Móni & Ati és a Ceremóniamester

Visszajelzések

#Vélemények a Ceremóniamesterről

#Hungarian Wedding Awards Winner

#Ceremóniamester

#Ceremóniamester referencia

Kedves Ákos, Ceremóniamesterünk!


Egy kedves barátunk esküvőjén találkoztunk Veled először, miután nem volt kérdés, hogy Téged szeretnénk Ceremóniamesterünknek a nagy napunkra. A közös konzultációk során biztosra tudtuk, hogy a legjobb kezekben vagyunk. Az esküvőnk napján az események gördülékeny és profi közreműködésében és a játékok levezénylésben is maximálisan elégedettek voltunk.

Köszönjük szépen, hogy általad a nagy napunk felejthetetlen volt.


Móni & Ati
 

 

You can read more english language: MC's feedbacks   ill még vagy több száz visszajelzést olvashatsz magyarul: ceremóniamester visszajelzések

Sőt a Ceremóniamester -ed facebook1 és CM2 oldalain a párok meg vannak jelölve a hitelesség kedvéért (hisz annyi kamu referenciát olvashattál már máshol), sőt így még írhatsz is Nekik ;)

 

 Még ez is érdekelhet - a Ceremóniamester ajánlja

Válogatás visszajelzéseinkből, írásainkból és az esküvői kisokosból

Franka és Yvan és a Ceremóniamester

Kedves Ákos, Ceremóniamester   A legjobb ötlet volt, hogy téged választottunk mi Ceremóniamesterünknek !!! :)    ***** Úgy szeretünk!  :) *****   A hősök útja: már a legelején is segítettél megtalálni a helyszínt ... és az esküvőnk szervezésére vonatkozó kérdéseinkre adott profi tippjeidet is alig tudtuk megszámlálni.   A Nagy Napunkon te biztosítottad, hogy biztonságban érezhettünk magunkat! Köszönjük, hogy ügyelve az időzítésre az egész eseményen, összefogtad , összehangoltad a szolgáltatók munkáját és így időt adtál nekünk, hogy igazán élvezzük, és megéljük a pillanat, és csak egymásra és a vendégeinkre figyelhessünk.   Mi 100% -ig elégedett vagyunk a szolgáltatásoddal! A külföldi vendégeink értékelik a nyelvi készségeid, ráadás volt még a kedvességed és a mindenkit megfertőző mosolyod :)   Köszönjük vidám személyiséged és hogy figyeltél minden apró részletre. Mivel mi már túl vagyunk az esküvőnkön , így tapasztalatból mindenkinek ajánlunk!   Ölelünk; Franka és Yvan   P.S .: Kérlek, írj egy könyvet, és osszd meg a tapasztalataid. .....   Légyszi ... :)     Dear Akos, Master of Ceremonies, It was the best idea to have YOU as our MASTER of CEREMONY!!! J ***** We love you! :) ***** From Zero to Hero: you even helped us to find our venue… and when we had questions about the organization of the wedding we were able to count on your professional tips. We felt safe and secured with your help on the Big Day! Thank you for taking care of the timing of the whole event, leading the service providers and giving us time to really enjoy and live the moment and think only about each other and our guests. We are 100% satisfied with your service! Our international guests appreciated your language skills, moreover your kindness and contagious smile. J Thank you for your cheerful personality and your attention to details. Since our wedding we recommend you to everyone we know! Hugs; Franka and Yvan P.S.: Please write a book and share your Know-How. Please… J      

Julie Vino 2020 Álomruhák esküvőre - Ceremóniamester ajánlja

Ha álmaid esküvői ruháját keresed, akkor jó helyen jársz, mert a ceremóniamester -ed hetente újabb és újabb neves tervezőtől mutat Neked szépséges esküvői ruhakölteményeket. Most épp, egy Julie Vino álomszép, Barcelona inspirálta 2020-es esküvői ruha sorozatát nézheted végig!

Dobócsokor és a ceremóniamester

A Ceremóniamestered a dobócsokrot preferálja, mert... tovább olvasom ➡️
Vissza a Ceremóniamester visszajelzésekhez

Kapcsolat

Kérdésed van, ajánlatot kérnél, kérlek írd meg, és keresni foglak!

Érdekességek

Legextrémebb hírek Legmenőbb esküvői ruhák Leghasznosabb tippek