Zsófi és Dávid plusz a Ceremóniamester

Visszajelzések

#Vélemények a Ceremóniamesterről

#Ceremóniamester

#Ceremóniamester referencia

#Hungarian Wedding Awards Winner

Kedves Ákos, Ceremóniamesterünk!

Egy remek személyes kapcsolat alakult ki közöttünk és nagyon örülünk, hogy téged választottunk. Hála és köszönet mindenért!

 

Alábbi néhány gondolat pedig Nektek, akik még most vágtok bele a szervezésbe:

Már az első telefonhívástól kezdve megvolt a közös hang közöttünk. Rengeteg kérdésünk volt „úgy az egésszel” kapcsolatban, amelyekre a személyes találkozás során megnyugtató válaszokat kaptunk.

Ezek után pontosan tudtuk: ahhoz, hogy felszabadultan élvezhessük a nagy napot az ő segítsége és tapasztalata kell nekünk. Azt éreztük, nem lesz itt semmi gond!

Az esküvő dátumához közeledve a szervezés során kezdetben még homályos részletek fokozatosan kezdtek kitisztulni Ákosnak is köszönhetően, hiszen mindig tudott egy-egy hasznos javaslatot, ötletet, vagy épp kontaktot adni ha elakadtunk valamiben.

Majd eljött a Mi napunk és tényleg, a Ceremónia Mesterünk mindent kézben tartott, mindig ott és akkor volt jelen amikor kellett. Ránk és a vendégekre is maximálisan figyelt, nekünk csak jól kellett érezni magunkat. Az esküvőt követően a vendégektől is rengeteg pozitív visszajelzést kaptunk.

Az este minden percét imádtuk és minden úgy alakult, ahogy elterveztük. Visszanézve az esküvői fotókat ez látszik is. J Egy fantasztikus emlék marad!

 

Zsófi és Dávid

You can read more english language: MC's feedbacks   ill még vagy több száz visszajelzést olvashatsz magyarul: ceremóniamester visszajelzések

Sőt a Ceremóniamester -ed facebook1 és CM2 oldalain a párok meg vannak jelölve a hitelesség kedvéért (hisz annyi kamu referenciát olvashattál már máshol), sőt így még írhatsz is Nekik ;)

 

Szablya Ákos esküvői ceremóniamester | Zsófi és Dávid plusz a Ceremóniamester


Még ez is érdekelhet - a Ceremóniamester ajánlja

Válogatás visszajelzéseinkből, írásainkból és az esküvői kisokosból

Betti - Isti + Ceremóniamester

Szia Ákos, Ceremóniamester -ünk!   Szeretnénk megköszönni hogy a nagy napunkon velünk voltál. Mindenki el volt ájulva Tőled , minden vendégtől csak pozitív visszajelzést kaptunk hogy mennyire jó voltál!   A profizmusod miatt lehetett ennyire tökéletes az egész esküvő  ! Képet küldöm ha kész van . Pussza Betti-Isti

Legújabb álom esküvői ruhák, trendek 293 - Ceremóniamester ajánlja

Ha álmaid esküvői ruháját keresed, akkor jó helyen jársz, mert a Szablya Ákos ceremóniamester, a Te ceremóniamester -ed hetente újabb és újabb neves tervezőtől mutat Neked szépséges esküvői ruhakölteményeket.  

Esküvői gyűrűpárna és a ceremóniamester

Az esküvői kiegészítő a gyűrűpárna (és ennek a modern csodás variációi). A gyűrűpárnán érkeznek az oltárhoz a gyűrűk. Mutatós és igényességet jelent. A ceremóniamester figyel, rá hogy megfelelően rögzítve legyenek a gyűrűk.
Vissza a Ceremóniamester visszajelzésekhez

Kapcsolat

Kérdésed van, ajánlatot kérnél, kérlek írd meg, és keresni foglak!

Érdekességek

Legextrémebb hírek Legmenőbb esküvői ruhák Leghasznosabb tippek