Evera & Miklos és a Ceremóniamester

Visszajelzések

#Hungarian Wedding Awards Winner

#Vélemények a Ceremóniamesterről

#Ceremóniamester

#Ceremóniamester referencia

Kedves Akos, Ceremóniamesterünk!

 

Májusban kötöttünk házasságot Budapesten és Akos volt a MC / Ceremóniamester a Nagy Napunkon. Az esküvőnk az ő gondoskodása nélkül nem lett volna ugyanaz.

 

Akos vicces, humoros és öröm volt dolgozni vele. Az esküvőszervezőnk mutatta be nekünk. Olyan MC-t szerettünk volna, aki multikulturális esküvői tapasztalattal rendelkezik, hiszen vendégeink magyarok, amerikaiak és kínaiak voltak. Akosnak sok a multikulturális esküvői ceremóniamesteri tapasztalata van, és nagyon jól ismeri a kulturális különbségeket ... nem is beszélve arról, hogy szereti az ázsiai kultúrákat és gyakran utazik Ázsiába. Így nem is volt meglepő, hogy a külföldi ázsiai vendégeinkkel is jól ki tudott jönni. Sőt még javaslatokat is tett szórakoztató kulturális programokra amiket az esküvőnkön lehet játszani, hogy a nyelvi különbségekből a legtöbbet kihozhassuk.

Akos még a szokásos csoportos esküvői fotózást is viccessé varázsolja. Például mindannyiunkat arra ösztönzött, hogy különböző vicces pózokat és cselekedeteket hajtsunk végre. Minden vendégünk nagyon szerette. Ideális alkalom volt arra, hogy az összes vendéget összehozza és együtt szórakozzanak. Imádtuk az összes képet az általa irányított pózokkal. Most már megértjük, miért nyerte el a legjobb Ceremóniamester címet Magyarországon. Teljesen megérdemli. Több vendégünk jött hozzánk, hogy dicsérje nagyszerű munkáját.

Úgy éreztük, hogy a legjobb döntést hoztuk, hogy ő lett az MC. Olyan sok dolog volt, amit Akos azért tett, hogy az esküvőnk félelmetes jól sikerüljön. Örömmel osztanánk meg még több visszajelzést mindazokkal, akik az Ákost esküvői MC- Ceremóniamestert keresnek.

Evera & Miklos

 

 

 

Dear Akos, our Master of Ceremonies,

 

We got married in Budapest in May and Akos was our MC for the day.  Our wedding would not have been the same without him taking care of the flow of the day.

 

Akos is funny, humorous and was a pleasure to work with.  He was introduced to us by our wedding planner.  We wanted a MC who had experience with multicultural wedding as our guests were a mix of Hungarians, Americans and Chinese.  Akos has had a lot of multicultural wedding MC experience under his belt and understands the cultural difference very well...not to mention he likes the Asian culture and travel to Asia often.  Thus, it's not surprising that he can relate to the our foreign Asian guests well.  He even proposed a fun cultural game to play during our wedding to address the language differences.   

 

Akos could also make a regular group wedding photo session fun.  For example, he would direct all of us to do various funny poses and action.  All our guests absolutely loved it.  It was a perfect time for all the guests to gel and have fun together.  We totally loved all the pictures with the poses he directed.  Now we understand why he has been awarded the best MC in Hungary for several years.  He totally deserves it.  We have had multiple guests coming to us to praise for his great work.

 

We felt that we had made the best decision to work with him.  There were so many little things that Akos did to make our wedding awesome.  We would be happy to share more feedback with anyone who is looking for Akos as a wedding MC.

Evera & Miklos

You can read more english language: MC's feedbacks   vagy  magyarul: ceremóniamester visszajelzések

Sőt a Ceremóniamester -ed facebook1 és CM2 oldalain a párok meg vannak jelölve a hitelesség kedvéért (hisz annyi kamu referenciát olvashattál már máshol), sőt így még írhatsz is Nekik ;)

 

 

 

 

 Még ez is érdekelhet - a Ceremóniamester ajánlja

Válogatás visszajelzéseinkből, írásainkból és az esküvői kisokosból

Petra és Dávid + a Ceremóniamester

Szia Ákos , Ceremóniamester! Ákost 2 éve láttuk először egy esküvőn ceremóniamesterként, akkor Dávid azonnal elkérte a nevjegykartyáját. nem volt véletlen. Ákos puszta jelenlétével megnyugvást ad, hiszen nincs megoldhatatlan, elképesztő orgánumával csak rá lehet figyelni- ezért nincs csúszás, nincs elakadas, - végtelen odaadásával és humorával meg viszi az esküvőt a hátán  A szolgáltatóinkból 4/3at ő ajánlott, ahogy Ákos felé, feléjük se legyen kérdőjel.  Az esküvőnk, tökéletes volt. Ákos a szervezés első pillanatától fogta a kezünket, a buli utolsó hajnali pontjáig.  Ákos! Örökké hálásak leszünk, mindent köszönünk! Ismétlès az ezüst lakodamon?      You can read more english language: MC's feedbacks   ill még vagy több száz visszajelzést olvashatsz magyarul: ceremóniamester visszajelzések Sőt a Ceremóniamester -ed facebook1 és CM2 oldalain a párok meg vannak jelölve a hitelesség kedvéért (hisz annyi kamu referenciát olvashattál már máshol), sőt így még írhatsz is Nekik ;) Kövess a hivatalos oldalamon: https://www.facebook.com/szablyaakoscm/        

Indiai-Magyar esküvő a tv-ben - Ceremóniamester ajánlja

Abban a szerencsében lehetett részem, hogy egy csodás Indiai-Magyar esküvő ceremóniamestere lehettem. Mivel már kétszer is hosszabb időt töltöttem indiában, így izgatottan vártam, hogy itthon is a sok kétnyelvű esküvőim közé egy indiai is becsússzon! Nagyon laza és tündéri párral , végletekig kedves emberekkel , egyik kedvenc szépséges helyszínemen, a Wedding Gardenben egy csodás esemény részesei lehettünk! Sok Boldogságot Virág és Kiran! :) Ha kíváncsi vagy, hogy Ők mit gondoltak a munkámról akkor klikkelj a : ceremóniamester  Indiai- Magyar esküvő referencia link -re Ráadásul az rtl klub is ott forgatott: https://rtl.hu/rtlklub/fokusz/hatartalan-boldogsag  

Jegygyűrű - és a ceremóniamester

A gyűrű az elkötelezettség, az összetartozás jelképe. Az eljegyzési gyűrűt a vőlegény ajándékozza a kedvesének szerelme szimbólumaként. A jegygyűrű áltálaban egy egyköves egyszerű gyűrű, amelyet a bal gyűrűsujjon szokás viselni, majd az esküvő napján áthúzni a jobbra. A ceremóniamester a bevonulásnál a gyűrűvel kapcsolatos ügyekben is segédkezik.
Vissza a Ceremóniamester visszajelzésekhez

Kapcsolat

Kérdésed van, ajánlatot kérnél, kérlek írd meg, és keresni foglak!

Érdekességek

Legextrémebb hírek Legmenőbb esküvői ruhák Leghasznosabb tippek