Vivi és Ádi + a Ceremóniamester

Visszajelzések

#Hungarian Wedding Awards Winner

#Vélemények a Ceremóniamesterről

#Ceremóniamester

#Ceremóniamester referencia

#Esküvői ruha

#esküvő híres sportolókkal

Kedves Ákos, Ceremóniamester -ünk!

 

Szeretnénk megköszönni azt a profizmust, amit az esküvőnkön nyújtottál! Minden tökéletes volt, és ez nagy részben Neked volt köszönhető! Amelett, hogy életünk buliját vezényelted le, Nekem mint menyasszonynak, hatalmas nyugalmat biztosított, hogy Te mindent kézben tartasz, és az általad összerakott forgatókönyv szerint haladtunk.

Egyáltalán nem idegeskedéssel telt így a nap, hanem minden percet valóban meg tudtam élni.

 

Az ember azt gondolja, hogy simán meg lehet szervezni egy esküvőt. Ez így van, de nem mindegy, hogy milyen lesz maga az esemény, mit él át a házasodó pár és a vendégek.

 

Mi sosem gondoltuk volna, hogy egy esküvő ilyen is lehet, tele lazasággal, bulival, jó kedvvel, túlzások nélkül, szuper játékokkal, tánccal, családiasan.

 

Az esküvő előtti szervezésben is olyan dolgokra hívtad fel a figyelmünk, ami magunktól sosem jutott volna eszünkbe. Emellett Neked köszönhetjük, hogy megtaláltuk a legjobb DJ-t, sminkest, fodrászt, szertartásvezetőt és helyszínt is.

 

Ha valaki, Te tényleg mindent tudsz a színvonalas esküvőkről, és a legjobb döntés volt, Veled elkezdeni az egész szervezést!

 

A buliról, pedig meséljenek a képek! Bárcsak megismételhetnénk!

 

Mindent nagyon köszönünk!

 

Vivi és Ádi

You can read more english language: MC's feedbacks   vagy  magyarul: ceremóniamester visszajelzések

Sőt a Ceremóniamester -ed facebook1 és CM2 oldalain a párok meg vannak jelölve a hitelesség kedvéért (hisz annyi kamu referenciát olvashattál már máshol), sőt így még írhatsz is Nekik ;)

 

 Még ez is érdekelhet - a Ceremóniamester ajánlja

Válogatás visszajelzéseinkből, írásainkból és az esküvői kisokosból

Anna & Bánk és a Ceremóniamester

Kedves Szablya Ákos ceremóniamester! Ceremóniamester, amikor ezt a szót először hallottam nem gondoltam volna hogy ilyen nagy tartalma lesz számunkra. Már az első találkozást is a sors akarta. Minden egyeztetés könnyed és zökkenőmentes volt, Ákos mindenben segített és támogatott minket. Legyen az jó tanács, kontaktok vagy éppen szuper ötletek, amik még szebbé és tényleg felejthetetlenné tették a nagy napot. A nagy napon minden úgy ment, ahogy megbeszéltük. Semmi meglepetés, semmi buktató és semmi hiba, egyszerűen szuper volt. Ákos, ezúton is szeretnénk még egyszer megköszönni hogy ott voltál velünk és egy olyan esküvőt segítettél összehozni ami tényleg örök emlék marad, nem csak nekünk, de a vendégeinknek is. A sok pozitív visszajelzést amit tőlük kaptunk sajnos csak így tudjuk átadni neked, de reméljük hogy a még szingli barátaink majdani esküvőjén találkozunk veled :)  Köszönjük a profi munkádat! Anna&Bánk     You can read more english language: MC's feedbacks   ill még vagy több száz visszajelzést olvashatsz magyarul: ceremóniamester visszajelzések Sőt a Ceremóniamester -ed facebook1 és CM2 oldalain a párok meg vannak jelölve a hitelesség kedvéért (hisz annyi kamu referenciát olvashattál már máshol), sőt így még írhatsz is Nekik ;) Kövess a hivatalos oldalamon: https://www.facebook.com/szablyaakoscm/

Már itthon is fizethetsz az Apple Pay -el - Ceremóniamester ajánlja

A Ceremóniamester kíváncs, hogy itthon hányan fogják használni az Apple által, még 2014-ben, a szeptemberi iPhone 6 eseményen bemutatott Apple Pay-t, amit azóta már számos országban használhatunk. 2019 május 21-én, azaz mától hazánkban is elrajtolt az Apple Pay!

A NAGY NAP KARMESTERE: A CEREMÓNIAMESTER – interjú SZABLYA ÁKOS CEREMÓNIAMESTERREL

Interjú, beszélgetés a Flyers magazinben esküvőkről, szokásokról, hogyan kezdődött és még sok érdekes kérdés-válasz vár a cikkben : KLIKK ha érdekel!    
Vissza a Ceremóniamester visszajelzésekhez

Kapcsolat

Kérdésed van, ajánlatot kérnél, kérlek írd meg, és keresni foglak!

Érdekességek

Legextrémebb hírek Legmenőbb esküvői ruhák Leghasznosabb tippek