Niki & Atti és a Ceremóniamester

Visszajelzések

#Vélemények a Ceremóniamesterről

#Hungarian Wedding Awards Winner

#Ceremóniamester

#Esküvő

#Ceremóniamester referencia

Kedves Ákos Ceremóniamesterünk!

Ahogy megakptunk a képeket újra átélhettük életünk legszebb napját és hogy ilyen csodásan sikerült,  Neked Ákos óriási köszönet érte!


Amikor előszőr találkoztunk rögtön tudtuk, hogy te vagy a legjobb! Hatalmas köszönet a teljes szervezésért és lebonyolításért, a szuper tanácsokért, a csúcs játékokért, szóval mindenért!

Szuper szakember vagy! 


Ezt a gyönyörű napot így sosem feledjük már el! :)

Tőlünk már meg is nyerted az idei 2018-as Hungarian Wedding Award I. Díjját! :)

Még egyszer nagyon szépen köszönünk mindent! Csúcs profi szakember vagy!!!

További sok sikert kívánunk a munkádhoz! Ha valamikor erre jársz a Mátrában csörögj nyugodtan ránk, nagyon szívesen látunk, eszünk és iszunk együtt egy jót!

 

Puszilunk

Niki&Atti

 

You can read more english language feedbacks: MC's feedbacks   vagy  magyarul: ceremóniamester visszajelzések

Sőt a Ceremóniamester -ed facebook1 és CM2 oldalain a párok meg vannak jelölve a hitelesség kedvéért (hisz annyi kamu referenciát olvashattál már máshol), sőt így még írhatsz is Nekik ;) és persze a like-okat , jelöléseket örömmel fogadom!

 Még ez is érdekelhet - a Ceremóniamester ajánlja

Válogatás visszajelzéseinkből, írásainkból és az esküvői kisokosból

Anna & Bánk és a Ceremóniamester

Kedves Szablya Ákos ceremóniamester! Ceremóniamester, amikor ezt a szót először hallottam nem gondoltam volna hogy ilyen nagy tartalma lesz számunkra. Már az első találkozást is a sors akarta. Minden egyeztetés könnyed és zökkenőmentes volt, Ákos mindenben segített és támogatott minket. Legyen az jó tanács, kontaktok vagy éppen szuper ötletek, amik még szebbé és tényleg felejthetetlenné tették a nagy napot. A nagy napon minden úgy ment, ahogy megbeszéltük. Semmi meglepetés, semmi buktató és semmi hiba, egyszerűen szuper volt. Ákos, ezúton is szeretnénk még egyszer megköszönni hogy ott voltál velünk és egy olyan esküvőt segítettél összehozni ami tényleg örök emlék marad, nem csak nekünk, de a vendégeinknek is. A sok pozitív visszajelzést amit tőlük kaptunk sajnos csak így tudjuk átadni neked, de reméljük hogy a még szingli barátaink majdani esküvőjén találkozunk veled :)  Köszönjük a profi munkádat! Anna&Bánk     You can read more english language: MC's feedbacks   ill még vagy több száz visszajelzést olvashatsz magyarul: ceremóniamester visszajelzések Sőt a Ceremóniamester -ed facebook1 és CM2 oldalain a párok meg vannak jelölve a hitelesség kedvéért (hisz annyi kamu referenciát olvashattál már máshol), sőt így még írhatsz is Nekik ;) Kövess a hivatalos oldalamon: https://www.facebook.com/szablyaakoscm/

Legendás férfimodellek II. - Ceremóniamester ajánlja

Legendás férfimodellek  2. rész - Valódi Nők Csatorna riportfilmecskéje. Régen és most....kendőzetlenül a modellszakmáról! Kaptak-e piszkos ajánlatot kedvenc férfimodelljeink pályafutásuk alatt? Kinézték-e őket az aranyásó hölgyek? Milyen érzés volt rádöbbenni, hogy kiöregedtek a kifutók világából? Hogyan lehet és kell újrapozicionálnia magát egy modellnek? Érdekességek, kulisszatitkok a 80-as, 90-es évek divatvilágából!       A csatornát megtaláljátok a Fb-on : Valódi Nők Csatorna   

Esküvői etikett avagy legyél képben az illemszabályok tekintetében - a ceremóniamester a figyelmedbe ajánlja!

a Ceremóniamester  kiemelten a figyelmedbe ajánlja az esküvői illemszabályok tanulmányozását....   tovább olvasom ➡️      
Vissza a Ceremóniamester visszajelzésekhez

Kapcsolat

Kérdésed van, ajánlatot kérnél, kérlek írd meg, és keresni foglak!

Érdekességek

Legextrémebb hírek Legmenőbb esküvői ruhák Leghasznosabb tippek