Szabina + Dani és a Ceremóniamester

Visszajelzések

#Ceremóniamester ajánlja

#Vélemények a Ceremóniamesterről

#Ceremóniamester

#Esküvő

#Ceremóniamester referencia

#Hungarian Wedding Awards Winner

Kedves Ákos, Ceremóniamester -ünk!


Nagyon hálásak vagyunk, hogy Te voltál a ceremóniamester az esküvőnkön!
110%osan megvoltunk elégedve a munkáddal , szuper jó hangulatot és sok nevetést adtál nekünk és a vendégeinknek, annak ellenére hogy viszonylag kis létszám volt :) Senki egy percig sem unatkozott és biztosan felejthetetlen élményekkel tértek haza és mindenki remekül szórakozott.
Már a legelső beszélgetésünk alkalmával tudtuk hogy Téged szeretnénk az esküvőnkön, és amikor először találkoztunk akkor már biztosabbak se lehettünk volna! Hihetetlen profizmussal ,hozzáértéssel és magabiztossággal tartod kézben a dolgokat és örömünkre szolgál hogy megismerhettünk Téged, és hogy veled 'dolgozhattunk'.

Köszönjük Neked  a remek napot; a felejthetelen élményt  még felejthetetlenebbé tetted számunkra!


Szeretettel: Szabina és Dani
 

You can read more english language: MC's feedbacks   vagy  magyarul: ceremóniamester visszajelzések

Sőt a Ceremóniamester -ed facebook1 és CM2 oldalain a párok meg vannak jelölve a hitelesség kedvéért (hisz annyi kamu referenciát olvashattál már máshol), sőt így még írhatsz is Nekik ;)

 

Szablya Ákos esküvői ceremóniamester | Szabina + Dani és a  Ceremóniamester


Még ez is érdekelhet - a Ceremóniamester ajánlja

Válogatás visszajelzéseinkből, írásainkból és az esküvői kisokosból

Szilvi és Attila, és a Ceremóniamester

Szia Ákos!, Ceremóniamesterünk Nagyon szépen köszönjük Neked a végtelenül profi segítséget, ami nélkül teljes káosz lett volna az esküvőnk  Vicc nélkül, szerintem felbecsülhetetlen volt az, hogy Rád bízhattunk magunkat és nekünk semmi dolgunk sem volt, csak felszabadultan élvezni ezt a megismételhetetlen napot! Nem kellett aggódni semmi miatt, és szerintem, ha nem vagy ott és nem szólsz, mi még a tortát is elfelejtjük, annyira jól éreztük magunkat és el tudtuk engedni magunkat   Az összes vendégtő is pontosan ezt hallottuk vissza, hogy minden nagyon profi volt    Egy szó, mint száz, millió köszönet, hogy ott voltál és fogtad a kezünk! :) Puszi: Szilvi és Attila     You can read more english language: MC's feedbacks   ill még vagy több száz visszajelzést olvashatsz magyarul: ceremóniamester visszajelzések Sőt a Ceremóniamester -ed facebook1 és CM2 oldalain a párok meg vannak jelölve a hitelesség kedvéért (hisz annyi kamu referenciát olvashattál már máshol), sőt így még írhatsz is Nekik ;) Kövess a hivatalos oldalamon: https://www.facebook.com/szablyaakoscm/        

Ulysse Nardin Executive Moonstruck óra - Ceremóniamester ajánlja

Szablya Ákos ceremóniamester, a Te ceremóniamester -ed most épp álom luxusórákat mutat Nektek ámuldozni, álmodozni. Bár egy jól eltalált óra igencsak jó befektetés, egyébként meg jól jönne egy esküvőre vagy esküvői fotózáshoz is. ;)   

....nem árt , ha tudod, hogy kell használni az evőeszközöket....

Ceremóniamester Szablya Ákos segít egy kicsit az étkezési etikett szabályaival , hogy hogyan használd....   tovább olvasom ➡️      
Vissza a Ceremóniamester visszajelzésekhez

Kapcsolat

Kérdésed van, ajánlatot kérnél, kérlek írd meg, és keresni foglak!

Érdekességek

Legextrémebb hírek Legmenőbb esküvői ruhák Leghasznosabb tippek