Zsófi & Marci és a Ceremóniamester

Visszajelzések

Kedves Ákos, Ceremóniamester -ünk!

 

Talán nem is emlékeztél már rá, de az első beszélgetésünk 4 évvel ezelőtt volt, amikor még menyasszony sem voltam! A barátaink esküvőjén találkoztunk, ami után meg is beszéltük a férjemmel, hogy ha egyszer eljön a Mi időnk, Te tuti a részese leszel! :-)

Így, amikor belekezdtünk a szervezésbe, a helyszín után rögtön Ákoshoz vezetett az utunk! Ami a lehető legjobb döntésnek bizonyult! Az esküvő során annyi szervezni való van, hogy nem is tudjuk hol áll a fejünk! Első megbeszélés Ákossal, és mindenhez kaptunk ötleteket, ajánlásokat és egy kellemes megkönnyebbülést éreztünk, mert tudtuk, hogy jó kezekben vagyunk, nem lesz itt semmi gond! :) Ez az érzés az esküvő napján sem hagyott el minket, egy pillanatig nem kellett izgulnunk, és megélhettük az esküvő minden percét!

 

Vendégeinktől számos visszajelzés érkezett, ami a Te közreműködésedet dicséri. Személyes kedvenceink:

"Életem második legjobb esküvője a sajátom után!"

"Minden idők legjobban szervezett esküvője!"

A 10. házassági évfordulónkon találkozunk megint! :-)

Köszönünk mindent!!

Zsófi & Marci

You can read more english language: MC's feedbacks   ill még vagy több száz visszajelzést olvashatsz magyarul: ceremóniamester visszajelzések

Sőt a Ceremóniamester -ed facebook1 és CM2 oldalain a párok meg vannak jelölve a hitelesség kedvéért (hisz annyi kamu referenciát olvashattál már máshol), sőt így még írhatsz is Nekik ;)

 

 

Vissza a Ceremóniamester visszajelzésekhez

Kapcsolat

Kérdésed van, ajánlatot kérnél, kérlek írd meg, és keresni foglak!

Érdekességek

Legextrémebb hírek Legmenőbb esküvői ruhák Leghasznosabb tippek