Szandra és Norbi és a Ceremóniamester

Visszajelzések

Kedves Ákos, Ceremóniamester -ünk!

 

Az eljegyzésünk után belevetettük magunkat az esküvőnk szervezésébe. Szerencsére nagyon hasonló elképzelése volt mindkettőnknek az esküvőt illetően, így már az elejétől fogva nem volt kérdés, hogy vőfély helyett ceremóniamestert szeretnénk.


Azt, hogy tökéletesen döntöttünk és Téged választottunk, legjobban az bizonyítja, hogy már az esküvő alatt nagyon sokan dicsértek Téged és még most is kapjuk a pozitív visszajelzéseket a násznéptől, hogy a buli fantasztikus volt.
Szeretnénk megköszönni Neked, hogy profi módon lebonyolítottad az esküvőnket és, ha akadt is valami gond (mint pl. az otthon hagyott harisnyakötő :) ), azt nagyszerűen megoldottad. :)


Köszönjük Neked, hogy kiélvezhettük az esküvőnk minden csodás pillanatát, és nem kellett aggódnunk semmi miatt, hiszen tudtuk, hogy Te ott vagy és a Nagy Napunk nem is lehetne jobb kezekben.
Nagyon hálásak vagyunk azért, hogy a remek hangulat miatt az esküvőnk nemcsak nekünk, de a násznépnek is emlékezetes marad.

Sok puszi,


Szandra és Norbi

You can read more english language: MC's feedbacks   vagy  magyarul: ceremóniamester visszajelzések

Sőt a Ceremóniamester -ed facebook1 és CM2 oldalain a párok meg vannak jelölve a hitelesség kedvéért (hisz annyi kamu referenciát olvashattál már máshol), s így akár még írhatsz is Nekik ;)

 

 

 

Szablya Ákos esküvői ceremóniamester | Szandra és Norbi és a Ceremóniamester
Vissza a Ceremóniamester visszajelzésekhez

Kapcsolat

Kérdésed van, ajánlatot kérnél, kérlek írd meg, és keresni foglak!

Érdekességek

Legextrémebb hírek Legmenőbb esküvői ruhák Leghasznosabb tippek