Niki és Bence és a Ceremóniamester

Visszajelzések

Szia Ákos, Ceremóniamester !

 

Hol is kezdjük...

Ahogy először találkoztunk, nagyon szimpatikus lettél nekünk, a beszélgetések után tudtunk, hogy te fogod csodássá varászolni a napunkat.

Az összes egyeztetés flottul ment és annyira sok mindenben segítettél a szervezés alatt is, a jó ötleteiddel, tapasztalataiddal.

Aztán egy évvel a találkozásunk után eljött a Nagy napunk, ahol egyáltalán nem izgultunk és rájöttünk, hogy azért nem mert biztosak voltunk abban, hogy a legjobbakat választottuk és jó kezekben lesz az egész nap.

Az este végére kiderült, hogy igazunk van, mert remek hangulat volt, minden teljesen precízen és flottul ment a te irányításod alatt.

Az összes "játéknak" óriási sikere volt, a vendégek az esküvő után is mondták, hogy milyen szuper színvonalas, programmal teli volt.

Sokan azt hiszik, hogy a te munkád csak pár órából áll, de ez nem igaz, mert hónapokon át egyeztettük a részleteket, előkészültél a játékokkal és felkészültél a napunkra, hogy minden tökéletes legyen.

Nagyon nagy köszönettel tartozunk Neked, hogy felejthetetlené tetted a Nagy napot számunkra és a vendégeink számára.

 

Most már Férj és Feleség :), 

Niki és Bence

You can read more english language: MC's feedbacks   vagy  magyarul: ceremóniamester visszajelzések

Sőt a Ceremóniamester -ed facebook1 és CM2 oldalain a párok meg vannak jelölve a hitelesség kedvéért (hisz annyi kamu referenciát olvashattál már máshol), s így akár még írhatsz is Nekik ;)

 

Vissza a Ceremóniamester visszajelzésekhez

Kapcsolat

Kérdésed van, ajánlatot kérnél, kérlek írd meg, és keresni foglak!

Érdekességek

Legextrémebb hírek Legmenőbb esküvői ruhák Leghasznosabb tippek