniamester

Visszajelzések

Kedves Ceremóniamester , Ákos!

 

Egy kicsit megkésve, de annál nagyobb szertettel írunk Neked és gondolunk Rád! Ezúton szeretnénk megköszönni, hogy 2014. Július 12.-ét, e számunkra oly fontos napot még szebbé varázsoltad. :)

Már az első találkozásnál nagyon kedves és segítőkész voltál, azonnal tudtuk, hogy megbízhatunk benned, ezért is döntöttünk melletted! Tapasztalatoddal, rengeteg ötlettel és tanáccsal segítetted az esküvőnket. A Nagy Napon is önfeledten élvezhettük a szertartást, a vendégekkel való törődést és a mulatságot, mert Te levetted rólunk terhet. Sok vicces játékkal, programmal készültél, ami máig mosolyt csal az arcunkra. :) Külön köszönet, hogy gondoltál a Násznèp azon részére, akik nem beszélnek magyarul és így nem maradtak ki a játékokból.

Tapasztalatból mondhatjuk, fantasztikus élmény a házasságkötés élménye, a házasság. Mindenki a legszebb, a legtökéletesebb, a felejthetetlen lakodalomra vágyik. Már hónapokkal előtte tervezgetsz, magazinokat lapozgatsz, böngészel..
Odafigyelésed, gondoskodásod pótolhatatlan volt! Nem felejtjük el, amit értünk tettèl, hogy bármikor hívhattunk, ha kérdésünk volt.. még fűnyírás közben is! :)


Kár, hogy ilyen hamar vège lett.. :(

Misha & Brigi

 

Vissza a Ceremóniamester visszajelzésekhez

Kapcsolat

Kérdésed van, ajánlatot kérnél, kérlek írd meg, és keresni foglak!

Érdekességek

Legextrémebb hírek Legmenőbb esküvői ruhák Leghasznosabb tippek