A Ceremóniamester és Réka-Attila

Visszajelzések

#Hungarian Wedding Awards Winner

#Ceremóniamester

#Vélemények a Ceremóniamesterről

#Esküvő

#Ceremóniamester referencia

Kedves Ceremóniamester -ünk, Ákos!

 

Miután májusban el kellett halasztanunk az esküvőnket a járvány miatt, nem sok biztos pont maradt az eredeti szervezésből, de a te személyedhez ragaszkodtunk, és igyekeztünk minden mást a te szabad időpontjaidhoz igazodva szervezni. Mint ez később az esküvőn és az előkészületek alatt is beigazolódott a legjobb döntést hoztuk.

 

Mindig ott voltál nekünk és a vendégeinknek, amikor szükség volt rád, és pont akkor, pont annyit, amennyit kellett. Remek hangulatot varázsoltál egész este, amit mi sem bizonyít  jobban, mint, hogy a menyasszony tanúja le is foglalózott a saját esküvőjére!

Reméljük, hogy ott hamarosan ismét találkozunk!

 

Köszönjük mégegyszer,

Réka és Attila

 

 

 

You can read more english language: MC's feedbacks   ill még vagy több száz visszajelzést olvashatsz magyarul: ceremóniamester visszajelzések

Sőt a Ceremóniamester -ed facebook1 és CM2 oldalain a párok meg vannak jelölve a hitelesség kedvéért (hisz annyi kamu referenciát olvashattál már máshol), sőt így még írhatsz is Nekik ;)

Kövess a hivatalos oldalamon: https://www.facebook.com/szablyaakoscm/

 Még ez is érdekelhet - a Ceremóniamester ajánlja

Válogatás visszajelzéseinkből, írásainkból és az esküvői kisokosból

A Ceremóniamester és Adri-Zola

Egy ultra extra 20 éves jubileumi megerősítő szertartás és buli, extra szolgáltatói csapattal a BOTANIQ Turai Kastély / Castle of Tura -ban. Szuper a köbön:  szervezés,  esküvői szolgáltatók, laza, jófej, tündéri pár és bulis násznép + táncosok és a 90-es évek magyar popsztárjai.  A képek magukért beszélnek  Szervezés: Kaiser-Nagy Mariann - Esküvőszervező Dekoráció: Sabina Decors Fotó: Dupla Expo Wedding Photography Videó: bokistudio Dj, Hang, fény, színpadtechnika, : Ecler Wedding And Event Crew Ceremóniamester: Szablya Ákos Ceremóniamester Szertartásvezető: Vásárhelyi Petra  Fellépők: Krisz Rudolf, CORY a.k.a HAPPY GANG, Desperado, Groovehouse, V-Tech, UNIQUE.   Same Day's slideshow az aznapi képekből a Dupla Expo -tól:        

Legújabb filmek amiket nézz ill ne nézz meg XIII - Ceremóniamester ajánlja

Egy szubjektív ajánlólista a ceremóniamestered Szablya Ákos Ceremóniamester jóvoltából. Legújabb mozifilmek és régi nagy kedvencek is (vannak benne a 80-as évekből is) , amiket szerencsére már a neten szörfözve is megtalálhatsz... ;)

Welcome drink és harapnivaló és a ceremóniamester

  Érkezéskor az étterem bejáratánál a vendégeket italokkal kínálják a felszolgálók.Esetleg falatkákkal és apró süteménnyel. Hiszen hosszú a program és ne legyen senki sem szomjas, vagy éhes. Figyelmes a vendégsereget egy pohár itallal fogadni, sőt igazán elegáns, ha epres, akár hibiszkuszos pezsgővel várjuk őket. Ez plusz költséget jelent ugyan, de rendkívül exkluzívvá tudja tenni a fogadást. Figyelem : sok helyen a welcome drinkért külön kell fizetni, azaz nem tartalmazza az italcsomag! A Ceremóniamestered nem ajánlja a tömény italokat a vendégváráshoz, mert a nyári meleg és a tömény ital egyvelege kiszámíthatatlan hatást gyakorolhat a vendégseregre!      
Vissza a Ceremóniamester visszajelzésekhez

Kapcsolat

Kérdésed van, ajánlatot kérnél, kérlek írd meg, és keresni foglak!

Érdekességek

Legextrémebb hírek Legmenőbb esküvői ruhák Leghasznosabb tippek