Szilvi & Béla no meg a Ceremóniamester!

Visszajelzések

#Esküvő

#Ceremóniamester Kedvenc

#Ceremóniamester

#Ceremóniamester referencia

ÁKOS Kapitány a Ceremóniamester!

Köszönjük, hogy elvállaltad az esküvőnk levezetését, mivel nem voltunk könnyű esetek. Mivel a lánykéréstől magáig a Nagy Napig csak pár hónap telt el, igazi profira volt szükségünk, és a személyedben ezt meg is kaptuk. Ráadásául a Te ajánlásod alapján jött a fotós Szegfi Robi (kepzelet.com) is, aki Hozzád hasonlóan tökéletes választásnak bizonyult.

Nem könnyítettük meg a dolgod, a szoros időbeosztással, a hajózással, a szertartás kihelyezésével, a sorozatos csúszásokkal, de Te álltad a sarat, végig mosolyogva terelgetted az egyre jókedvűbb násznépet. Ahogy észrevettem, általad még a szolgáltatói asztalnál is igen vidám volt a hangulat.

Mint egy óceánjáró kapitánya, végig kézben tartottad a kormányt, egyszerre voltál a szigorú profi, aki kezelt a konyhán, a felszolgáláson, fotózáson, a sétahajó legénységén (még az alacsony vízállás miatt felbukkanó zátonyok problémáját is) keresztül mindent, beleértve, hogy mi, a Pár mikor és hol legyünk, s voltál a kedves, megnyerő úriember, aki műsorvezetői stílusával elbűvölte a násznépet (ezt tőlük tudjuk, nem mi találtuk ki J ).

Felejthetetlen nap volt egy fantasztikus ceremóniamester segítségével!

Szilvi&Béla

You can read more english language: MC's feedbacks   vagy  magyarul: ceremóniamester visszajelzések

Sőt a Ceremóniamester -ed facebook1 és CM2 oldalain a párok meg vannak jelölve a hitelesség kedvéért (hisz annyi kamu referenciát olvashattál már máshol), s így akár még írhatsz is Nekik ;)

 

 

 Még ez is érdekelhet - a Ceremóniamester ajánlja

Válogatás visszajelzéseinkből, írásainkból és az esküvői kisokosból

A Ceremóniamester és Fanni & Zoli

Sziaa  Ceremóniamester Ákosunk!! Már az első beszélgetésnél tudtuk, hogy Te leszel a legjobb választás! Rögtön egy hullámhosszra kerültünk és ahogy közeledett a nagy nap, éreztük, hogy mindenben számíthatunk rád!  Nagyon szerettem volna ha az esküvőn nekünk semmi mással nem kell foglalkoznunk, csak egymással és a szeretteinkkel. Neked köszönhetően maximálisan meg tudtuk élni a pillanatokat és tudtuk, hogy te mindent kézben tartasz. Ezért örökké hálásak leszünk neked!!   A legtöbb vendég külön is megjegyezte, hogy ilyen jó ceremóniamesterrel még nem találkoztak! Csak azt tudom mondani, hogy ha valaki tökéletes esküvőt szeretne, Ákost hívja! Sok puszi neked es meg egyszer nagyon koszonunk mindent! Fanni es Zoli You can read more english language: MC's feedbacks   ill még vagy több száz visszajelzést olvashatsz magyarul: ceremóniamester visszajelzések Sőt a Ceremóniamester -ed facebook1 és CM2 oldalain a párok meg vannak jelölve a hitelesség kedvéért (hisz annyi kamu referenciát olvashattál már máshol), sőt így még írhatsz is Nekik ;) Kövess a hivatalos oldalamon: https://www.facebook.com/szablyaakoscm/  

A Notre-Dame-székesegyház átépítési tervei - Ceremóniamester ajánlja

Mint ahogy mindenki tudja a csodás Notre-Dame-székesegyházat brutálisan károsította a tűz a világ és a Ceremóniamester -ed sajnálatára. Azonban nemcsak az adakozók, hanem az építészek is gyorsan reagáltak és csodás tervek születtek.

További csokrok, virágok az eskövőkön - a ceremóniamester felhívja a figyelmedet rá!

A menyasszonyi csokor mellett nem szabad megfeledkezni a szülőköszöntő csokrokról sem. A ceremóniamester koordinálja, hogy a megfelelő pillanatban oda legyen készítve. Ezeken túl szokás a vőlegénynek is egy kis kitűző, illetve a tanúknak is valamilyen apró virág. A férfi tanúnak ez rendszerint kitűző a vőlegényhez hasonlóan, a női tanúnak és a koszorúslánykáknak is ez gyakran csuklódísz.
Vissza a Ceremóniamester visszajelzésekhez

Kapcsolat

Kérdésed van, ajánlatot kérnél, kérlek írd meg, és keresni foglak!

Érdekességek

Legextrémebb hírek Legmenőbb esküvői ruhák Leghasznosabb tippek