Adri & Zoli -és a ceremóniamester

Visszajelzések

#Ceremóniamester

#Ceremóniamester film

#Ceremóniamester referencia

#Esküvő

#Esküvői Cinematográfia

#Vélemények a Ceremóniamesterről

#esküvő híres sportolókkal

Kedves Ákos, Ceremóniamester !

Mi elég nyugodt pár voltunk végig az esküvői előkészületek során. Határozott elképzeléseink voltak, melyek 90 százalékban egyeztek is, egy valamit/valakit leszámítva. Én nagyon szerettem volna egy olyan személyt, aki „levezényli” az esküvőt, de semmiképpen sem olyat, aki rímekbe szedve, hagyományos játékokkal tarkítva bonyolítja le az eseményeket. Sikerült meggyőznöm Zolit arról, hogy száz embert terelgetni egy esküvőn…hát én élvezni szeretném a Nagy Napot, és nem idegeskedéssel tölteni!

 

Ákos előtt találkoztunk pár ceremóniamesterrel, de valahogy egyikük sem volt az igazi… Ákos honlapját az egyik ismerősöm küldte át, rögtön fel is hívtuk és az első találkozáskor tudtuk, hogy Ő a mi emberünk! Nagyon szimpatikus volt, határozott, precíz, s nekem egy sort sem kellett írnom, mert ő mindent folyamatosan írt a laptopjába, melyet rögtön meg is kaptunk. :)

 

Nagyon jól összeraktuk közösen az esküvőt, pontosan olyanra sikerült amilyenről minden pár álmodik! Ákosnak rengeteg jó ötlete van, ami még színesebbé tudja tenni a nagy napot. Nem voltak üres járatok, a vendégek egy percig sem unatkoztak. Mindig volt egy kis meglepetés, vagy mi leptük meg a násznépet, vagy ők kedveskedtek Nekünk valamivel. :)

 

Nagyon jól éreztük magunkat, a vendégek is így pár hét elteltével még mindig emlegetik, hogy milyen szuper esküvőn voltak! Biztos vagyok benne, hogy az évek múlásával is ugyan ilyen szívesen fogunk emlékezni erre a napra.

 

Köszönjük, hogy ott voltál Velünk és még színesebbé tetted a napunkat! Mi mindenkinek csak ajánlani tudunk Téged!

 

 

 

Köszönjük!

Adri&ZoliMég ez is érdekelhet - a Ceremóniamester ajánlja

Válogatás visszajelzéseinkből, írásainkból és az esküvői kisokosból

A Ceremóniamester és Evi-Rudi

Kedves Ákos ceremóniamester! Szeretnénk Neked megköszönni még egyszer a munkádat, nagyon elégedettek voltunk Veled. Köszönjük a rengeteg segítséget és tanácsot az előkészületekkel és a szervezéssel kapcsolatosan is, tényleg bármikor lehetett rád számítani, ha valamivel elakadtunk. Az ajánlásaidért pedig külön hálásak vagyunk, hogy a segítségeddel egy számunkra tökéletes szolgàltatói csapatot sikerült összeraknunk. Az esküvő előtti napon nagy segítség volt az általad küldött check list is, a nagy napon pedig rendkívül megnyugtató hatással voltál ránk. Ezer köszönet és hála,  Puszi, Evi és Rudi    Master of Ceremonies's feedbacks  ceremóniamester visszajelzések  Ceremóniamester facebook Ceremóniamester TikTok    

Elefántháton a tigrisek nyomában - ceremóniamester ajánlja

A Ceremóniamester (-ed) szokott irogatni: verset, prózát legfőképp magának. Már jó pár írásom megjelent különböző folyóiratokban. Most épp egy utazással kapcsolatos élményözönt osztanék meg Veletek a csodás Thaiföldről. ;) 

Ceremóniamester vagy Vőfély!?? - ceremóniamester a figyelmedbe ajánlja

Ceremóniamester vagy Vőfély!?? - a nagy kérdés! Mindkettőnek megvan a létjogosultsága és a maga helye.  tovább olvasom ➡️  
Vissza a Ceremóniamester visszajelzésekhez

Kapcsolat

Kérdésed van, ceremóniamester ajánlatot kérnél, kérlek írd meg, és keresni foglak!