Enikő - Dávid és a Cm- Ceremóniamester

Visszajelzések

#Vélemények a Ceremóniamesterről

#Hungarian Wedding Awards Winner

#Ceremóniamester

#Esküvő

#Ceremóniamester referencia

Kedves Ákos, Ceremóniamester -ünk!

A munkádat ezúton is szeretnénk megköszönni.:) Nagyon jól éreztük magunkat! Tökéletes nap volt, minden összeállt, a vendégeink nagyon jól érezték magukat.

Az első találkozásunknál már tudtuk, hogy nagyon profi vagy, így a döntést már aznap meghoztuk és Téged választottunk. Kétségünk sem volt afelől, hogy minden a legnagyobb rendben lesz a Nagy Napunkon.

Határozott fellépés, sokak által dícsért orgánum, nagy mosolyok, elegancia. Ez mind Te voltál:)  Mikor kellett ott voltál, mikor kellett háttérbe vonultál.

Nagyon örültünk annak, hogy az esküvőn minden a megbeszélt forgatókönyv szerint zajlott és nekünk nem volt más dolgunk csak hogy jól érezzük magunkat:) .

Bátran ajánlunk minden párnak!

További sok sikert kívánunk Neked!

Enikő és Dávid

 

You can read more english language: MC's feedbacks   ill még vagy több száz visszajelzést olvashatsz magyarul: ceremóniamester visszajelzések

Sőt a Ceremóniamester -ed facebook1 és CM2 oldalain a párok meg vannak jelölve a hitelesség kedvéért (hisz annyi kamu referenciát olvashattál már máshol), sőt így még írhatsz is Nekik ;)

 

 


Még ez is érdekelhet - a Ceremóniamester ajánlja

Válogatás visszajelzéseinkből, írásainkból és az esküvői kisokosból

Alla and Andras és a Ceremóniamester

Kedves Akos, Ceremóniamesterünk! Üdvözlet Oroszországból! Igen, őrülten elfoglaltak vagyunk a nyár végére, de szeretnénk, referenciát írni neked. Az első naptól kezdve, amikor találkoztunk veled a Skype-on keresztűl, nem hagytál más választási lehetőséget nekünk, mint hogy te legyél velünk az esküvőnk napján Budapesten. Professzionalitásod és karizmád megnyerte a szívünket. Mindig válaszoltál minden kérdésünkre, és a nagy napunk előkészítésében nyújtott óriási segítséged fontos szerepet játszott a sikeres lebonyolításban.  Köszönjük, hogy velünk voltál az esküvőnk napján, minden beleadott energiáért, boldogságáért és iránymutatásáért, azért, hogy a vendégeinket boldoggá tetted és a szolgáltatókat irányítottad. Te valóban profi ceremóniamester vagy, és még sok-sok boldog esküvőt kívánunk Neked. Nagy ölelésekkel és csókokkal, Alla és Andras.   Dear Akos, our Master of Ceremonies, Greetings from Russia! Yes, we got crazy busy for the end of summer, but we would love to write a reference for you, of cause.   From the first day we met with you on Skype, there was no other choice of MC for our wedding day in Budapest, but you. Your professionalism and charisma won our hearts. You had always an answer to all our questions and your great help in preparations for our big day played an important part in our successful celebrations.  Thank you for being with us for the entire wedding day, for all your energy, happiness and guidelines, for keeping our guest happy and our staff organized. You are a truly professional master of ceremony and we wish you many many more happy weddings to come.  With big hugs and kisses,  Alla and Andras.      You can read more english language: MC's feedbacks   ill még vagy több száz visszajelzést olvashatsz magyarul: ceremóniamester visszajelzések Sőt a Ceremóniamester -ed facebook1 és CM2 oldalain a párok meg vannak jelölve a hitelesség kedvéért (hisz annyi kamu referenciát olvashattál már máshol), sőt így még írhatsz is Nekik ;)    

Ultra luxusjachtok a legmenőbb sportkocsigyártóktól Aston Martin-Mercedes és Lexus- Ceremóniamester ajánlja

Szablya Ákos ceremóniamester, a Te ceremóniamester -ed most épp álom luxusjachtokat mutat Nektek az Aston Martin,-Mercedes és Lexus autógyártóktól. Jól jönnének egy esküvőre vagy esküvői fotózáshoz is. ;)   

Milyen ismérvek alapján válasszunk fotóst az esküvőnkre!? - a ceremóniamester szempontjai

Természetesen a saját preferenciáitok alapján. Én, a Ceremóniamester (-ed) csak pár, esetleg fel nem merült, új támpontot szeretnék adni mindehhez.   tovább olvasom ➡️        
Vissza a Ceremóniamester visszajelzésekhez

Kapcsolat

Kérdésed van, ajánlatot kérnél, kérlek írd meg, és keresni foglak!

Érdekességek

Legextrémebb hírek Legmenőbb esküvői ruhák Leghasznosabb tippek