Évi és Bálint és a Ceremóniamester

Ceremóniamester blog

#Vélemények a Ceremóniamesterről

#Ceremóniamester

#Ceremóniamester referencia

#Hungarian Wedding Awards Winner

Kedves Ákos, Ceremóniamester -ünk! 

Még egyszer örök hálánk és alább küldöm a véleményt.

A mi Nagy Napunk számunkra tökéletesen sikerült, és ez nem a véletlen műve volt. Utólag végiggondolva az esküvőnkre való felkészülést úgy érezzük, a siker kulcsa egy hozzáértő csapat kiválasztása, akivel emberileg és szakmailag is tökéletesen egy hullámhosszra tudunk kerülni. Egy csapat azonban állhat akármilyen jó játékosokból kiváló egyéni képességekkel, mit sem ér igazi vezéregyéniség, egy csapatkapitány nélkül, akire mindenki hallgat, akit mindenki szívesen követ. Nálunk ez Ákos volt, aki rögtön megtalálta a közös hangot a gyűrűhordó kisfiún át a zenekari tagokon, fotográfusokon át a nagymamákig.

Igazi karmestere volt az esküvőnknek, mindig ott volt ha kellett mellettünk, ha kellett a háttérben, hogy kisegítsen, összefogja a násznépet, vagy ha éppen kell, bárkit megnevettessen az ötletes beszédeivel és a vicces játékokkal.

A rokonainktól, barátainktól kapott visszajelzés alapján kivétel nélkül mindannyian élvezték a nap minden percét, köszönhetően a gördülékeny lebonyolításnak és a szuper hangulatnak. Ákos maga a stílus és az elegancia, nem csak megjelenésében, hanem fellépésben is, igazán mesteri szinten végzi a munkáját, ráadásul olyan könnyedén, hogy az ember nem is veszi észre, hogy milyen keményen dolgozik a sikerért a háttérben, az eredmény pedig egyszeri és megismételhetetlen.

Jó szívvel ajánljuk őt mindenkinek, aki a legjobb ceremóniamestert keresi az esküvőjéhez, vagy bármilyen rendezvényhez!

 

Évi és Bálint

 

 

You can read more english language: MC's feedbacks   vagy  magyarul: ceremóniamester visszajelzések

Sőt a Ceremóniamester -ed facebook1 és CM2 oldalain a párok meg vannak jelölve a hitelesség kedvéért (hisz annyi kamu referenciát olvashattál már máshol), sőt így még írhatsz is Nekik ;)

 

 

Szablya Ákos esküvői ceremóniamester | Évi és Bálint és a  Ceremóniamester Szablya Ákos esküvői ceremóniamester | Évi és Bálint és a  Ceremóniamester


Még ez is érdekelhet - a Ceremóniamester ajánlja

Válogatás visszajelzéseinkből, írásainkból és az esküvői kisokosból

A Ceremóniamester plusz Norcsi és Attila,

Kedves Ceremóniamester ,  Ákos,  Szeretnénk megköszönni Neked mégegyszer a sok segítséged és a profi munkád. Már az első találkozásunk után megnyugodtunk, biztosak voltunk benne, hogy jól döntöttünk és a Te irányításoddal minden jól fog majd alakulni. Így is lett, minden az előre megbeszéltek szerint történt, szerintem kb. percre pontosan tartottuk a tervet    Nekünk mindössze annyi 'feladatunk' maradt hogy szüleinkkel, barátainkkal együtt, minden percét élvezzük a lakodalmunknak. Nagyon köszönjük!  Attila & Norcsi       You can read more english language: MC's feedbacks   ill még vagy több száz visszajelzést olvashatsz magyarul: ceremóniamester visszajelzések Sőt a Ceremóniamester -ed facebook1 és CM2 oldalain a párok meg vannak jelölve a hitelesség kedvéért (hisz annyi kamu referenciát olvashattál már máshol), sőt így még írhatsz is Nekik ;) Kövess a hivatalos oldalamon: https://www.facebook.com/szablyaakoscm/  

Ulysse Nardin Executive Moonstruck óra - Ceremóniamester ajánlja

Szablya Ákos ceremóniamester, a Te ceremóniamester -ed most épp álom luxusórákat mutat Nektek ámuldozni, álmodozni. Bár egy jól eltalált óra igencsak jó befektetés, egyébként meg jól jönne egy esküvőre vagy esküvői fotózáshoz is. ;)   

A templomi szertartás - a ceremóniamester szerint meghittebb, mint a polgári...

Én, mint  ceremóniamester a templomi szertartást jobban kedveli, mint a polgárit.... tovább olvasom ➡️      
Vissza a Ceremóniamester blog bejegyzésekhez

Kapcsolat

Kérdésed van, ajánlatot kérnél, kérlek írd meg, és keresni foglak!

Érdekességek

Legextrémebb hírek Legmenőbb esküvői ruhák Leghasznosabb tippek