Vivien, Attila és a picur :) + a ceremóniamester

Visszajelzések

#Ceremóniamester

#Ceremóniamester referencia

#Vélemények a Ceremóniamesterről

Kedves Ákos, ceremóniamester !

Ezúton szeretnénk megköszönni, hogy az életünk NAGY napját segítetted még csodálatosabbá tenni és minden gördülékenyen ment, semmire se kellet figyelnünk csak egymásra és szeretteinkre,barátainkra!
Szinte mindent megterveztünk már de Attila félt,hogy ki fogja a több mint száz fős vendég sereget terelgetni,szórakoztatni. Én nagyon nem szerettem volna ''vőfélyt'' aki idézetekkel,versekkel próbálja feldobni az estét gumicsizmában:) Téged a zenekarunk Al'a carte ajánlott nem szívesen mentem bele ebbe, hogy legyen ceremóniamesterünk legyen. Az első találkozásnál lenyűgözztél minket nagyon hasznos,ötletes tanácsaid voltak. Tetszet, hogy hozzánk igazodtál és nem a te igényeidet próbálod ránk beszélni. És ami nekem fontos volt,hogy nem a régi elavult játékokkal,ötletekkel áltál elő. Több ceremóniamesterrel nem is egyezkedtünk első találkozás után tudtuk,hogy a te vagy a megfelelő!
Eljött a nagy nap borzasztóan izgultam mindenki azt mondta,hogy a mennyasszonynak csak stressz az egész lakodalom. Egyáltalán nem! Csodálatos volt minden perc. Ha vacsora kicsit késett vagy bármit mi elfelejtettünk intézkedtél,megoldottad! Szórakoztató játékok voltak nekünk a legjobban a cipős játék tetszet mikor magunkra vagy a párunkra kellet ismerni a kérdések alapján. Nagyon sokat nevetünk,szórakoztunk.
Köszünjük,hogy velünk osztoztál a nagy nap örömeibe,és segítettél nekünk mindenbe!

Vivien,Attila és a picur:)

 Még ez is érdekelhet - a Ceremóniamester ajánlja

Válogatás visszajelzéseinkből, írásainkból és az esküvői kisokosból

A Ceremóniamesterről (is) a Story-ban Geszler Dorottától

Naná hogy jól esik a pároktól a ceremóniamester dícsérése, de nincs nagyobb megtiszteltetés mint amikor a szülők pozitívan nyilatkoznak a ceremóniamesterkedésemről, munkámról, ráadásul a Story magazinban ❤️      You can read more english language: MC's feedbacks   ill még vagy több száz visszajelzést olvashatsz magyarul: ceremóniamester visszajelzések Sőt a Ceremóniamester -ed facebook1 és CM2 oldalain a párok meg vannak jelölve a hitelesség kedvéért (hisz annyi kamu referenciát olvashattál már máshol), sőt így még írhatsz is Nekik ;) Kövess a hivatalos oldalamon: https://www.facebook.com/szablyaakoscm/    

Enemy - Jake Gyllenhaal főszereplésével készült pszicho-dráma - Ceremóniamester ajánlja

Egy különleges, agyalós, "többször megnézős" filmet, Jake Gyllenhaal főszereplésével készült pszicho-drámát ajánlanék a figyelmedbe!

Milyen ismérvek alapján válasszunk fotóst az esküvőnkre!? - a ceremóniamester szempontjai

Természetesen a saját preferenciáitok alapján. Én, a Ceremóniamester (-ed) csak pár, esetleg fel nem merült, új támpontot szeretnék adni mindehhez.   tovább olvasom ➡️        
Vissza a Ceremóniamester visszajelzésekhez

Kapcsolat

Kérdésed van, ajánlatot kérnél, kérlek írd meg, és keresni foglak!

Érdekességek

Legextrémebb hírek Legmenőbb esküvői ruhák Leghasznosabb tippek