A Ceremóniamester és Timi & Feri

Visszajelzések

#Hungarian Wedding Awards Winner

#Vélemények a Ceremóniamesterről

#Esküvő

#Ceremóniamester

#Ceremóniamester referencia

Kedves ceremóniamester Ákosunk!


Nagyon örülünk, hogy Rád esett a választásunk, és Te voltál a ceremóniamesterünk a mi nagy napunkon! Mérhetetlenül profin vezényelted le az eseményt, nekünk semmivel sem kellett foglalkoznunk, csak sodródni az eseményekkel és jól érezni magunkat.
Nem is gondoltuk, hogy ekkor különbség lehet ceremóniamester és ceremóniamester között, de szerencsére Te - vendégként tapasztalt negatív élményünkkel ellentétben -  megmutattad milyen és mennyire szükség van egy jó ceremóniamesterre az esküvőn. 
Mindenkinek csak meleg szívvel ajánlani tudjuk, hogy Téged kérjen fel az esküvőjére ceremóniamesternek.

Timi és Feri

 

 

Master of Ceremonies's feedbacks 

ceremóniamester visszajelzések

 Ceremóniamester facebook

Ceremóniamester TikTok

 Még ez is érdekelhet - a Ceremóniamester ajánlja

Válogatás visszajelzéseinkből, írásainkból és az esküvői kisokosból

Angi & Ottó és a Ceremóniamester

Kedves Ákos, kedves Ceremóniamesterünk! Már az első találkozásunkkor éreztük, hogy Veled a lehető legjobb kezekben lesz a Nagy Napunk. Így is lett!! Köszönjük a jó hangulatot, a jól időzített szuper játékokat, a profi iranyítást és, hogy mindent megvalósítottál amit csak elképzeltünk! Szeretettel küldjük ezt a pár képet életünk legszebb napjáról, amelyben Te is nagy szerepet játszottál! További sikeres munkát kívánunk! ♡ Üdv.: Angi & Ottó   You can read more english language: MC's feedbacks   ill még vagy több száz visszajelzést olvashatsz magyarul: ceremóniamester visszajelzések Sőt a Ceremóniamester -ed facebook1 és CM2 oldalain a párok meg vannak jelölve a hitelesség kedvéért (hisz annyi kamu referenciát olvashattál már máshol), sőt így még írhatsz is Nekik ;) Kövess a hivatalos oldalamon: https://www.facebook.com/szablyaakoscm/  

A NAGY NAP KARMESTERE: A CEREMÓNIAMESTER – interjú SZABLYA ÁKOS CEREMÓNIAMESTERREL

Interjú, beszélgetés a Flyers magazinben esküvőkről, szokásokról, hogyan kezdődött és még sok érdekes kérdés-válasz vár a cikkben : KLIKK ha érdekel!    
Vissza a Ceremóniamester visszajelzésekhez

Kapcsolat

Kérdésed van, ceremóniamester ajánlatot kérnél, kérlek írd meg, és keresni foglak!