Szilvi-Karcsi no meg a Ceremóniamester

Visszajelzések

#Hungarian Wedding Awards Winner

#Vélemények a Ceremóniamesterről

#Ceremóniamester

#Ceremóniamester referencia

Kedves Ákos, Ceremóniamesterünk!

A legjobb választás volt Ákos, pontosan azt a színvonalat nyújtotta , amiről egy igényes pár álmodik. Köszönjük a segítséget, tényleg fontos volt hogy egy olyan személyt találjunk aki érett személyiség, nem ijed meg a saját árnyékától és intelligensen tud sok tanácstalan emberrel bánni ha kell. Ezt megtaláltuk Benned és köszönjük még egyszer!

Szívből kívánjuk, hogy még sok olyan szerencsés jegyespár legyen akiknek az esküvőjét Ő tartja a szárnyai alatt.

Szilvi és Karcsi

You can read more english language: MC's feedbacks   ill még vagy több száz visszajelzést olvashatsz magyarul: ceremóniamester visszajelzések

Sőt a Ceremóniamester -ed facebook1 és CM2 oldalain a párok meg vannak jelölve a hitelesség kedvéért (hisz annyi kamu referenciát olvashattál már máshol), sőt így még írhatsz is Nekik ;)

Kövess a hivatalos oldalamon: https://www.facebook.com/szablyaakoscm/

 
 


Még ez is érdekelhet - a Ceremóniamester ajánlja

Válogatás visszajelzéseinkből, írásainkból és az esküvői kisokosból

Ceremóniamester + Zizi és Tamás

Kedves Ceremóniamester , Ákos! Az első megbeszéléstől kezdve rugalmasan zajlott a közös munka és a szervezés. Még az utolsó pillanatban bekövetkezett változást is rögtön meg tudtuk Ákossal osztani, pedig esti órákban érkezett a hír. Úgy éreztük, minden jó kezekben van, hiszen minden úgy történt, ahogy megegyeztünk. Nagyon örültünk, hogy tudtuk tartani az időt, ami megkönnyítette az este gördülékenységét. Mi is, és a vendégeink is nagyon élveztük a játékokat, amik feldobták a hangulatot. Köszönjük, hogy velünk voltál! :) Zizi és Tamás       You can read more english language: MC's feedbacks   ill még vagy több száz visszajelzést olvashatsz magyarul: ceremóniamester visszajelzések Sőt a Ceremóniamester -ed facebook1 és CM2 oldalain a párok meg vannak jelölve a hitelesség kedvéért (hisz annyi kamu referenciát olvashattál már máshol), sőt így még írhatsz is Nekik ;) Kövess a hivatalos oldalamon: https://www.facebook.com/szablyaakoscm/  

Új Apple Macbook Pro 16 - Ceremóniamester ajánlja

A Ceremóniamestered már nagyon várta a megjelenését! Sajna a karácsonyfa csík még belekerült..., de nézzük a részleteket:

További csokrok, virágok az eskövőkön - a ceremóniamester felhívja a figyelmedet rá!

A menyasszonyi csokor mellett nem szabad megfeledkezni a szülőköszöntő csokrokról sem. A ceremóniamester koordinálja, hogy a megfelelő pillanatban oda legyen készítve. Ezeken túl szokás a vőlegénynek is egy kis kitűző, illetve a tanúknak is valamilyen apró virág. A férfi tanúnak ez rendszerint kitűző a vőlegényhez hasonlóan, a női tanúnak és a koszorúslánykáknak is ez gyakran csuklódísz.
Vissza a Ceremóniamester visszajelzésekhez

Kapcsolat

Kérdésed van, ajánlatot kérnél, kérlek írd meg, és keresni foglak!

Érdekességek

Legextrémebb hírek Legmenőbb esküvői ruhák Leghasznosabb tippek