Viki & Áki és a Ceremóniamester

Visszajelzések

#Ceremóniamester

#Ceremóniamester referencia

#Vélemények a Ceremóniamesterről

Kedves Ákos!

 

Az első találkozásunk előtt még csak két dolog volt biztos az esküvőnkkel kapcsolatban : Viki ruhája és az, hogy te leszel a ceremóniamesterünk! Aztán  a sűrű beosztásod segített a nagy nap kitűzésében :) Rábeszéltél bennünket a péntekre aminek azóta nem csak mi hanem utólag már a násznép is nagyon örült! Ezután minden ment gördülékenyen, két találkozó bőven elég volt, hogy mindent megbeszéljünk. Köszönjük, hogy professzionálisan irányítottad ezeket és nem kellett felesleges köröket futnunk annak ellenére, hogy Áki imád órákat a semmiről beszélni! Biztosak voltunk benne, hogy rád  bízhatjuk magunkat és minden profin megy majd annak ellenére is, hogy az általunk választott helyszín és catering szolgáltató számodra ismeretlenek voltak.

 

Minden tökéletesen sikerült, nagyon jól éreztük magunkat! Köszönjük ezt Neked! 

A visszajelzések is mind ezt igazolják, mindenki nagyon jól érezte magát és maximálisan elégedettek voltak a programokkal és azzal, ahogy levezényelted a dolgokat!

 

Csak így tovább!

Viki&Áki

You can read more english language: MC's feedbacks   vagy  magyarul: ceremóniamester visszajelzések

Sőt a Ceremóniamester -ed facebook1 és CM2 oldalain a párok meg vannak jelölve a hitelesség kedvéért (hisz annyi kamu referenciát olvashattál már máshol), s így akár még írhatsz is Nekik ;)

 

 Még ez is érdekelhet - a Ceremóniamester ajánlja

Válogatás visszajelzéseinkből, írásainkból és az esküvői kisokosból

Martina & Ádám + a Ceremóniamester

Kedves Ákos, ceremóniamesterünk! Már az első találkozásunk után tudtuk, hogy Te vagy az a ceremóniamester, akire szükségünk van. Megnyerő volt a hozzáállásod, a profizmusod  és a rendkívül közvetlen személyiséged. Nagyon izgultunk az esküvő előkészületei során, de aztán a nagy napon szinte elszállt az egész és hihetetlenül élveztük az egész napot. Minden olyan gondtalan volt... a ceremónia után végig nevettük az egész estét, hihetetlen élmény volt. Bármikor újra élnénk az egészet és akkor is Téged választanánk. A családunk és a barátaink visszajelzései alapján is tökéletes esküvő és buli volt, melyet Neked is köszönhetünk!! Szívesen ajánlunk házasulandó barátainknak és reméljük találkozunk még! Köszönünk mindent, Martina & Ádám   You can read more english language: MC's feedbacks   ill még vagy több száz visszajelzést olvashatsz magyarul: ceremóniamester visszajelzések Sőt a Ceremóniamester -ed facebook1 és CM2 oldalain a párok meg vannak jelölve a hitelesség kedvéért (hisz annyi kamu referenciát olvashattál már máshol), sőt így még írhatsz is Nekik ;)    

Legendás férfimodellek I. - Ceremóniamester ajánlja

Legendás férfimodellek - Valódi Nők Csatorna riportfilmecskéje. Genetika, mentalitás, sport és helyes étkezés. A férfi sztármodellek szerint, ennyi fiatalságuk titka! Bemutatók, haknik és kulisszatitkok az őszi BNV-től, a Skála turnén át, egészen a Magyar Divat Intézetig! Aki az "Ez a Divat" évkönyvben szerepelt, netán a címlapon mosolygott, na Ő volt a menő modell! - ezt Moczó Dénes mondja, aki a 80-as évek egyik legsikeresebb férfi manökenje volt. Gajdos Tamás atlétából lett felkapott modell, majd sikeres tévés, míg Szablya Ákos sportoló egyetemistaként a húspénz kiegészítésének fogta fel az egészet.       A csatornát megtaláljátok a Fb-on : Valódi Nők Csatorna 

A templomi szertartás - a ceremóniamester szerint meghittebb, mint a polgári...

Én, mint  ceremóniamester a templomi szertartást jobban kedveli, mint a polgárit.... tovább olvasom ➡️      
Vissza a Ceremóniamester visszajelzésekhez

Kapcsolat

Kérdésed van, ceremóniamester ajánlatot kérnél, kérlek írd meg, és keresni foglak!