Tündi & Lorenzo + a Ceremóniamester

Visszajelzések

#Hungarian Wedding Awards Winner

#Vélemények a Ceremóniamesterről

#Ceremóniamester

#Esküvő

#Ceremóniamester referencia

Drága Ákos,  Ceremóniamester -ünk!

 

Nincsenek szavaink, hogy mennyire hálásak vagyunk Neked a sok sok segítségért, a fantasztikus ötletekért és a vérprofi munkádért/hozzáállásodért, amivel mind az esküvői előkészületeket, mind pedig a Nagy Nap során támogattál minket!

Valószínűleg sokan mondták már, de biztosak vagyunk benne, hogy nélküled TÉNYLEG nem lett volna ilyen zökkenőmentes és feledhetetlen, szórakoztató az esküvőnk.  

Köszönjük tehát, hogy a Nagy Napunk valamennyi lényeges pillanatának részese voltál és sok sikert és hozzánk hasonlóan őrületesen szerelmes és boldog párokat kívánunk Neked a jövőben is!  

puszilunk, Tündi & Lorenzo

You can read more english language: MC's feedbacks   vagy  magyarul: ceremóniamester visszajelzések

Sőt a Ceremóniamester -ed facebook1 és CM2 oldalain a párok meg vannak jelölve a hitelesség kedvéért (hisz annyi kamu referenciát olvashattál már máshol), sőt így még írhatsz is Nekik ;)

 

 

 

Szablya Ákos esküvői ceremóniamester | Tündi & Lorenzo + a Ceremóniamester


Még ez is érdekelhet - a Ceremóniamester ajánlja

Válogatás visszajelzéseinkből, írásainkból és az esküvői kisokosból

Móni & Ati és a Ceremóniamester

Kedves Ákos, Ceremóniamesterünk! Egy kedves barátunk esküvőjén találkoztunk Veled először, miután nem volt kérdés, hogy Téged szeretnénk Ceremóniamesterünknek a nagy napunkra. A közös konzultációk során biztosra tudtuk, hogy a legjobb kezekben vagyunk. Az esküvőnk napján az események gördülékeny és profi közreműködésében és a játékok levezénylésben is maximálisan elégedettek voltunk. Köszönjük szépen, hogy általad a nagy napunk felejthetetlen volt. Móni & Ati     You can read more english language: MC's feedbacks   ill még vagy több száz visszajelzést olvashatsz magyarul: ceremóniamester visszajelzések Sőt a Ceremóniamester -ed facebook1 és CM2 oldalain a párok meg vannak jelölve a hitelesség kedvéért (hisz annyi kamu referenciát olvashattál már máshol), sőt így még írhatsz is Nekik ;)    

A világ legmagasabb szobrát avatták fel - Ceremóniamester ajánlja

Eddig a 128 méter magas kínai Buddha-szobor tartotta a csúcsot, de most megdőlt ez a csúcs is!

Koszorúslányok a ceremóniamester kedveli, mint látványosságot

A menyasszonyt kísérő koszorúslányoknak koszorúslány csokor kerüljön a kezébe, ez lehetőleg egyforma és kevésbé legyen dekoratív, mint az esküvői csokor. Ha kislányok a koszorúslányok akkor  rózsaszirommal töltött kis kosárkát is adhatunk a kezükbe. Az egyforma ruha látványos pillanata lehet a bevonulásnak, s később is felismerjük kik voltak a kitüntetettek. A Ceremóniamestered szereti ha koszorúslányos  bevonulás van megtervezve. Az indításnál a ceremóniamester segédkezik akár kislányok, akár barátnők vannak.
Vissza a Ceremóniamester visszajelzésekhez

Kapcsolat

Kérdésed van, ajánlatot kérnél, kérlek írd meg, és keresni foglak!

Érdekességek

Legextrémebb hírek Legmenőbb esküvői ruhák Leghasznosabb tippek