Zsófi-Gábor és a Ceremóniamester

Visszajelzések

Kedves Ákos, a mi Ceremóniamesterünk!

 

Most, hogy az esküvőnk utáni felhajtás csillapodott körülöttünk, szeretnénk megköszönni Neked a sok segítséget, támogatást amit Tőled kaptunk.

Viszonylag hosszú időn - szinte 2 teljes éven- keresztül terveztük Életünk egyik legszebb napját, annak érdekében, hogy minden a lehető legtökéletesebb legyen. Hála Istennek ebben olyan emberek voltak a segítségünkre, akiknek ezen a területen már nem igazán lehet újat mutatni, a lehetetlent pedig nem ismerik. A számunkra legfontosabb  szolgáltatókat igyekeztünk jó időben lefoglalni, biztosítva ezzel a tökéletesen sikerült, emlékezetes pillanatokat. Ez rengeteg találkozóval és utánajárással járt, azonban a Te eseted más volt, az első találkozásunk alkalmával tudtuk, és egyetértésben hoztuk meg a döntést, mégpedig, hogy azt szeretnénk, Te legyél a Ceremóniamesterünk!

Most, hogy már túl vagyunk a "nehezén", bátran mondhatjuk, hogy ez volt az egyik legjobb döntésünk! Már a tervezés során kiderült számunkra, hogy nincs miért aggódnunk, minden beszélgetés után magabiztosan, elégedetten értünk haza.

Az Esküvőnk napján minden tökéletes volt, mindenki időben tudta mi a dolga, hogyan alakul a program, ezért nem alakult ki fejetlenség. A vendégek visszajelzései alapján elsők között emelték ki, hogy minden gördülékenyen, szervezetten ment, ha volt is olyan dolog ami problémás volt, vagy nem a tervek szerint alakult, akkor mi arról a mai napig nem tudunk és ez a lényeg! Mert az az érzés, hogy az Esküvődön nincs miért aggódnod, mert biztosan tudod, hogy történjen bármi, van valaki, aki mindent megold helyetted, MINDENT MEGÉR!!!

Köszönjük Neked a támogatást, hogy a profizmusoddal hozzájárultál A Nagy Napunk sikeréhez és színvonalához és hogy mindeközben barátokká váltunk!

Ha elölről kezdenénk, ugyanígy csinálnánk.

Szívből ajánlanánk bárkinek, akinek igazán fontos ez a nap és nem enged a tökéletesből!

Zsófi-Gábor 

 

You can read more english language: MC's feedbacks   vagy  magyarul: ceremóniamester visszajelzések

Sőt a Ceremóniamester -ed facebook1 és CM2 oldalain a párok meg vannak jelölve a hitelesség kedvéért (hisz annyi kamu referenciát olvashattál már máshol), sőt így még írhatsz is Nekik ;)

 

 Még ez is érdekelhet - a Ceremóniamester ajánlja

Válogatás visszajelzéseinkből, írásainkból és az esküvői kisokosból

A Ceremóniamester és Anna & Beni

Kedves ceremóniamester Ákos! Nemrég készült el a videónk, így újra átélhettük ezeket a gyönyörű pillanatokat. Fantasztikusan szórakoztunk az eseményen, és hálásak vagyunk, hogy megtaláltunk téged. Nem is tudjuk eléggé kifejezni, mennyire tetszett nekünk a stílusod, a humorod, és az a természetes elegancia, ahogyan kezelted az egész rendezvényt. Nagyon szimpatikus voltál mindannyiunk számára. A rendezvény programjának tervezése és levezénylése egyszerűen tökéletes volt. Részletes odafigyelésed és a kezdetektől fogva nyújtott sok tanácsod nagyban megkönnyítette a szervezést. Minden családtagunk és barátunk nagyon elégedett volt, és mindenkinek csak ajánlani fogjuk téged. Reméljük, hamarosan találkozunk egy másik esküvőn, ahol vendégként vehetünk részt, és újra átélhetjük ezt a csodálatos napot.   Küldjük a képeket is. Sok sikert kívánunk az idei szezonra!:) Puszi, Anna és Beni Master of Ceremonies's feedbacks  ceremóniamester visszajelzések  Ceremóniamester facebook Ceremóniamester TikTok

A Ceremóniamester feladatköre - Ceremóniamester ajánlja

Szerencsésnek érzem magam Szablya Ákos ceremóniamester, a Te ceremóniamester  -ed, hiszen sokadjára kértek fel, hogy írjak cikket újságokba. Most épp újra a Ceremónia esküvői magazinban. A ceremóniamester feladatkörérőll a felkészítési időszakban ill az esküvőkön címmel jelent meg egy kis írásom a többi jó kis cikk mellett. 

MITŐL LESZ TÖKÉLETES EGY ESKÜVŐ!?

A Ceremónia Esküvő Magazinban megjelent cikkemet olvashatod el itt, de ha olvashatóbb szöveget szeretnél, akkor klikk ide : Szablya Ákos Ceremóniamester cikk    
Vissza a Ceremóniamester visszajelzésekhez

Kapcsolat

Kérdésed van, ceremóniamester ajánlatot kérnél, kérlek írd meg, és keresni foglak!