Visszajelzések - ceremóniamester

Párok köszönetei, visszajelzései esküvőjükről - Szablya Ákos ceremóniamester

A Ceremóniamester és Lilla & Balu

Kedves Ceremóniamester -ünk, Ákos, Szeretnénk ezúton megköszönni a rengeteg segítséget amit az esküvő előtt és a nagy napunkon tettél. Nagyon sok jó ötleted volt, amire mi nem is gondoltunk volna és nagyban hozzájárult ahhoz, hogy nem csak nekünk, de a vendégeinknek is egy nagyon jó napja / estéje legyen.  Nagyobb külföldi társaságnál picit féltünk, hogy nagyon el lesznek veszve és nem fogják tudni, hogy mi történik, de te erről is gondoskodtál és tényleg mindenki nagyon élvezte az esküvőt! Mégegyszer nagyon köszönünk mindent neked, szerencsések vagyunk, hogy egy ilyen ceremónia mesterünk volt és bárki aki egy tökéletesen eltervezett flottul menő, de mégis kötetlen nagy bulit szeretne csak ajánlani tudunk! Köszönünk tényleg mindent, tökéletesen olyanra sikerült amit szerettünk volna és ebben nagyon is közrejátszottál  Puszilunk, Lilla&Balu       You can read more english language: MC's feedbacks   ill még vagy több száz visszajelzést olvashatsz magyarul: ceremóniamester visszajelzések Sőt a Ceremóniamester -ed facebook1 és CM2 oldalain a párok meg vannak jelölve a hitelesség kedvéért (hisz annyi kamu referenciát olvashattál már máshol), sőt így még írhatsz is Nekik ;) Kövess a hivatalos oldalamon: https://www.facebook.com/szablyaakoscm/  

Fradis Focista Esküvő : Kriszti & Hidvégi Sándor (FTC) meg a ceremóniamester

Drága Ceremóniamester ,Ákos! Már akkor tudtuk, hogy Téged szeretnénk a Nagy Napunk irányítására felkérni, mikor interneten láttuk a képeidet és a honlapodat! Hihetetlen szimpatikus volt a munkásságod már akkor is! Aztán az első személyes találkozó alkalmával ez már teljesen egyértelművé vált számunkra! Javaslataid, tapasztalataid nagyban megkönnyítették a szervezést, akár egy szolgáltató kiválasztásáról, akár a templomi bevonulás átbeszéléséről volt szó! Mindenről volt véleményed, ami tényleg óriási segítség volt a "kritikus" szervezési időszakokban! :)    Az esküvőnk csodálatosan sikerült, és nagyon hálásak vagyunk Neked azért, hogy ehhez hozzájárultál! A ceremóniától kezdve a nap végéig iszonyat jól tartottad a frontot, mikor váratlan helyzetek, csúszások voltak rajtunk kívülálló okok miatt, akkor is profin hoztad helyre az estét! A játékok szuperek voltak, mindet imádtuk, és a vendégseregtől azóta is csupa pozitív visszajelzést kapunk arról, hogy az esküvőnk milyen jól sikerült! Nagyon köszönjük! A tökéletes esküvőnkhöz tökéletes Ceremóniamestert kerestünk, és utólag is nagyon örülünk, hogy Rád találtunk! Köszönjük, hogy ennyire kedves voltál a családtagjainkkal és a barátainkkal, mindenki el volt ájulva tőled és a közvetlenségedtől !:)) Millió puszi, és persze egy vacsorát mielőbb ejtsünk meg! ;) Kriszti & Sanya 

Daniella-Dani és a Ceremóniamester

Kedves Ceremóniamester , Ákos!   Szeretnénk megköszönni a profizmusod és rugalmasságod! Mivel Daninak az elejétől voltak aggodalmai ceremóniamestert illetőleg, így egy picit izgultam amikor az első találkozóra mentünk hozzád. Eleve te voltál az első ceremóniamester, akivel leültünk beszélni és biztos voltam benne, hogy nem lesz egyszerű megtalálni a megfelelő személyt. Végül tévedtem. Az első találkozástól kezdve ráéreztél, hogy mit szeretnénk és akármilyen kérdéssel fordulhattunk hozzád tudtuk, hogy fogsz tudni segíteni és jó kezekben vagyunk. Az esküvőnk elképesztően gördülékenyen zajlott és ez neked köszönhető. Mi nyugodtan el tudtuk engedni magunkat, hiszen nem kellett semmi miatt aggódnunk. Számunkra tökéletesen sikerült az a nap és ez nélküled nem ment volna! Köszönjük szépen!   Köszönünk mindent! Daniella és Dani You can read more english language: MC's feedbacks   vagy  magyarul: ceremóniamester visszajelzések Sőt a Ceremóniamester -ed facebook1 és CM2 oldalain a párok meg vannak jelölve a hitelesség kedvéért (hisz annyi kamu referenciát olvashattál már máshol), s így akár még írhatsz is Nekik ;)     ...és egy nagyszerű kis film a Bridal Film -től, Molnár Petitől és Szilvitől:     

Koman Vladimir (FK Krasnodar/FK Ural ) focistája és Zarina + a ceremóniamester

Kedves Ceremóniamester (-ünk), Áki!  :D Köszönettel tartozunk neked,mert egy nemzetközi esküvő megszervezésének, levezetésének voltál meghatározó tagja. Vidám és hangulatos programokkal és játékokkal színesítetted az esküvőt. Tudjuk ,hogy még rengeteg szuper dologgal tudtál volna szolgálni :D Örömünkre szolgált ,hogy nyíltan segítetted az idegen nyelvet beszélő szervezői csoportot és ezáltal gördülékenyebbé tettél mindent. Váljon ez az élmény számodra egy plusz rutin és haladj tovább az úton amin jársz, mert nagyon jól csinálod! ez Profi volt :D Sokszor ölelünk Téged! Zarina és Voli You can read more english language: MC's feedbacks   vagy  magyarul: ceremóniamester visszajelzések Sőt a Ceremóniamester -ed facebook1 és CM2 oldalain a párok meg vannak jelölve a hitelesség kedvéért (hisz annyi kamu referenciát olvashattál már máshol), sőt így még írhatsz is Nekik ;)        

Vivi és Ádi + a Ceremóniamester

Kedves Ákos, Ceremóniamester -ünk!   Szeretnénk megköszönni azt a profizmust, amit az esküvőnkön nyújtottál! Minden tökéletes volt, és ez nagy részben Neked volt köszönhető! Amelett, hogy életünk buliját vezényelted le, Nekem mint menyasszonynak, hatalmas nyugalmat biztosított, hogy Te mindent kézben tartasz, és az általad összerakott forgatókönyv szerint haladtunk. Egyáltalán nem idegeskedéssel telt így a nap, hanem minden percet valóban meg tudtam élni.   Az ember azt gondolja, hogy simán meg lehet szervezni egy esküvőt. Ez így van, de nem mindegy, hogy milyen lesz maga az esemény, mit él át a házasodó pár és a vendégek.   Mi sosem gondoltuk volna, hogy egy esküvő ilyen is lehet, tele lazasággal, bulival, jó kedvvel, túlzások nélkül, szuper játékokkal, tánccal, családiasan.   Az esküvő előtti szervezésben is olyan dolgokra hívtad fel a figyelmünk, ami magunktól sosem jutott volna eszünkbe. Emellett Neked köszönhetjük, hogy megtaláltuk a legjobb DJ-t, sminkest, fodrászt, szertartásvezetőt és helyszínt is.   Ha valaki, Te tényleg mindent tudsz a színvonalas esküvőkről, és a legjobb döntés volt, Veled elkezdeni az egész szervezést!   A buliról, pedig meséljenek a képek! Bárcsak megismételhetnénk!   Mindent nagyon köszönünk!   Vivi és Ádi You can read more english language: MC's feedbacks   vagy  magyarul: ceremóniamester visszajelzések Sőt a Ceremóniamester -ed facebook1 és CM2 oldalain a párok meg vannak jelölve a hitelesség kedvéért (hisz annyi kamu referenciát olvashattál már máshol), sőt így még írhatsz is Nekik ;)    

Évi és Nesh újra egy indiai-magyar esküvő plusz Ceremóniamester

Szia Ákos, Ceremóniamesterünk, Micsoda csodálatos esküvőn volt 2018 nyarán! Tökéletes volt minden tekintetben és nagy szerepet játszottál abban, hogy mindezt sikerült elérni. Hihetetlenül segítőkész voltál minden találkozón, sőt a Skype hívásunkon is, ami által kényelmesen beszélgethettünk, hiszen mi 1200 mérföld távolságban Angliában élünk. A játékok, kis időtöltések amiket tökéletesen választottál a Nagy Napunkra, lehetővé tették, hogy a több kultúrából származó (magyar-indiai-angol) vendégeinket, a családainkat és barátainkat  összefogják ezáltal lehetővé tette számunkra, hogy megtörjük a jeget és stílusosan ünnepeljük. Annyira örülünk, hogy elfogadtad, hogy a mi  a Ceremóniamesterünk legyél és büszkék vagyunk arra, hogy téged választottuk! Teljesen szivünkből ajánlanánk téged minden olyan párnak, aki a jövőben tervezi az esküvőjét, anélkül, hogy egy pici kétségünk is lenne. Üdvözlettel Nesh és Evi   Good Evening Akos, our Master of Ceremonies, What a wonderful wedding we had in the summer of 2018, it was perfect in every way and you played a big part in helping us achieve this. You were extremely helpful on every meeting and on our skype call which was so convenient as we were in England over 1200 miles away! The games you brought to the day were perfectly chosen to bring the families and friends from both sides together, it allowed us to break the ice and celebrate in style. We are so glad you accepted to be our Ceremony Master and we are proud to have chosen you! I would fully recommend you to any couple who wish to get married in the future without a second of doubt in our minds. Please find attached some photos of you on the day to enjoy! Best Regards Nesh and Evi You can read more english language: MC's feedbacks   vagy  magyarul: ceremóniamester visszajelzések Sőt a Ceremóniamester -ed facebook1 és CM2 oldalain a párok meg vannak jelölve a hitelesség kedvéért (hisz annyi kamu referenciát olvashattál már máshol), sőt így még írhatsz is Nekik ;)    

Rebeka & Laci no meg a Ceremóniamester

Minden esküvőmet imádom, de -mint volt kyokushinkai karate versenyző és tesitanár- igazi büszkeség amikor világszíntű sportolók esküvőjét színesíthetem meg (mint már Vladimir Koman focistáét, Bartucz László válogatott kézilabdásét, Hídvégi Sanyi focistáét, Hermány Bence focistáét, Kiss Dániel magyar bajnok, Európa bajnoki bronzérmes gátfutóét , jópár vizilabdásét és még sok-sok más kevésbé híres, de számomra fontos sportolóét). Így volt most is, hiszen a többszörös olimpiai bajnok és világbajnok kajakozónk Gyulay Zsolt csodaszép lányánák, Rebekának és la aza, szintén kajakos vőlegényének, Lacinak a visszajelzését olvashatjátok:   Szia Ákos, Ceremóniamesterünk! Elnézést, hogy csak most írunk de még a nászútról fél lábbal épp, hogy itthon ... Meg szertnénk neked köszönnnnni, hogy ilyen szuper hangulatot csináltál èletünk egyik legszebb ès legfontosabb napján.... Mindenki fergetegesen èrezte magát... Nagyon köszönünk mindent!!!!!! Puszi Rebeka & Laci You can read more english language: MC's feedbacks   vagy  magyarul: ceremóniamester visszajelzések Sőt a Ceremóniamester -ed facebook1 és CM2 oldalain a párok meg vannak jelölve a hitelesség kedvéért (hisz annyi kamu referenciát olvashattál már máshol), s így akár még írhatsz is Nekik ;)      

Dóri - Dani és a Ceremóniamester

Kedves Ákos, Ceremóniamester -ünk!   Igaz már hosszabb idő eltelt az esküvőnk óta, de minden egyes pillanata élénken él bennünk és az elmúlt hetek tapasztalatai alapján vendégeinkben is. Az esküvőszervezés alatt az volt az első amiben megegyeztünk Danival, hogy mindenképpen szeretnénk ceremóniamestert. Az elmúlt évek során több esküvőn találkoztunk különböző ceremóniamesterekkel és körvonalazódott bennünk, hogy mi az ami tetszik a munkájukban és mi az ami nem. Rád többszöri ajánlásból találtunk, az utolsó löketet mégis az adta, mikor egyik kollégád is Téged ajánlott (azt hiszem, hogyha valakit a konkurenciája is ajánlj, az már nagyon komoly szó egy szakmában), így hát vettem a bátorságot és felhívtalak. Mi már az első találkozás után biztosak voltunk benne, hogy szeretnénk ha Te lennél velünk az esküvőnkön. Egyből szót értettetek Danival is, tudtad, hogyan vegyed le őt is a lábáról, pedig tudjuk, ez egyáltalán ne könnyű. ;) Nagyon köszönjük azt a sok-sok segítséget is, amit a nagy nap eljöttéig adtál nekünk, azt hogy még a nyaralás alatt is rádcsöröghettem, ha elbizonytalanodtam valamiben a szervezés során, azt hogy amikor az esküvőnknek új helyszínt kellett találni velünk együtt ötleteltél, hogy a változáshoz rugalmasan álltál, hogy profi szertartásvezetőt is ajánlottál, és még sorolhatnám… Élénken él bennem az is, hogy az esküvő menetrendéjének összeállítása mennyire gördülékeny volt, első alkalom után tudtad, hogy mi az ami szóba jöhet és mi az ami nem, remek ötleteket adtál, amikből választhattunk, egyszerűen imádtam/imádtuk ezt a részét is Veled. Azt hiszem nem túlzás azt állítani, hogy baráti kapcsolat alakult ki köztünk, így az esküvőn már nemcsak egy szolgáltatóként voltál velünk, hanem teljes részeseként örömünknek. Sosem felejtem el, hogy mennyire izgultam aznap, hogy minden a helyén legyen a dekorral, a dj-vel, a szertartásvezetővel a változtatások miatt, a készülődés helyszínéről át akartam menni még a szertartás előtt, hogy megnézzem minden rendben van-e, majd Dani egyszercsak szólt, hogy telefonon beszéltetek, már ott vagy. Ettől megnyugodtam és legyintettem egyet „Ha Ákos ott van, én nem kellek oda, ő úgyis kézben tart mindent” és nem tévedtem. Az esküvő pedig fantasztikus volt, minden pillanata örök emlék marad, a szertartással, a játékokkal, a különböző kis meglepetésekkel. Az nem is volt kétséges, hogy mi jól érezzük-e magunkat, a vendégek miatt pedig egy percig nem kellett aggódnunk, minden és mindenki jó kezekben volt. Nem győzzük azóta sem hallgatni a dicséreteket, mennyire gördülékeny és dinamikus volt minden, a vendégeink minden egyes alkalommal elmondják, hogy ez volt életük egyik legjobb (vagy a legjobb) esküvője, és mi tudjuk, hogy ez nélküled nem jöhetett volna létre. Nagyon köszönünk MINDENT és bízunk benne, hogy hallunk még rólad ;) Sok puszi és mégegyszer ezeregy köszönet Neked a csodálatos esküvőnkért :) :)    Dóri és Dani You can read more english language: MC's feedbacks   vagy  magyarul: ceremóniamester visszajelzések Sőt a Ceremóniamester -ed facebook1 és CM2 oldalain a párok meg vannak jelölve a hitelesség kedvéért (hisz annyi kamu referenciát olvashattál már máshol), s így akár még írhatsz is Nekik ;)    

Dóri - Laci - Újpest focista esküvő és a Ceremóniamester

Szia Ceremóniamester , Ákos!   Már az előzetes találkozók alkalmával is láttuk és éreztük, hogy rád bízhatjuk életünk legfontosabb napját. Bármi kérdésünk volt azonnal megválaszoltad, remek ötletekkel segítettél minket. Megnyugtattál minket, hogy felesleges aggódnunk hiszen minden kézben tartasz majd és ez így is lett. :) Az esküvő napján is maximálisan körültekintő, és kellőképp vicces voltál.   Nagyon hálásak vagyunk, hogy profizmusoddal szebbé varázsoltad ezt a számunkra gyönyörű napot. Bárkinek szívesen ajánlunk téged!    puszi   Dóri, Laci You can read more english language: MC's feedbacks   vagy  magyarul: ceremóniamester visszajelzések Sőt a Ceremóniamester -ed facebook1 és CM2 oldalain a párok meg vannak jelölve a hitelesség kedvéért (hisz annyi kamu referenciát olvashattál már máshol), s így akár még írhatsz is Nekik ;)      

Barbi és Lackó és a Ceremóniamester

Drága Ceremóniamester , Ákos!   Megpróbálom szavakba foglalni azt a hatalmas örömöt és hálát amit most érzünk. Hihetetlenül jó érzés visszagondolni a nagy napunk minden pillanatára, hiszen olyan profizmussal bonyolítottad le az egész programot, hogy egyszerűen nem volt min aggódnunk. A vállunkról minden terhet levettél azzal, hogy tudtuk, a legjobb kezekben vagyunk. Már az első találkozásunkkor biztosak voltunk benne, hogy Te vagy az, aki valóra tudja váltani amit elképzeltünk. Ez sikerült is, mert minden teljesen úgy alakult, ahogyan szerettük volna.   Pontos, precíz, megbízható és a legprofibb ceremóniamester vagy, akit valaha ismertünk. Nagyon- nagyon boldogok vagyunk, hogy megismerhettünk Téged és köszönünk mindent!   Sok puszi és ölelés!!!   Barbi és Bartucz Lackó You can read more english language: MC's feedbacks   vagy  magyarul: ceremóniamester visszajelzések Sőt a Ceremóniamester -ed facebook1 és CM2 oldalain a párok meg vannak jelölve a hitelesség kedvéért (hisz annyi kamu referenciát olvashattál már máshol), s így akár még írhatsz is Nekik ;)  

Niki és Bence és a Ceremóniamester

Szia Ákos, Ceremóniamester !   Hol is kezdjük... Ahogy először találkoztunk, nagyon szimpatikus lettél nekünk, a beszélgetések után tudtunk, hogy te fogod csodássá varászolni a napunkat. Az összes egyeztetés flottul ment és annyira sok mindenben segítettél a szervezés alatt is, a jó ötleteiddel, tapasztalataiddal. Aztán egy évvel a találkozásunk után eljött a Nagy napunk, ahol egyáltalán nem izgultunk és rájöttünk, hogy azért nem mert biztosak voltunk abban, hogy a legjobbakat választottuk és jó kezekben lesz az egész nap. Az este végére kiderült, hogy igazunk van, mert remek hangulat volt, minden teljesen precízen és flottul ment a te irányításod alatt. Az összes "játéknak" óriási sikere volt, a vendégek az esküvő után is mondták, hogy milyen szuper színvonalas, programmal teli volt. Sokan azt hiszik, hogy a te munkád csak pár órából áll, de ez nem igaz, mert hónapokon át egyeztettük a részleteket, előkészültél a játékokkal és felkészültél a napunkra, hogy minden tökéletes legyen. Nagyon nagy köszönettel tartozunk Neked, hogy felejthetetlené tetted a Nagy napot számunkra és a vendégeink számára.   Most már Férj és Feleség :),  Niki és Bence You can read more english language: MC's feedbacks   vagy  magyarul: ceremóniamester visszajelzések Sőt a Ceremóniamester -ed facebook1 és CM2 oldalain a párok meg vannak jelölve a hitelesség kedvéért (hisz annyi kamu referenciát olvashattál már máshol), s így akár még írhatsz is Nekik ;)  

Vera és Krisz és a Ceremóniamester

Szia Ákos, Ceremóniamester -ünk!   Az esküvő kiállításon volt szerencsénk megismerni téged, ahol nagyon hamar meggyőzőtt minket a megjelenésed és kisugárzásod, ezért nagyon örültünk, hogy elnyerhettünk esküvőnk hangulatfeldobásához. Az esküvő szervezésénél már láttuk, hogy tiszta szívből csinálod a munkádat és szerencsésnek éreztük magunkat, hogy megismerhettünk. :) Profi hozzáállással és tudással, laza stílusban segítettél az esküvő részletes szervezésében. Ruhákban, esküvői programokban, nászútban, mindenben hasznos tanácsokat tudtál adni. Látszott, hogy nem csak mondod, hanem neked tényleg fontos, hogy a pároknak mindenben segíts, ahol csak tudsz. Remek ötleteiddel és tanácsokkal vetted le a terhet a vállunkról, ezzel megkönnyítve nekünk a szervezést. Az esküvő napján mint egy nagyon jó barát, az utolsó igazításokat és szervezéseket is elvállaltad. A templomi bemenetelt profin leszervezted és úgy zajlott le minden, mintha gyakoroltunk volna előtte. Amikor bemutattad magad a násznépnek, de legkésőbb a fellazító csoportképeknél azonnal mindenki beléd szeretett. A külföldi vendégeket is elvarázsoltad angol tudásoddal. A vacsora előtt, alatt és után mindent úgy alakítottál, hogy egy felejthetetlen nap legyen a számunkra és ez így is lett. Az biztos, hogy mi és mindenki, aki az esküvőn ott volt, ajánlani fogunk téged minden házasodó párnak :)    Sok puszi!!! Vera és Krisz              

Kapcsolat

Kérdésed van, ajánlatot kérnél, kérlek írd meg, és keresni foglak!

Érdekességek

Legextrémebb hírek Legmenőbb esküvői ruhák Leghasznosabb tippek