Zita és Dani és a Ceremóniamester

Visszajelzések

#Ceremóniamester ajánlja

#Ceremóniamester

#Hungarian Wedding Awards Winner

#Ceremóniamester referencia

#Vélemények a Ceremóniamesterről

Kedves Ákos,  Ceremóniamester!

 

Nagyon szépen köszönjük, hogy az esküvőnket még csodásabbá tetted! Elegáns volt, nem volt semmilyen kellemetlen erőltetett dolog az este folyamán és nagyon jó hangulatot teremtettél. A násznéptől is csupa dicséretet kaptunk veled kapcsolatban! A mi virágszirmos malőrünket is úgy segítetted ki, hogy senkinek nem tűnt fel semmi :) Ami óriási segítség volt, hogy folyamatosan figyelted az este menetét és az időt és habár nagyon sűrű volt a program, végig tájékoztattál minket és a vendégeket mindenről így mindenki és minden jókor volt jó helyen. Abszolút nem éreztük magunkat elveszettnek, pedig nagyon aggódtunk, hogy szét fogunk csúszni :) Mindezek mellé még figyeltél arra is, hogy jó kedvünk legyen, ne feszengjünk. Ha pár szóval össze kellene foglalnom, mit adott a jelenléted: biztonságban, jól éreztük magunkat!


Szóval nagyon szépen köszönjük az estét, nagyon örülünk, hogy Téged választottunk ceremóniamesterünknek! Meleg szívvel ajánlunk minden házasulandó párnak!

Üdv,
Zita & Dani

 

You can read more english language: MC's feedbacks   ill még vagy több száz visszajelzést olvashatsz magyarul: ceremóniamester visszajelzések

Sőt a Ceremóniamester -ed facebook1 és CM2 oldalain a párok meg vannak jelölve a hitelesség kedvéért (hisz annyi kamu referenciát olvashattál már máshol), sőt így még írhatsz is Nekik ;)

Kövess a hivatalos oldalamon: https://www.facebook.com/szablyaakoscm/

 Még ez is érdekelhet - a Ceremóniamester ajánlja

Válogatás visszajelzéseinkből, írásainkból és az esküvői kisokosból

A Ceremóniamester és Niki és Tomi

Kedves Ceremóniamester , Ákos!  Nagyon szépen köszönjük a fantasztikus hangulatot, amit varázsoltál hihetetlen profizmussal. Köszönjük a lelkiismeretes munkád, amellyel hozzájárultál, hogy a napunk tökéletes legyen. Örülünk, hogy téged választottunk és személyedben egy csodálatos embert ismerhettünk meg. Minden jót kívánunk Neked! Niki és Tomi You can read more english language: MC's feedbacks   ill még vagy több száz visszajelzést olvashatsz magyarul: ceremóniamester visszajelzések Sőt a Ceremóniamester -ed facebook1 és CM2 oldalain a párok meg vannak jelölve a hitelesség kedvéért (hisz annyi kamu referenciát olvashattál már máshol), sőt így még írhatsz is Nekik ;) Kövess a hivatalos oldalamon: https://www.facebook.com/szablyaakoscm/  

Rubens, Van Dyck és a flamand festészet fénykora - Ceremóniamester ajánlja

Az európai művészet meghatározó barokk mestere, Peter Paul Rubens és kora flamand festészetét mutatja be a Szépművészeti Múzeum október végén megnyíló kiállítása. A 120 művet bemutató tárlatra negyven nagy közgyűjteményből, többek között a Louvre-ból, az Ermitázsból, a Pradóból, a washingtoni és a londoni National Galleryből érkeznek műtárgyak.

A ceremóniamester feladatköre

Szerencsésnek érzem magam, hiszen sokadjára kértek fel, hogy írjak cikket újságokba. Most épp újra a Ceremónia esküvői magazinban. A ceremóniamester feladatkörérőll a felkészítési időszakban ill az esküvőkön címmel jelent meg egy kis írásom a többi jó kis cikk mellett.       
Vissza a Ceremóniamester visszajelzésekhez

Kapcsolat

Kérdésed van, ajánlatot kérnél, kérlek írd meg, és keresni foglak!

Érdekességek

Legextrémebb hírek Legmenőbb esküvői ruhák Leghasznosabb tippek