Szandra és Norbi és a Ceremóniamester

Visszajelzések

#Ceremóniamester

#Ceremóniamester referencia

#Vélemények a Ceremóniamesterről

Kedves Ákos, Ceremóniamester -ünk!

 

Az eljegyzésünk után belevetettük magunkat az esküvőnk szervezésébe. Szerencsére nagyon hasonló elképzelése volt mindkettőnknek az esküvőt illetően, így már az elejétől fogva nem volt kérdés, hogy vőfély helyett ceremóniamestert szeretnénk.


Azt, hogy tökéletesen döntöttünk és Téged választottunk, legjobban az bizonyítja, hogy már az esküvő alatt nagyon sokan dicsértek Téged és még most is kapjuk a pozitív visszajelzéseket a násznéptől, hogy a buli fantasztikus volt.
Szeretnénk megköszönni Neked, hogy profi módon lebonyolítottad az esküvőnket és, ha akadt is valami gond (mint pl. az otthon hagyott harisnyakötő :) ), azt nagyszerűen megoldottad. :)


Köszönjük Neked, hogy kiélvezhettük az esküvőnk minden csodás pillanatát, és nem kellett aggódnunk semmi miatt, hiszen tudtuk, hogy Te ott vagy és a Nagy Napunk nem is lehetne jobb kezekben.
Nagyon hálásak vagyunk azért, hogy a remek hangulat miatt az esküvőnk nemcsak nekünk, de a násznépnek is emlékezetes marad.

Sok puszi,


Szandra és Norbi

You can read more english language: MC's feedbacks   vagy  magyarul: ceremóniamester visszajelzések

Sőt a Ceremóniamester -ed facebook1 és CM2 oldalain a párok meg vannak jelölve a hitelesség kedvéért (hisz annyi kamu referenciát olvashattál már máshol), s így akár még írhatsz is Nekik ;)

 

 

 

Szablya Ákos esküvői ceremóniamester | Szandra és Norbi és a Ceremóniamester


Még ez is érdekelhet - a Ceremóniamester ajánlja

Válogatás visszajelzéseinkből, írásainkból és az esküvői kisokosból

Szilvi-Karcsi no meg a Ceremóniamester

Kedves Ákos, Ceremóniamesterünk! A legjobb választás volt Ákos, pontosan azt a színvonalat nyújtotta , amiről egy igényes pár álmodik. Köszönjük a segítséget, tényleg fontos volt hogy egy olyan személyt találjunk aki érett személyiség, nem ijed meg a saját árnyékától és intelligensen tud sok tanácstalan emberrel bánni ha kell. Ezt megtaláltuk Benned és köszönjük még egyszer! Szívből kívánjuk, hogy még sok olyan szerencsés jegyespár legyen akiknek az esküvőjét Ő tartja a szárnyai alatt. Szilvi és Karcsi You can read more english language: MC's feedbacks   ill még vagy több száz visszajelzést olvashatsz magyarul: ceremóniamester visszajelzések Sőt a Ceremóniamester -ed facebook1 és CM2 oldalain a párok meg vannak jelölve a hitelesség kedvéért (hisz annyi kamu referenciát olvashattál már máshol), sőt így még írhatsz is Nekik ;) Kövess a hivatalos oldalamon: https://www.facebook.com/szablyaakoscm/    

Koenigsegg Gemera - a Mega GT - Ceremóniamester ajánlja

A Koenigsegg hivatalosan a Genfi Autószalonon mutatta volna be a legújabb különlegességét, mely lényegében egy szupersportkocsi egy négyüléses családi járgány kényelmével kombinálva. Ez a Gemera, az új “mega GT”.

Esküvői etikett avagy legyél képben az illemszabályok tekintetében - a ceremóniamester a figyelmedbe ajánlja!

a Ceremóniamester  kiemelten a figyelmedbe ajánlja az esküvői illemszabályok tanulmányozását....   tovább olvasom ➡️      
Vissza a Ceremóniamester visszajelzésekhez

Kapcsolat

Kérdésed van, ajánlatot kérnél, kérlek írd meg, és keresni foglak!

Érdekességek

Legextrémebb hírek Legmenőbb esküvői ruhák Leghasznosabb tippek