Vera és Attila no meg a Ceremóniamester

Visszajelzések

#Ceremóniamester

#Ceremóniamester referencia

#Esküvő

#Vélemények a Ceremóniamesterről

Kedves Ceremóniamester !

 

Ákost hosszú és alapos keresés után az internetről választottuk ki. Már előre eldöntöttük, hogy a legjobb ceremóniamesterrel szeretnénk együtt dolgozni így a bemutatkozó találkozó részünkről csak formalitás volt, ahol meggyőződhettünk arról, hogy biztos Ákos az akit keresünk. A weboldalát és képeit végigböngészve gondoltuk, hogy profi, de mivel az esküvő alap esetben egy egyszeri és megismételhetetlen esemény az ember életében, csak találgatni lehet, hogy mit is tud hozzáadni egy profi műsorvezető.

Az első meglepetés ott ért, amikor kiderült, hogy a munkája nem az esküvő napján kezdődik, hanem gyakorlatilag az első találkozáson. Számtalan kreatív ötlettel és praktikus tanáccsal járult hozzá az előkészületekhez és a programokhoz. Tanácsai nagyban segítettek, hogy az esküvő izgalmas és gördülékeny legyen.

 

Nem a várban vagy egy luxusétteremben tartottuk a rendezvényt, hanem egy vidéki halásztó mellett, ami nem kifejezetten esküvőkre volt berendezkedve. Ezen túl a teljes szervezést is mi csináltuk, mert szerettük volna, hogy életünk nagy napja személyes legyen, amennyire csak lehet. Az önálló és tapasztalatlan esküvőszervezésnek viszont óhatatlan velejárója, hogy lesznek hibák. Ráadásul az esküvő vezénylését már nem csinálhattuk, a célegyenesben át kellett adni egy profinak a vezetést.

 

Az esküvő reggelén már körvonalazódott, hogy vannak dolgok, amikkel nem készültünk el és szükség lesz egy kis improvizálásra. Illetve az izgalom már teljesen átjárt minket és a környezetünket, ami megnehezítette a józan gondolkodást. Megindultak a paranormális jelenségek: leállt a laptopom, a telefonommal nem tudtam sms-t küldeni, eltűnő alsóneműk… Ákosnak finoman jeleztem is, hogy szükség lesz egy kis segítségre, aki erre csak annyit válaszolt: „Nyugi, megoldjuk”

 

Kifejezetten kértem is Ákost, hogy érkezzen korábban és mérje fel a terepet, hogy van-e bármi pótolni való. Hát volt még megoldandó dolog bőven. Az első fél órában megkérdeztem, hogy ugye másoknál is hasonló a helyzet, amire jóindulatúlag azt válaszolta, hogy 10ből 1 esküvőn.

 

Úgy gondolom, hogy Ákos segítsége a hozzánk hasonló helyzetben lévő pároknál jelenti a legnagyobb értéket. Ahol minden óraműszerűen működik a ceremóniamester csak hab a tortán, de ahol hiányzik egy kerék ott Ákos a motor, ami egyáltalán hajtja a gépezetet.

 

Rengeteg apró bakink volt, amiket Ákos nélkül képtelenek lettünk volna kezelni. Profizmusával mindig a megfelelő pillanatban a megfelelő instrukcióval látott el. Például mit kell csinálni akkor ha elvesztettük a tombola neveit? vagy mi van akkor ha nincs kéznél kosár a menyasszonytánchoz és 3 másodpercen belül kell egyet varázsolni? vagy ha az este közepén át kell szervezni a teljes programsort?:)

 

A legszebb pedig a végeredmény: fantasztikus esküvő ami egy életre emlék marad nekünk és több mint 100 vendégünknek. Jelenléte nem volt sok és nem volt kevés, mindig a megfelelő helyen a megfelelő időben a megfelelő tettel egészítette ki. Ákos orgánuma olyan kellemes, hogy még a visszajelzés írása közben is bizsergeti az emléke a fülemet. Hihetetlen profizmussal, nyugodtan és rendkívül empatikusan kezelt minden szituációt. Munkájának sikerességét pedig legjobban az bizonyítja, hogy a vendégek az égvilágon semmit nem érzékeltek a háttéreseményekből. Sőt a visszajelzések alapján a többségnek ez volt élete legjobb esküvője :) 

 

Az esküvő egy életciklus, ami nem csupán egy napig tart, hanem hónapokon keresztül. Benne van a készülődés, maga a nagy nap és utána az élménytsunami felemlegetése. Ákos segítsége az egész élményt tette teljessé, amivel életünk eddigi legszebb szakaszát tette csodálatossá.

 

Köszönjük!!!

 

Attila és Vera ;)

 

You can read more english language: MC's feedbacks   vagy  magyarul: ceremóniamester visszajelzések

Sőt a Ceremóniamester -ed facebook1 és CM2 oldalain a párok meg vannak jelölve a hitelesség kedvéért (hisz annyi kamu referenciát olvashattál már máshol), s így akár még írhatsz is Nekik ;)

 

 

SZia Ákos ceremóniamester!!!
 
Én is szeretnék hozzá szólni A Férjemnek szavaihoz. Tényleg Nagyon nagyon nagyon szépen köszönöm hogy velünk voltál a Nagy napon!
 
Дорогой Акош! Спасибо Тебе огромнейшее! Я безумно счастлива, что именно Ты смог провести нашу свадьбу! 
Еще когда мы только начали размышлять с моим тогда еще женихом о том, какая у нас будет свадьба, уже на той стадии я знала, что если Ты возьмешься за проведение мероприятия, то моя свадьба будет просто незабываемой! И действительно! Что самое интересное, ВСЁ было просто великолепно! Я слышала много пугающих историй о том, какие промахи бывают на свадьбах. Но с Тобой наша свадьба была просто легкой и беззаботной, полной радости и веселья. У меня было самое дорого - я могла насладиться тем, что это наш праздник, больше не о чем не думая. Все гости были как одно целое, то играли в игры как дети, то танцевали , то дружно водили хоровод! Тебе досталась непростая задача - интернациональная свадьба. 45% гостей русских, 50% венгров и остальные 5% другие нации. На торжество приехало 110 гостей из 6 разных стран. И все! все! просто без исключения сказали нам, что это была самая лучшая свадьба на которой они гуляли. Мои родственники, вообще сказали, что они попали в сказку, что такого даже в кино нет! Спасибо, что Ты был с нами в этот день, спасибо за организацию, спасибо за то, что заботился о нас весь день, напоминал нам, чтобы мы поели)) оберегал меня от немного больше нормы выпивших гостей )) задовал настроение и ритм вечеру, поддерживал атмосферу романтики и праздника! Я просто невероятно благодарна Тебе! Желаю Тебе и дальше дарить радость как можно больше молодым парам, успехов Тебе и огромного Счастья!!!
С безграничной благодарностью,

Вера Жматова. 
 
Tényleg nagyon nagyon szépen köszönöm!!!!!!!!
 
Tisztelettel 
Vera


Még ez is érdekelhet - a Ceremóniamester ajánlja

Válogatás visszajelzéseinkből, írásainkból és az esküvői kisokosból

A Ceremóniamester és Judit & Balázs

Kedves Ceremóniamester Ákos! Évekkel ezelőtt a legjobb barátnőm esküvőjén Te voltál a ceremóniamester , ahol azonnal mondtam akkor még a vőlegényemnek, hogy Nekünk Ákos kell az esküvőnkre! Ahogy a barátnőm esküvőjén, a mi esküvőnkön is bebizonyítottad, hogy Te egy igazán különleges ceremónia mesterként működsz ebben a világban. Szeretettel és profin kezeltél minden helyzetet és minden pontját a Mi nagynapunknak, azt hiszem, Te tényleg erre születtél, hogy a párok legkülönlegesebb napját segítsd és varázsütésre megoldj helyettünk minden adódó problémát. Hálásak vagyunk a pofizmusodért, a karizmatikus személyedért, hiszen Nélküled, biztosan nem sikerült volna olyan csodásan, mint Veled! Remélem rengetegen fogják ugyan ezt átélni, mint Mi! Judit & Balázs     Master of Ceremonies's feedbacks  ceremóniamester visszajelzések  Ceremóniamester facebook Ceremóniamester TikTok      

A Ceremóniamester feladatköre - Ceremóniamester ajánlja

Szerencsésnek érzem magam Szablya Ákos ceremóniamester, a Te ceremóniamester  -ed, hiszen sokadjára kértek fel, hogy írjak cikket újságokba. Most épp újra a Ceremónia esküvői magazinban. A ceremóniamester feladatkörérőll a felkészítési időszakban ill az esküvőkön címmel jelent meg egy kis írásom a többi jó kis cikk mellett. 

Esküvői video vs. Cinematográfia - a ceremóniamester szemével

Az esküvői mozgóképes trend mára már abszolút a cinematográfia az esküvői videóval szemben. Mit is jelent ez egy laikusnak!? Mindebben segít eligazodni a Ceremóniamester (-ed).   
Vissza a Ceremóniamester visszajelzésekhez

Kapcsolat

Kérdésed van, ceremóniamester ajánlatot kérnél, kérlek írd meg, és keresni foglak!