Aja + Ákos és a Ceremóniamester

Visszajelzések

#Ceremóniamester ajánlja

#Vélemények a Ceremóniamesterről

#Hungarian Wedding Awards Winner

#Ceremóniamester

#Ceremóniamester referencia

Kedves Ceremóniamesterünk - Ákos!


Két évvel ezelőtt láttunk Téged egy barátunk esküvőjén, és bár még jegyben sem jártunk, de már megbeszéltük Ákossal, hogy ha egyszer nekünk is lesz esküvőnk, akkor Téged kérnénk fel ceremóniamesternek :)
Ez így is lett, és ez remek döntésnek bizonyult! :)
Nagyon köszönünk Neked mindent, például, hogy segítettél összerakni a forgatókönyvet, hogy mindenben rugalmas voltál, és szuper játékokat vezényeltél le a nagy napunkon!
Rengeteg jó tanácsot adtál, és olyan dolgokra hívtad fel a figyelmünket, amire mi nem is gondoltunk volna (hogyan tartsam a csokromat a bevonuláskor, vagy hogy az aláíráshoz mindenképpen üljünk le, mert úgy sokkal szebb képek készülnek majd).
Az este folyamán minden részletre odafigyeltél, minden úgy sikerült, ahogyan mi azt megálmodtuk, és ebben neked is óriási részed volt!
Mindig mindenki tudta mi következik, merre menjenek, mit csináljanak, mert Te határozottan tájékoztattad őket és terelgetted a násznépet. Sokan említették is, hogy milyen jó volt a ceremóniamesterünk (igen, mi is tudjuk, azért választottunk)! :)

Puszi,
Aja+Ákos
 

You can read more english language: MC's feedbacks   ill még vagy több száz visszajelzést olvashatsz magyarul: ceremóniamester visszajelzések

Sőt a Ceremóniamester -ed facebook1 és CM2 oldalain a párok meg vannak jelölve a hitelesség kedvéért (hisz annyi kamu referenciát olvashattál már máshol), sőt így még írhatsz is Nekik ;)

 

 Még ez is érdekelhet - a Ceremóniamester ajánlja

Válogatás visszajelzéseinkből, írásainkból és az esküvői kisokosból

A Ceremóniamester meg Niki és Dani

Szia Ceremóniamester ,Ákos! Mellékelve küldünk pár képet, amelynek remélem, hogy örülni fogsz. :) Ezúton is szeretnénk megköszönni a nagy napunkon nyújtott segítségedet és azt is, hogy ilyen profin kézben tartottad a dolgokat. Az első beszélgetésünk után éreztük, hogy Téged szeretnénk ceremóniameterünknek, hiszen egy határozott, magabiztos, mosolygós személyiséget ismerhettünk meg benned.   Köszönünk mindent! :) Niki és Dani       You can read more english language: MC's feedbacks   ill még vagy több száz visszajelzést olvashatsz magyarul: ceremóniamester visszajelzések Sőt a Ceremóniamester -ed facebook1 és CM2 oldalain a párok meg vannak jelölve a hitelesség kedvéért (hisz annyi kamu referenciát olvashattál már máshol), sőt így még írhatsz is Nekik ;) Kövess a hivatalos oldalamon: https://www.facebook.com/szablyaakoscm/  

Új BMW önegyensúlyozó motor - Ceremóniamester ajánlja

Itt a jövő! A Bmw új önegyensúlyozó motorbicaja már tényleg a science-fiction regényeket idézi! A Ceremóniamester -ed imádja ahogy kinéz...bár az ilyen automatikus technikákban azért nem szívesen bízna...még...     thanks for carjam tv    

Esküvő hétköznap - a ceremóniamester szereti a pénteket is!

Mint ceremóniamester  -nek gyakran teszik fel a kérdést : Lehet kedden, szerdán ....   tovább olvasom ➡️      
Vissza a Ceremóniamester visszajelzésekhez

Kapcsolat

Kérdésed van, ajánlatot kérnél, kérlek írd meg, és keresni foglak!

Érdekességek

Legextrémebb hírek Legmenőbb esküvői ruhák Leghasznosabb tippek