Szilvi & Béla no meg a Ceremóniamester!

Visszajelzések

#Esküvő

#Ceremóniamester Kedvenc

#Ceremóniamester

#Ceremóniamester referencia

ÁKOS Kapitány a Ceremóniamester!

Köszönjük, hogy elvállaltad az esküvőnk levezetését, mivel nem voltunk könnyű esetek. Mivel a lánykéréstől magáig a Nagy Napig csak pár hónap telt el, igazi profira volt szükségünk, és a személyedben ezt meg is kaptuk. Ráadásául a Te ajánlásod alapján jött a fotós Szegfi Robi (kepzelet.com) is, aki Hozzád hasonlóan tökéletes választásnak bizonyult.

Nem könnyítettük meg a dolgod, a szoros időbeosztással, a hajózással, a szertartás kihelyezésével, a sorozatos csúszásokkal, de Te álltad a sarat, végig mosolyogva terelgetted az egyre jókedvűbb násznépet. Ahogy észrevettem, általad még a szolgáltatói asztalnál is igen vidám volt a hangulat.

Mint egy óceánjáró kapitánya, végig kézben tartottad a kormányt, egyszerre voltál a szigorú profi, aki kezelt a konyhán, a felszolgáláson, fotózáson, a sétahajó legénységén (még az alacsony vízállás miatt felbukkanó zátonyok problémáját is) keresztül mindent, beleértve, hogy mi, a Pár mikor és hol legyünk, s voltál a kedves, megnyerő úriember, aki műsorvezetői stílusával elbűvölte a násznépet (ezt tőlük tudjuk, nem mi találtuk ki J ).

Felejthetetlen nap volt egy fantasztikus ceremóniamester segítségével!

Szilvi&Béla

You can read more english language: MC's feedbacks   vagy  magyarul: ceremóniamester visszajelzések

Sőt a Ceremóniamester -ed facebook1 és CM2 oldalain a párok meg vannak jelölve a hitelesség kedvéért (hisz annyi kamu referenciát olvashattál már máshol), s így akár még írhatsz is Nekik ;)

 

 

 Még ez is érdekelhet - a Ceremóniamester ajánlja

Válogatás visszajelzéseinkből, írásainkból és az esküvői kisokosból

Ceremóniamester + Puskás-Dallos Bogi és Puskás-Dallos Peti

Puskás-Dallos Bogi és Puskás-Dallos Peti esküvőjéről: "Mivel Petivel voltunk már vendégek pár esküvőn, le tudtuk vonni azt a következtetést, hogy szerintünk DJ-re lehet a legjobban bulizni. A vendégvárásnál volt egy kis akusztikus zene, amin Ian O Sullivan barátunk gitározott és énekelt. Aztán DJ Ekler Sanyi vette át a terepet, aki a fénytechnikát és a zenét biztosította az este folyamán. Sanyi az esküvő előtt garantálta nekünk, hogy olvasni fogja  a táncteret, és ez így is lett: hatalmas bulit csinált, mindenki táncolt hajnalig. A ceremóniamesterünk, Szablya Ákos is tökéletesen kézben tartotta a bulit, illetve segített az esküvői program összerakásában is."   A teljes cikket és az esküvői fotókat jogi okokból nem publikálhatom, így  a Secret Stories, a Daalarna oldalán olvashatjátok, nézhetitek meg őket:  tovább olvasom ➡️ ..és hogy milyen táncpárbajt csinált a Szablya Ákos ceremóniamester /Ekler Sanyi dj azt még az index is megírta: klikkelj a videóhoz  ➡️   Master of Ceremonies's feedbacks  ceremóniamester visszajelzések  https://www.facebook.com/szablyaakoscm/  

Külföldön élünk,hogyan szervezzük az esküvőnket!? A ceremóniamester segíthet?

Természetesen az internetet, a google-t ajánlom. Ha nincs konkrét élmény valamelyik szolgáltató kapcsán, akkor legyen ez a kiindulópont. A világhálón minden szolgáltatót meg lehet találni. A ceremóniamestert pl: a ceremóniamester, vagy a ceremóniamester budapest, ceremóniamester vidék, esetleg a ceremóniamester árak keresőszóval, illetve egyéni preferenciák alapján érdemes keresni. Ha a honlapok alapján előválasztottátok azokat, akikkel szívesen dolgoznátok, akkor vegyétek fel a kapcsolatot mail-ben a leendő ceremóniamesteretekkel és a konkrét választás előtt mindenképpen próbáljatok online beszélni vele! A személyes kontaktus elengedhetetlen. A hazautazás viszont sok esetben olyan költségekkel és bonyodalmakkal jár, esetleg kivitelezhetetlen, hogy valami más módot kell keresnetek a nehézség áthidalására. Én, mint ceremóniamester a legtöbb külföldi párommal ezt skype-on oldottam meg sikeresen!  Természetesen a sokéves tapasztalatom eredményeként, akár teljes körű esküvő szervező céget is tudok ajánlani!  A lényeg a végeredmény: egy csodás esküvő! Jó keresgélést Nektek! :)  

INTERJÚ : SZABLYA ÁKOS CEREMÓNIAMESTERREL

Egy újabb interjú esküvőkről, a szakmáról : a teljes cikkhez klikkelj a LINK -re!  
Vissza a Ceremóniamester visszajelzésekhez

Kapcsolat

Kérdésed van, ceremóniamester ajánlatot kérnél, kérlek írd meg, és keresni foglak!