Móni & Ati és a Ceremóniamester

Visszajelzések

#Vélemények a Ceremóniamesterről

#Hungarian Wedding Awards Winner

#Ceremóniamester

#Ceremóniamester referencia

Kedves Ákos, Ceremóniamesterünk!


Egy kedves barátunk esküvőjén találkoztunk Veled először, miután nem volt kérdés, hogy Téged szeretnénk Ceremóniamesterünknek a nagy napunkra. A közös konzultációk során biztosra tudtuk, hogy a legjobb kezekben vagyunk. Az esküvőnk napján az események gördülékeny és profi közreműködésében és a játékok levezénylésben is maximálisan elégedettek voltunk.

Köszönjük szépen, hogy általad a nagy napunk felejthetetlen volt.


Móni & Ati
 

 

You can read more english language: MC's feedbacks   ill még vagy több száz visszajelzést olvashatsz magyarul: ceremóniamester visszajelzések

Sőt a Ceremóniamester -ed facebook1 és CM2 oldalain a párok meg vannak jelölve a hitelesség kedvéért (hisz annyi kamu referenciát olvashattál már máshol), sőt így még írhatsz is Nekik ;)

 

 Még ez is érdekelhet - a Ceremóniamester ajánlja

Válogatás visszajelzéseinkből, írásainkból és az esküvői kisokosból

Lilla & Máté és a Ceremóniamester

Àkom-bákom a Ceremóniamester !   Egy felejthetetlen nap volt. Egy csoda. Egy érzelmi hullámvasút, ami olyan intenzív volt, hogy magára az érzelemre tudunk csak emlékezni. Ès ez így jó. És főképp Neked köszönhető.   Őszintén fogalmunk sincs, hogy hogy csinálják azok a párok, akiknek nincs olyan ceremóniamestere, mint Te. Mindent kézben tartottál, imádtak az emberek - és főképp mi! Egy bensőséges viszony alakult ki közöttünk nagyon hamar, ami képeken is visszatükröződik - ezúton is köszönjük az ajánlást, Herczeg Zoli és Vanduska szuperek voltak!   Mindig szeretettel fogunk erre a napra és Rád visszaemlékezni!   A 10. évfordulónkon újra bulizunk a násznéppel és a kedvenc ceremónia mesterünkkel.   Puszi: Lilla & Máté You can read more english language: MC's feedbacks   vagy  magyarul: ceremóniamester visszajelzések Sőt a Ceremóniamester -ed facebook1 és CM2 oldalain a párok meg vannak jelölve a hitelesség kedvéért (hisz annyi kamu referenciát olvashattál már máshol), s így akár még írhatsz is Nekik ;)      

Legextrább tortás esküvői képek - Ceremóniamester ajánlja

Imádom a torta érkezését az esküvőkön, nem csak ezért, mert édes szájú a Ceremóniamester -ed, hanem, mert csodás pillanatokat eredményezhet.

Esküvői etikett avagy legyél képben az illemszabályok tekintetében - a ceremóniamester a figyelmedbe ajánlja!

a Ceremóniamester  kiemelten a figyelmedbe ajánlja az esküvői illemszabályok tanulmányozását....   tovább olvasom ➡️      
Vissza a Ceremóniamester visszajelzésekhez

Kapcsolat

Kérdésed van, ceremóniamester ajánlatot kérnél, kérlek írd meg, és keresni foglak!