Zsófi & Marci és a Ceremóniamester

Visszajelzések

#Vélemények a Ceremóniamesterről

#Ceremóniamester

#Ceremóniamester referencia

#Hungarian Wedding Awards Winner

#Ceremóniamester ajánlja

Kedves Ákos, Ceremóniamester -ünk!

 

Talán nem is emlékeztél már rá, de az első beszélgetésünk 4 évvel ezelőtt volt, amikor még menyasszony sem voltam! A barátaink esküvőjén találkoztunk, ami után meg is beszéltük a férjemmel, hogy ha egyszer eljön a Mi időnk, Te tuti a részese leszel! :-)

Így, amikor belekezdtünk a szervezésbe, a helyszín után rögtön Ákoshoz vezetett az utunk! Ami a lehető legjobb döntésnek bizonyult! Az esküvő során annyi szervezni való van, hogy nem is tudjuk hol áll a fejünk! Első megbeszélés Ákossal, és mindenhez kaptunk ötleteket, ajánlásokat és egy kellemes megkönnyebbülést éreztünk, mert tudtuk, hogy jó kezekben vagyunk, nem lesz itt semmi gond! :) Ez az érzés az esküvő napján sem hagyott el minket, egy pillanatig nem kellett izgulnunk, és megélhettük az esküvő minden percét!

 

Vendégeinktől számos visszajelzés érkezett, ami a Te közreműködésedet dicséri. Személyes kedvenceink:

"Életem második legjobb esküvője a sajátom után!"

"Minden idők legjobban szervezett esküvője!"

A 10. házassági évfordulónkon találkozunk megint! :-)

Köszönünk mindent!!

Zsófi & Marci

You can read more english language: MC's feedbacks   ill még vagy több száz visszajelzést olvashatsz magyarul: ceremóniamester visszajelzések

Sőt a Ceremóniamester -ed facebook1 és CM2 oldalain a párok meg vannak jelölve a hitelesség kedvéért (hisz annyi kamu referenciát olvashattál már máshol), sőt így még írhatsz is Nekik ;)

 

 Még ez is érdekelhet - a Ceremóniamester ajánlja

Válogatás visszajelzéseinkből, írásainkból és az esküvői kisokosból

A Ceremóniamester és Brigi & Peti

Szia Ákos, ceremóniamester ! Reméljük jól vagy és kellemesen telik a nyár és az esküvőszezon. Szeretnénk újból megköszönni, hogy ilyen profin levezényelted az esküvőnket. Nagyon szuper volt minden, a vendégek felől is az a visszajelzés érkezett, hogy minden nagyon jól szervezett volt, jól érezték magukat, mindig tudták, hogy mi következik, a külföldi vendégek is nagyon jól érezték magukat, örültek, hogy ők is be voltak vonva a játékokba illetve angolul is mindig elmondtad, hogy mi következik. Úgy érezzük, hogy nagyon jól ráéreztél, hogy milyen hangulatú esküvőt képzeltünk el és pont olyan is lett. Visszafogott, de laza, ahol mindenki felszabadultan tudott bulizni.  Jó szívvel fogunk ajánlani Téged ha lesz a családban, barátok között esküvő a jövőben. Ákos was an excellent fit for what we were looking for in a master of ceremony. He took time to listen and understand our personalities and our ideas about our wedding - something critically important for us. He was really helpful in putting together a customized agenda for our special day. During the day his presence, his speeches, his activities truly elevated the event. Meanwhile he was also very well organized and he was a real puppet master behind the scenes who made sure everything went according to plan and every other service provider knew what was going on. Our guests were very satisfied as well, they liked that they were always informed about what is next on the agenda and our international guests felt very much included in the event too. We would gladly recommend Ákos to anyone who is looking for an extremely high quality master of ceremony and most importantly peace of mind for the bride and groom as it relates to the management of the event. Üdvözlettel, Peti & Brigi     You can read more english language: MC's feedbacks   ill még vagy több száz visszajelzést olvashatsz magyarul: ceremóniamester visszajelzések Sőt a Ceremóniamester -ed facebook1 és CM2 oldalain a párok meg vannak jelölve a hitelesség kedvéért (hisz annyi kamu referenciát olvashattál már máshol), sőt így még írhatsz is Nekik ;) Kövess a hivatalos oldalamon: https://www.facebook.com/szablyaakoscm/  

Megjelent az új macOS Catalina - Ceremóniamester ajánlja

Az Apple végre kiadta a macOS következő változatát, a 10.15-öt, aminek a macOS Catalina nevet adta.

Welcome drink és harapnivaló és a ceremóniamester

  Érkezéskor az étterem bejáratánál a vendégeket italokkal kínálják a felszolgálók.Esetleg falatkákkal és apró süteménnyel. Hiszen hosszú a program és ne legyen senki sem szomjas, vagy éhes. Figyelmes a vendégsereget egy pohár itallal fogadni, sőt igazán elegáns, ha epres, akár hibiszkuszos pezsgővel várjuk őket. Ez plusz költséget jelent ugyan, de rendkívül exkluzívvá tudja tenni a fogadást. Figyelem : sok helyen a welcome drinkért külön kell fizetni, azaz nem tartalmazza az italcsomag! A Ceremóniamestered nem ajánlja a tömény italokat a vendégváráshoz, mert a nyári meleg és a tömény ital egyvelege kiszámíthatatlan hatást gyakorolhat a vendégseregre!      
Vissza a Ceremóniamester visszajelzésekhez

Kapcsolat

Kérdésed van, ajánlatot kérnél, kérlek írd meg, és keresni foglak!

Érdekességek

Legextrémebb hírek Legmenőbb esküvői ruhák Leghasznosabb tippek