Evera & Miklos és a Ceremóniamester

Visszajelzések

#Hungarian Wedding Awards Winner

#Vélemények a Ceremóniamesterről

#Ceremóniamester

#Ceremóniamester referencia

Kedves Akos, Ceremóniamesterünk!

 

Májusban kötöttünk házasságot Budapesten és Akos volt a MC / Ceremóniamester a Nagy Napunkon. Az esküvőnk az ő gondoskodása nélkül nem lett volna ugyanaz.

 

Akos vicces, humoros és öröm volt dolgozni vele. Az esküvőszervezőnk mutatta be nekünk. Olyan MC-t szerettünk volna, aki multikulturális esküvői tapasztalattal rendelkezik, hiszen vendégeink magyarok, amerikaiak és kínaiak voltak. Akosnak sok a multikulturális esküvői ceremóniamesteri tapasztalata van, és nagyon jól ismeri a kulturális különbségeket ... nem is beszélve arról, hogy szereti az ázsiai kultúrákat és gyakran utazik Ázsiába. Így nem is volt meglepő, hogy a külföldi ázsiai vendégeinkkel is jól ki tudott jönni. Sőt még javaslatokat is tett szórakoztató kulturális programokra amiket az esküvőnkön lehet játszani, hogy a nyelvi különbségekből a legtöbbet kihozhassuk.

Akos még a szokásos csoportos esküvői fotózást is viccessé varázsolja. Például mindannyiunkat arra ösztönzött, hogy különböző vicces pózokat és cselekedeteket hajtsunk végre. Minden vendégünk nagyon szerette. Ideális alkalom volt arra, hogy az összes vendéget összehozza és együtt szórakozzanak. Imádtuk az összes képet az általa irányított pózokkal. Most már megértjük, miért nyerte el a legjobb Ceremóniamester címet Magyarországon. Teljesen megérdemli. Több vendégünk jött hozzánk, hogy dicsérje nagyszerű munkáját.

Úgy éreztük, hogy a legjobb döntést hoztuk, hogy ő lett az MC. Olyan sok dolog volt, amit Akos azért tett, hogy az esküvőnk félelmetes jól sikerüljön. Örömmel osztanánk meg még több visszajelzést mindazokkal, akik az Ákost esküvői MC- Ceremóniamestert keresnek.

Evera & Miklos

 

 

 

Dear Akos, our Master of Ceremonies,

 

We got married in Budapest in May and Akos was our MC for the day.  Our wedding would not have been the same without him taking care of the flow of the day.

 

Akos is funny, humorous and was a pleasure to work with.  He was introduced to us by our wedding planner.  We wanted a MC who had experience with multicultural wedding as our guests were a mix of Hungarians, Americans and Chinese.  Akos has had a lot of multicultural wedding MC experience under his belt and understands the cultural difference very well...not to mention he likes the Asian culture and travel to Asia often.  Thus, it's not surprising that he can relate to the our foreign Asian guests well.  He even proposed a fun cultural game to play during our wedding to address the language differences.   

 

Akos could also make a regular group wedding photo session fun.  For example, he would direct all of us to do various funny poses and action.  All our guests absolutely loved it.  It was a perfect time for all the guests to gel and have fun together.  We totally loved all the pictures with the poses he directed.  Now we understand why he has been awarded the best MC in Hungary for several years.  He totally deserves it.  We have had multiple guests coming to us to praise for his great work.

 

We felt that we had made the best decision to work with him.  There were so many little things that Akos did to make our wedding awesome.  We would be happy to share more feedback with anyone who is looking for Akos as a wedding MC.

Evera & Miklos

You can read more english language: MC's feedbacks   vagy  magyarul: ceremóniamester visszajelzések

Sőt a Ceremóniamester -ed facebook1 és CM2 oldalain a párok meg vannak jelölve a hitelesség kedvéért (hisz annyi kamu referenciát olvashattál már máshol), sőt így még írhatsz is Nekik ;)

 

 

 

 

 Még ez is érdekelhet - a Ceremóniamester ajánlja

Válogatás visszajelzéseinkből, írásainkból és az esküvői kisokosból

A Ceremóniamester és Ászia és Szabi

Kedves Ákos ceremóniamester! Évek óta követem Ákos munkásságát! Éppen ezért rettegve kértem ajánlatot, féltem hogy megfizethetetlen és hogy évekre előre nincs nála szabad időpont. Ez utóbbinál sokat segített a szezonon kívüli dátum. Előbbi pedig visszaigazolódott. Ákos felbecsülhetetlen érték. Profizmusa egyértelmű, mind emellett pedig hihetetlen energiával rendelkezik és olyan pozitív kisugárzása van, ami tölti az embert. Tapasztalata elvitathatatlan, nyitottan állt az elképzeléseinkhez és rengetek ötlettel segítette, hogy tökéletes legyen a menyegzőnk. Teljes bizalmat szavaztunk neki, és egyáltalán nem csalódtunk. A nagy napon nem csak minden a terv szerint alakult és mindenki fantasztikusan érezte magát, hanem nekünk is mint jegyespár sikerült nem feladatként túl élni a napot, hanem a legteljesebb módon jelen lenni, megélni minden pillanatát. Boldogabban nem is telhetett volna. Jó szívvel ajánljuk!  You can read more english language: MC's feedbacks   ill még vagy több, mint háromszáz visszajelzést olvashatsz magyarul: ceremóniamester visszajelzések Sőt a Ceremóniamester -ed facebook1 és CM2 oldalain a párok meg vannak jelölve a hitelesség kedvéért (hisz annyi kamu referenciát olvashattál már máshol), sőt így még írhatsz is Nekik ;) Kövess a hivatalos oldalamon: https://www.facebook.com/szablyaakoscm/  

Lotus Evija az elektromos hyperautó - Ceremóniamester ajánlja

A környezetszennyezés szempontjából a Ceremóniamester -ed nagyra tartja a villanyautókat, de vajon nem csak biznisz az egész...., hiszen az akumlátorok gyártásához több károsanyagot bocsájtanak ki, mint egy átlagautó 10 év alatt... De lássuk a legújabb hírt : A Lotus brit autógyártó elindította első teljesen elektromos nulla kibocsátású hiperkocsiját, a Lotus Evija-t, amely állítólag a legerősebb sorozatgyártású közúti autó, amelyet valaha építettek.

Milyen ismérvek alapján válasszunk fotóst az esküvőnkre!? - a ceremóniamester szempontjai

Természetesen a saját preferenciáitok alapján. Én, a Ceremóniamester (-ed) csak pár, esetleg fel nem merült, új támpontot szeretnék adni mindehhez.   tovább olvasom ➡️        
Vissza a Ceremóniamester visszajelzésekhez

Kapcsolat

Kérdésed van, ajánlatot kérnél, kérlek írd meg, és keresni foglak!

Érdekességek

Legextrémebb hírek Legmenőbb esküvői ruhák Leghasznosabb tippek