Betti és Ati és a Ceremóniamester

Visszajelzések

#Hungarian Wedding Awards Winner

#Vélemények a Ceremóniamesterről

#Esküvő

#Ceremóniamester

#Ceremóniamester referencia

Akos az elso perctol kezdve letaglozott minket a baratsagos es egyben megnyero stilusaval, lehetosegunk sem volt nem ot valasztani ceremoniamesterkent, mar az elso talalkozas alkalmaval tudtuk hogy nem kell tovabb keresgelnunk :) 

Oriasi kapcsolatrendszere van az eskuvoi szakmaban (es ot is mindenki ismeri), szolgaltatok, ruha stb., mindent es mindenkit tud ajanlani ami az eskuvoszervezessel van kapcsolatban.

Segitett tovabba megtervezni a eskuvo menetrendjet,programjait, az eskuvo napjan pedig rutinosan koordinalta a szolgaltatokat es vezenyelte az altalunk elore kitalalt jatekokat.

A vendegek rengeteget nevettek, az egybehangzo velemenyek szerint Akos nagyban hozzajarult a nagy napunk sikerehez es hogy mindenki jol erezte magat :)

Oszinten csak ajanlani tudjuk a paroknak akik epp az eskuvojet tervezik es bizunk benne hogy talalkozunk meg Akossal, mert akkor ott a jo hangulat garantalt :)

 

 

You can read more english language: MC's feedbacks   ill még vagy több száz visszajelzést olvashatsz magyarul: ceremóniamester visszajelzések

Sőt a Ceremóniamester -ed facebook1 és CM2 oldalain a párok meg vannak jelölve a hitelesség kedvéért (hisz annyi kamu referenciát olvashattál már máshol), sőt így még írhatsz is Nekik ;)

 

 

Szablya Ákos esküvői ceremóniamester | Betti és Ati és a Ceremóniamester


Még ez is érdekelhet - a Ceremóniamester ajánlja

Válogatás visszajelzéseinkből, írásainkból és az esküvői kisokosból

Ceremóniamester + Ildi és Bence

Szia Ákos, Ceremóniamester! Nagyon szépen köszönjük Neked a sok segítséget, hogy ilyen nagyszerűen levezényelted az esküvőnket amire még 60 év múlva szívesen fogunk emlékezni!  A buli hangulatát fantasztikusan emelted a különböző játékokkal!:) Nélküled nem sikerült volna ez a nap ilyen szuperül!  Hálásan köszönünk Mindent Neked!  Puszi  Ildi és Bence   You can read more english language: MC's feedbacks   ill még vagy több száz visszajelzést olvashatsz magyarul: ceremóniamester visszajelzések Sőt a Ceremóniamester -ed facebook1 és CM2 oldalain a párok meg vannak jelölve a hitelesség kedvéért (hisz annyi kamu referenciát olvashattál már máshol), sőt így még írhatsz is Nekik ;) Kövess a hivatalos oldalamon: https://www.facebook.com/szablyaakoscm/  

World Press Photo 2018 - Ceremóniamester ajánlja

Idén is van World Press Photo kiállítás. Szerencsére a  ceremóniamester (-ed) ízlésének  megfelelő egy-két "atyaúristen!!!!!" kép is szokott lenni közöttük! Te láttad már!??

Jegygyűrű - és a ceremóniamester

A gyűrű az elkötelezettség, az összetartozás jelképe. Az eljegyzési gyűrűt a vőlegény ajándékozza a kedvesének szerelme szimbólumaként. A jegygyűrű áltálaban egy egyköves egyszerű gyűrű, amelyet a bal gyűrűsujjon szokás viselni, majd az esküvő napján áthúzni a jobbra. A ceremóniamester a bevonulásnál a gyűrűvel kapcsolatos ügyekben is segédkezik.
Vissza a Ceremóniamester visszajelzésekhez

Kapcsolat

Kérdésed van, ajánlatot kérnél, kérlek írd meg, és keresni foglak!

Érdekességek

Legextrémebb hírek Legmenőbb esküvői ruhák Leghasznosabb tippek