Ceremóniamester árak - ceremóniamester Budapest és vidék

A ceremóniamester árak,  tiszteletdíjak az időpont függvényében változnak. Szezonon kívül (decembertől - áprilisig), hétköznapokon, péntekeken és vasárnapokon a főszezoni Exluzív / Delux ceremóniamesteri csomag díjához képest 20-50% árengedmény is elérhető. Esküvőket ceremóniamesterként két nyelven (a magyar mellett angolul is), Budapesten és vidéken (+útiköltség) is vállalok.  Az idegen nyelv használata szintén befolyásolja a díjazásom, megemeli a ceremóniamesteri szolgáltatás árát. 

Amennyiben úgy gondolod, hogy magasabb árkategóriát képviselek akkor is kérj egy árajánlatot ceremóniamester szolgáltatásra : szablyaakoscm@gmail.com , hiszen szívesen ajánlom a KEDVEZŐBB DÍJAZÁSÚ, ÁRÚ CEREMÓNIAMESTER TANÍTVÁNYAIMAT is (akik magyar-angol-német-olasz nyelven is vállalnak CEREMÓNIAMESTER -ként esküvőket). 

Mindannyian intelligens értelmiségiek (újságírók, pszichológus, tőzsdei szakember), akik  "szerelem hivatásként" dolgoznak ceremóniamesterként a szakmában.

Egyébként meg gondolkozz el a ma már "menő" PÉNTEKI ESKÜVŐI NAP-on!

Tehát keressetek bizalommal ( szablyaakoscm@gmail.com ), hogy egy kötetlen személyes találkozó alkalmával egyeztethessünk a konkrétumok tükrében vagy hogy ceremóniamester tanítványt ajánlhassak Nektek is (akikkel már tizen éve sikeresen dolgozom)!

Szeretettel: Szablya Ákos ceremóniamester

Ceremóniamester vagy vőfély!?? Itt megtudhatod mi a különbség:  ceremóniamester vagy vőfély

 

                                                                                             . A díjátadóról készült videó megtekintéséhez kérlek : kattintson ide 

 

 

Kapcsolat

Kérdésed van, ceremóniamester ajánlatot kérnél, kérlek írd meg, és keresni foglak!