Zsófi és Gergő és a Ceremóniamester

Visszajelzések

#Vélemények a Ceremóniamesterről

#Ceremóniamester

#Ceremóniamester referencia

#Hungarian Wedding Awards Winner

Kedves Ákos, Ceremóniamester!


Ezúton is nagyon szépen köszönjük a közreműködésed, hogy szebbé, izgalmasabbá, hangulatosabbá, szórakoztatóbbá, viccesebbé tetted a nagy napunkat!


Köszönjük, hogy minden problémát profin megoldottál, segítettel a kicsi koszorúslányoknak legyőzni a félelmeiket, megoldottad az elfelejtett virágszirmok problémáját, és erre a célra szolgáló virágszirmok nélkül is lettek nagyon szuper virágszórós képeink! :)


Hálásak vagyunk a zseniális, vicces játékokért, a tanácsaidért, a jó ötleteidért, valamint az egész esküvőnk hangulatért! :)
Ha bárki tanácsot kér, mi téged fogunk ajánlani!


Zsófi és Gergő

 


 Még ez is érdekelhet - a Ceremóniamester ajánlja

Válogatás visszajelzéseinkből, írásainkból és az esküvői kisokosból

A Ceremóniamester és Ági es Bandi

Szia Ákos. ceremóniamester ! Köszönök én is mindent, így megérlelve az emlékeket és többször visszagondolva is nagyon halások vagyunk, nagyon jól sikerült a vezetéseed, és örök emlékek maradnak a meglepetés feladatok  Minden jót kívánok.  Bandi      You can read more english language: MC's feedbacks   ill még vagy több száz visszajelzést olvashatsz magyarul: ceremóniamester visszajelzések Sőt a Ceremóniamester -ed facebook1 és CM2 oldalain a párok meg vannak jelölve a hitelesség kedvéért (hisz annyi kamu referenciát olvashattál már máshol), sőt így még írhatsz is Nekik ;) Kövess a hivatalos oldalamon: https://www.facebook.com/szablyaakoscm/  

Legújabb álom esküvői ruhák, trendek 299 - Ceremóniamester ajánlja

Ha álmaid esküvői ruháját keresed, akkor jó helyen jársz, mert a Szablya Ákos ceremóniamester, a Te ceremóniamester -ed hetente újabb és újabb neves tervezőtől mutat Neked szépséges esküvői álomrucikat.  

Gyűrűhordozó kisfiú és a ceremóniamester

  A babona szerint legszerencsésebb, ha egy kisfiú a gyűrűhordozó. Ő viszi be az templomba, az oltárig a gyűrűket és adja oda az atyának. A Ceremóniamestered szerint a gyűrűskisfiú is egy kitüntetett személy és előszeretettel alkalmazza - ha épp a vendégseregben nincs kisfiú, úgy kiválthatjátok kislánnyal is.
Vissza a Ceremóniamester visszajelzésekhez

Kapcsolat

Kérdésed van, ajánlatot kérnél, kérlek írd meg, és keresni foglak!

Érdekességek

Legextrémebb hírek Legmenőbb esküvői ruhák Leghasznosabb tippek